Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 105 - Misty Meets Her Match
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Misty Meets Her Match
Japonca Adı: Trovita Gym Type Battle! 3 vs. 3!
Türkçe Adı  : Misty Rakibiyle Karşılaşıyor


[Resim: genizet.png]

Bugün kahramanlarımız Trovita Adası’na giden bir feribottalar. Ash’in aklında tek bir şey var, o da Trovita Adası salon liderine meydan okumak ve üçüncü Portakal Ligi rozetini kazanmak.

Ash ve arkadaşları heