Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Hikayelerim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bir aralar kendi komil Pokemon senaryolar yazardım kitaplığımda ajandamda kalmış, bende sizle paylaşmak istedim.


6 Tane baştan başlama hikayem var onları zaman zaman paylaşacağım

1. Hikayem: Chargecan

Sabah uyandığımda biriktirdiğim 120 tl ile kendime bir pokemon alacaktım tercihim Squirtle veya Bulbasur olacaktı aslında Charmanderde isteyebilirdim ama küçükken bana saldırdığı için çok tedirgindim. Pokemonumu almak için mağazaya gittiğimde Murat amca ile karşılaştım bana ; "Demek geldin gel bakalım bende sana bir şey ayırmıştım". dedi Odasına gittiğimde eski bir askeri çanta verdi ben ; "Bumuydu vereceğin Murat Amca?" dedim Murat Amca; "İçini aç görürsün". cevabını verdikden sonra heyecanla açtım ön gözünde Pokedex,Pokeball ve Harita vardı. Murat Amca; "Arka gözünde senin için çok özel bir şey var dedi". Hemen açtığımda bir Pokeball gördüm hemen yere fırlattım ve içinden bir Charmander çıktı. Çok hayal kırıklığına uğramıştım ama neyse artık alışıcaz diye şartlandırdım kendimi teşekkür edip çıktım. Charmanderim karnını gösterdi ve mıykladı ben sanırım acıktı diye Antepli Mehmet ustanın lokantasına götürdüm. 1,5 Adana söyledim ve 1 kopartıp Charmanderime verdim. Lopur Lopur yedi. Ardından gözlerinden ateş fışkırıyordu sanki, bi anda ağzından alev saçıp Restorantın ahşaplarını yaktı herkez endişe içinde fırlarken bende dışarı çıktım görevliler charmenderimi arıyordu. Ama onu veremezdim..

İlk bölüm bu arkadaşlar inşallah beğenirsiniz devamı gelecek
Bildiğim kadarıyla hikaye yayınlanmıcaktı ama tam bilmiyorum çünkü hikaye için ayrı sitemi ne açılmıştı Senaryo sitesi sonra kapandı.Ama tam bilmiyorum  :pray:  :P  ;D
Senaryo sitesi kapandı konu herhalde kilit olur. Senaryo bölümü açılınca yazarsınız. :) 
forum kurallarımızın 3. maddesinin yeni eklenen fıkrasına göre senaryo ve hikaye konusu açılması yasak. gerektiğinde onlar için bölüm açılacaktır.


https://pokemonturkiye.com/forum/index.php?topic=50.0


https://pokemonturkiye.com/forum/index.p...ic=14604.0