Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 109 - Pokémon Food Fight
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Pokemon Food Fight
Japonca Adı: Snorlax Power
Türkçe Adı  : Pokémon Yiyecek Dövüşü


[Resim: genizet.png]

Denizde ki fırtına, yeni bir yolculuğu tehlikeli buluyordu. Bu yüzden kahramanlarımız, bir hafta daha adada kaldı ancak dalgaların yüksekliği küçülmüyordu. [i]

Kahramanlarımız Pokémonlar’ını doyuramama kaygısı yüzünden adada bir hafta daha kalmak istememektedirler. Tracey bu adanın Pokémonlar’ın yiyebilecekleri türde vahşi bitki barındırdığını söyler. İki küçük kayalığın arasında çiçek gören Tracey, çiçeği koparmaya çalışır fakat küçük kayalıktan bir çocuk çıkar. Çocuk kendini adanın en iyi Pokémon eğitimcisi Gulzar diye tanıtır. Gulzar’ın yoğun savaşma isteği üzerine Ash, Gulzar’ın savaşmayı kabul eder. Gulzar, Gloom’u seçer.

Gloom: Çimen Pokémonu. Gloom, hoş olmayan koku yayar. Su Pokémonlar’ına karşı güçlü olmasına rağmen ateş saçan ve uçan cinslere karşı zayıftır.

Bunun üzerine Ash, Charizard’ı seçer, fakat PokéTopu'ndan Squirtle çıkar. Squirtle, Su Tabancası'nı kullanır fakat Gloom bundan etkilenmez. Ash, Squirtle’ı geri çağırır. Yine Charizard’ı seçer. Tam PokéTopu'nu fırlatacakken PokéTopu elinden kayar ve yere düşer. Fakat bu PokéTopu'undan çıkan Snorlax’tır. Ash, Snorlax’ı geri çağırmak ister fakat PokéTopu yere düştüğü için kırılmıştır. Ash, Snorlax’ı uyandırmaya çalışır fakat başarılı olamaz. Güneş Işını'nı kullanan Gloom, Snorlax’ı kayaya kadar fırlatır. Bu saldırı sayesinde Snorlax uyanır. Snorlax Gloom’u yemeye çalışır. Bunun üzerine Gulzar, Gloom’u geri çağırır. Gulzar’ın kafasındaki çiçekleri gören Snorlax, çiçekleri yer hatta Gulzar’ın çantasındaki öğle yemeğini bile yer. Gitmeden önce Gulzar, Pokémon Merkezi’nin dağların arkasında olduğunu söyler. Kahramanlarımızıne n büyük sorunu, Snorlax’i koskoca dağdan nasıl geçirecekleridir.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Marowak

Misty yere beş altı tane kütük koyar. Tracey ve Ash de Snorlax’ı kütüklerin üzerinden çeker. Pikachu çok yorulduğu için mola verirler. Tracey çantasında bir elma bulur. Bu elmayı Snorlax’ı uyandırmak için kullanacaklardır. Elmayla birlikte tepeye kadar koşacaklar, Snorlax’ta onları takip edecektir. Tracey elmayı Snorlax’ın burnuna doğru uzatır. Snorlax, elmayı bir anda yediği için bu planları tutmaz. Misty’nin aklına gerçek olmayan yiyecek kullanma fikri gelir. Ash, elma kostümünün içine girer. Snorlax, Ash’i elma zanneder ve böylece onu kovalayarak dağın zirvesine kadar çıkarlar. Şimdiki sorun da Snorlax’ı dağdan indirmektir. Yandan geçen nehri gören Misty, sal yaparak aşağı inebiliriz der. Salı kısa sürede tamamlayan kahramanlarımız, nehirde yolculuk etmeye başlarlar.

Bir süre sonra şelale gören kahramanlarımız telaşa kapılır. Şelaleden düşen kahramanlarımıza bir şey olmaz. Karşılarına Gulzar çıkar. Gulzar onlara Pokémon Merkezi’nin yerini gösterir. Birlikte Pokémon Merkezi’ne giderler. Pokémon Merkezi’nde çok sıra vardır. Adanın hava alanı olmadığı için erzaklar uçakla getirtilemez. O hafta da adada erzak sıkıntısı vardır. Hemşire Joy, Pokémon yiyeceklerinin birkaç dakika içinde adada olacağını söyler. Pokémon yiyecekleri uçaktan paraşütle atılır. Yiyecek dolu paraşüt aşağı inerken Roket Takımı paraşütü dürbünle izlemektedir. Roket Takımı’nın yeni Mekanik Meowth makinası sayesinde Roket Takımı paraşütü oldukları yere çekmeyi başarır. Tüm antrenörler de paraşütün düştüğü yere giderler.

Roket Takımı yiyeceklere karşılık Pikachu’yu ister. Ash vermem der fakat arkasına baktığında öfkeli bir antrenör topluluğu görür. Bu sırada Gulzar ortaya çıkar ve bu düşüncelerinden dolayı antrenörleri ayıplar. Roket Takımı dövüş ister. Eğer Ash kazanırsa; Roket Takımı yiyecekleri verecek, Meowth’ın makinası kazanırsa da Pikachu Roket Takımı’nın olacaktı. Ash kabul eder ve dövüş başlar. Ash, Pikachu’yu seçmiştir. Pikachu, Yıldırım saldırısını dener fakat işe yaramaz çünkü yeni makinaları Mekanik Meowth, elektriği antenden alıp kuyruğu sayesinde toprağa verir. Mekanik Meowth, güç kollarını çalıştırır. Kollarından çıkan kesici aletlerle Pikachu’yu yenmeye çalışır fakat Pikachu, Ash’in kucağına atlar. Tam o anda yer sarsılmaya başlar. Snorlax, sahibinin tehlike de olduğunu anlar, bu yüzden de kızgın gözlerle etrafına bakar. Meowth, Pikachu’ya yaptığı saldırıyı Snorlax’a da uygular fakat Snorlax bilmediğimiz çevikliğiyle saldırıları savuşturur. Sinirlenen Meowth, makinanın başlığını Snorlax’a fırlatır fakat Snorlax’a bir şey olmaz. James, Meowth’a Kaplumbağa Vücut saldırısını kullanmasını söyler. Bu saldırı sayesinde Meowth, büyük bir hızla Snorlax’a çarpar. Snorlax, Meowth’ı karnından tutar ve yüzünü Roket Takımı’na çevirir. O anda karnını serbest bırakır ve bu sayede Meowth, Jessie ve James’in üstüne uçar. Snorlax, Yüksek Güç saldırısı ile Roket Takımı’nın işini bitirir. Yiyecek sepetini gören Snorlax, yiyecek paketinden yemeyi de ihmal etmez ve uykuya dalar.

Memur Jenny, Ash’in kırık PokéTopu'nu onarmıştır. Ash bu sayede Snorlax’ı geri çağırır. Ash ve Gulzar birbirlerine dost olarak veda ederler. 

[i][b]Ash ile Gulzar arasında ki anlaşmazlıkla başlayan bu yeni ilişki, güzel bir arkadaşlıkla sonlanmıştı. Denizde ki fırtına da dinmişti. Kahramanlarımız sonraki Pokémon macerasına atılmak için yola koyuldu.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Tracey
Jessie
James
Hemşire Joy
Gulzar



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani131.gif] [Resim: rsiconani143.gif]

Misty: [Resim: rsiconani175.gif]
 
Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani113.gif]


Gulzar: [Resim: rsiconani044.gif]

[align=center][Resim: olaylar.png]

[b][color=green]- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.




[align=center][Resim: EmeiGeenler.png]
Adige
maNga