Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 108 - Pokémon Water War
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Pokémon Water War
Japonca Adı: Squirtle Vs. Wartotle
Türkçe Adı  : Pokémon Su Savaşları


[Resim: genizet.png]

[i]Kahramanlarımız, bugün biraz dolaşmaya ve büyük şehri keşfetmeye karar verdiler. [i]

Kahramanlarımız şehre geldiklerinde bir grup insanın koşuşturduklarını görürler. Çünkü bir binada yangın çıkmıştır. Kahramanlarımız hemen olay yerine giderler. Yangını söndürmek için Misty Staryu’yu, Ash ise Squirtle’ı seçer. İki Pokémon yangını söndürmek için su saldırısına başlar fakat müdahaleleri yetersizdir. Binanın duvarlarından biri tam kahramanlarımızın üstüne düşmek üzeredir ki Wartortle ekibi gelir ve onları kurtarır.

Wartortle: Kaplumbağa Pokémon. Squirtle’dan evrimleşir. Gelişmiş bir Pokémon’dur. Uzun kuyruğunun ona şans getirdiği söyleniyor.

Wartortlelar harika bir ekip çalışmasıyla yangını söndürmeyi başarırlar. Wartortle ekibini yöneten kişi Yüzbaşı Aidan’dır. Ash ve arkadaşları şehrin yangın söndürme ekibinin olduğu yere giderler. Wartortle Ekibi'nin çalışmalarını izleyen Ash, Squirtle’ın üzgün olduğunu görür. Squirtle gözlüğünü takmıştır. Ash, Squirtle’ın hikayesini Tracey’e anlatır. Ash, kendi Squirtle’ı ile Wartortlelar'ı yarıştırmaya karar verir. Yüzbaşı Aidan da bunu kabul eder ve çalışmaya Squirtle da katılır. Roket Takımı ağaçların arkasından görünür. Amaçları Pikachu’yu ve Squirtle’ı kaçırmaktır fakat şimdilik bir şey yapmazlar ve giderler.

İlk yarış, koşu yarışmasıdır. Yüzbaşı işaret verince yarışma başlar. Yüzbaşı, Squirtle’ın hızından etkilenir. Başa baş giden mücadelede Squirtle’ın ayağı taşa takılır ve yuvarlanmaya başlar. Yuvarlanırken birinciliği kapıştığı Wartortle’a çarpar. İkisi birlikte yuvarlanarak bitiş çizgisini geçer. Tracey, bu iki Pokémon’un pist rekorunu kırdığını söyler.

İkinci yarış, hedef çalışmasıdır. Pokémonlar tüm hedefleri vurmayı başarırlar. Yüzbaşının hedef çalışmasında kullandığı disklerin bir benzeri havada dolanmaya başlar. Pokémonlar bu hedefi vuramaz ve peşinden gitmeye başlarlar. Bir anda tüm Pokémonlar büyük bir çukura düşer. Çukurun başına giden kahramanlarımız, Roket Takımı'nı görürler. Sloganlarını atan Roket Takımı, Pikachu’yu da almayı başarır. Weezing’in Duman’ı sayesinde kaçmayı başarırlar. Tracey, dumanı dağıtmak için Scyther’ı kullanır. Scyther dumanı dağıtmayı başarır fakat Roket Takımı yoktur.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Tangela

Roket Takımı Pokémonlar’ı ormanda bir evde saklamaktadır. Roket Takımı kendilerine de birer Pokémon seçmek ister, fakat ilk ben ilk sen kavgası olur. Bu arada Pokémonlar aralarında bir plan yapar.

Kahramanlarımız Pokémonlar’ı Venonat ile aramaktadır. Yüzbaşı’yı Memur Jenny arar. Söyledikleri pek hayırlı değildir; çünkü şehirdeki büyük apartmanda yangın çıktığını söyler. Devrilen kamyon yüzünden Blastoise ekibinin de olay yerine gelemediğini söyler. Wartortlelar'a ihtiyacımız var der. Misty onlara yardım etmek için ayrılmak üzereyken Tracey, Scyther ve Marill’ı, Misty’e yardımcı olsunlar diye verir. Venonat, Roket Takımı’nın balonunu görür. Roket Takımı aralarında kavga ederken bir anda tüm Wartortlelar ve Squirtle, Roket Takımı’na su sıkmaya başlar. Tüm ev su olunca, kapı kırılır ve suyla birlikte herkes dışarı çıkar. Meowth, pençesiyle onlara vurmak ister fakat tüm Pokémonlar kabuklarına çekilir. Böylece ağ yırtılır ve Pokémonlar serbest kalır. Tam o anda kahramanlarımız gelir. Venonat’ın saldırısıyla Roket Takımı düşer. Ash de Pikachu’yu kurtarır. Tam o anda Jessie Arbok’u, James ise Weezing’i seçer. Squirtle ve Wartortlelar Su Tabancası saldırısına başlar. Pikachu da Yıldırım saldırısıyla Roket Takımı’nın işini bitirir.

Şehirdeki yangın hala devam ediyordur. Misty’nin üstüne tam büyük bir taş gelecekken Squirtle ve arkadaşı Wartortle, Misty’yi kurtarır. Tüm ekip gelir. Tam o anda binadan bir çocuk sesi duyulur. Beni kurtarın diye bağırmaktadır. Squirtle ve Wartortle, Blastoise’in üstüne çıkar. Blastoise, su fışkırtmaya başlar. Böylece iki Pokémon havalanır ve çocuğun yanına uçarlar. İki Pokémon çocuğu sağ salim dışarı çıkarmayı başarır. Ekip, bir süre sonra yangını söndürmeyi başarır. İki arkadaş, Squirtle ve Wartortle tokalaşır.

Sabah olur. Ayrılık vakti gelmiştir. Ash, sonraki şehre gideceklerini söyler.  Squirtle ve Wartortle son kez tokalaşır. Herkes onların dostluğuna hayran olur.

[Resim: karakterler.png]

[b]Ash
Misty
Tracey
Jessie
James
Memur Jenny
Kaptan Aidan



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani131.gif]


Misty: [Resim: rsiconani120.gif] [Resim: rsiconani175.gif]


Tracey: [Resim: rsiconani048.gif] [Resim: rsiconani123.gif] [Resim: rsiconani183.gif]
 

Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Kaptan Aidan: [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani008.gif] [Resim: rsiconani009.gif]


[align=center][Resim: olaylar.png]

[b][color=green]- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.




[align=center][Resim: EmeiGeenler.png]
Adige
Haruka