Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 106 - Bound For Trouble
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Bound For Trouble
Japonca Adı: Pikachu Vs. Meowth
Türkçe Adı  : Bela Peşimizde


[Resim: genizet.png]

Trovita Adası’nda, üçüncü Portakal Ligi Rozet’ini kazandıktan sonra Ash ve arkadaşları çok büyük Pokémonların olduğunu duydukları bir yerde durdular.    [i]


Haritaya bakan kahramanlarımız buranın normalden çok daha büyük olan Pidgeotlar’a ve Rhydonlar’a sahip olduğunu görürler. Kahramanlarımız çevreyi dolaşırken yol üstünde meyve dolu bir sepet bulurlar. Ash’in sepete bir adım kalmasına yakın Misty, bunun bir tuzak olabileceğini  söyler. Tracey de bu işi anca Roket Takımı yapar der. Kahramanlarımız hemen yanlarında bir elma ağacı görürler. Oranın daha güvenli olduğunu düşünen kahramanlarımız ağacın önüne vardıklarında çukura düşerler.

Ağaçtan Roket Takımı çıkar ve sloganlarını atmaya başlarlar. Roket Takımı, kahramanlarımızın meyve sepetine gitmeyeceklerini düşünmüş, çukuru elma ağacının yanına kazmışlardı. Jessie, Pikachu’yu yakalamak için Arbok’u, James ise Weezing’i seçer. Ash, Pikachu’yu Şimşek Saldırısı yapması için havaya fırlatır fakat bilmediği bir şey vardır. Roket Takımı hazırlıklı gelmiştir ve ellerine taktıkları alet sayesinde Pikachu’nun Elektrik Şoku’ndan etkilenmezler. Arbok’un Zehirli İğne Saldırısı, Weezing’in ise Zehirli Gaz Saldırısı sonucu Pikachu’nun başı dönmeye başlar. Tam o anda Meowth, Pikachu’yu bir aletle kendisine bağlar. Bunun üzerine Roket Takımı balonlarına biner ve uzaklaşır. Ash, Pikachu’yu kurtarmak için koşmaya başlar fakat Roket Takımı kaçmayı başarır.

Roket Takımı kendi aralarında konuşurken bir Pidgeot gelir ve Meowth ile Pikachu’yu kaçırır. Havadayken Meowth yanlışlıkla eline taktığı elektrik geçirmez aleti düşürür. Meowth bu Pidgeot’un kendilerini yiyeceğini söyler. Pikachu’dan bir şey yapmasını ister. Pikachu’nun yüksek elektriği sonucu Pidgeot onları bırakır. Çok yüksekten düştükleri için Meowth onu altına alır. Amacı Pikachu’nun üstüne düşmektir. Bunu anlayan Pikachu’da Meowth’u altına alır. Kazanan Pikachu’dur.

Meowth ve Pikachu ters yöne gitmek ister fakat bağlı oldukları için bu mümkün olmaz. Bu olay Pikachu’nun elektrikleri sayesinde hallolur. Jessie ve James, Meowth’ın Pikachu’yu getiremeyeceğini düşünür ve onları aramaya karar verirler. Tam bu esnada kahramanlarımız görünür. Ash, Pikachu’yu vermelerini ister fakat Jessie onları Pidgeot’un kaçırdığını söyler . Jessie ve James Pikachu’yu, Ash ve arkadaşlarından önce bulmak istedikleri için hemen balonlarına atlarlar ve gözden kaybolurlar. Tracey, Pidgeot’u bulması için Marill’i seçer. Marill onları Pidgeot’un yuvasına getirir. Yuva yukardadır. Ash, yuvaya tırmanır. Pikachu ve Meowth yine zıt yönlere gitmek isterler. Pikachu yanaklarından elektrik çıkarınca Meowth mecburen Pikachu’yu takip eder.

Pidgeot’un yuvasına tırmanan Ash, Pikachu’yu göremez. Karşıdan gelen Pidgeot’u farkettiğinde Pikachu’yu geri ver diye bağırır. Pidgeot ise Ash’e son hızla çarpar ve Ash yere yuvarlanır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Charizard

Pikachu ve Meowth  yürürken karşılarına devasa bir Rhydon çıkar. Bir süre kovalamacadan sonra Pikachu ve Meowth köşeye sıkışır. Pikachu Şimşek Saldırısı dener fakat Rhydon bu saldırıdan etkilenmez. Pikachu ve Meowth bir plan yaparlar. İkisi de aynı anda Rhydon’un kafasına atlayacak, Meowth Rhydon’un kaşırken Rhydon’un ağzı açılacak, Pikachu’da Rhydon’un diline elektrik verecekti. Bu plan aynen tutar. Rhydon yere yıkılır.

Kahramanlarımız, Pikachu’yu ararken yerde ayak izlerine rastlarlar. Ayak izlerini takip eden kahramanlarımız onların bir kayalıktan yuvarlandığını anlarlar. Ash’te Pikachu’yu bulmak için aynı kayalıktan aşağı iner. Bu arada Roket Takımı balonlu olmalarına rağmen Pikachu ve Meowth’ı hala bulamamıştır.

Gece olur. Pikachu ve Meowth acıktıklarını hissederler. Karşıda ki ağaçta bir elma olduğunu gören Pikachu ve Meowth elma için mücadele verir fakat kazanan her zaman ki gibi Pikachu’dur. Pikachu elmanın yarısını Meowth’a verir. Meowth, Pikachu’nun bu yaptığından dolayı duygulanır.

Sabah olur. Pikachu ve Meowth’ı kötü bir sürpriz bekliyordur çünkü bir yandan Pidgeot bir yandan da Rhydon saldırıya geçer. Tam o anda Ash; Pikachu diye bağırır. Aynı anda Roket Takımı’da Meowth’ı bulmuştur. Ash Rhydon’u etkisiz hale getirmek için Snorlax’i kullanır. Arbok da Isırma Saldırısı’yla Pidgeot’un işini bitirir. Snorlax ise Dev Yumruğuyla Rhydon’u havaya uçurur.

Roket Takımı Pikachu’yu almak için Meowth’ı çeker aynı anda Ash’te Pikachu’yu sımsıkı tutar. Ash, Pikachu’yu kurtaracak anahtarın Jessie’de olduğunu öğrenince Bulbasaur’ı seçer. Arbok, tam Zehirli İğne Saldırısı’nı yapacakken Pikachu Şimşek Saldırısı ile Arbok’u durdurur. Bunun üzerine James ise Victreebel’i kullanır. Victreebel bu sefer Arbok’a saldırır. Kırbacını kullanan Bulbasaur, Roket Takımı’nın Pokémonlar’ını Jessie ve James’in üstüne atar. Bu yüzden Jessie anahtarı elinden düşürür. Anahtarı alan Ash, Pikachu’yu kurtarır. Roket Takımı balonlarına biner ama gösteri daha bitmemiştir. Balonlarından bir silah daha çıkar. Misty ben bunu hallederim diyerek Staryu’yu seçer fakat Psyduck ortaya çıkar. Misty ona Yansıtma Etkisi’ni kullanmasını söyler. Roket Takımı silahı tam ateşlerken Togepi kollarını sallamaya başlar ve böylece Roket Takımı’nın balonu patlar. Pikachu ve Ash yeniden kavuşmanın verdiği mutlulukla birbirlerine sarılır. 

[i][b]Ve böylece Ash ve Pikachu tekrar bir araya geldi. Bir şeyin değeri, onu kaybedince daha iyi anlaşılır derler. Hallerine bakılırsa bu söz doğru gibi görünüyor.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Tracey
Jessie
James



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani143.gif]

Misty: [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani120.gif] [Resim: rsiconani175.gif]

Tracey: [Resim: rsiconani183.gif]
 
Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]

James: [Resim: rsiconani071.gif] [Resim: rsiconani110.gif]

Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]

Vahşi: [Resim: rsiconani018.gif] [Resim: rsiconani112.gif]

[align=center][Resim: olaylar.png]

[b][color=green]- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.




[align=center][Resim: EmeiGeenler.png]
Adige
Haruka
Bu bölümleri izlemeside okumasıda çok büyük keyif. :) Kaç kere izlediğimi unuttum Pokémon'un ilk 2 nesilini.

Bundan sonraki bölüm Charizard Chills! :D Az önce başladım özenle yazıcam benim için çok özel bir bölüm :)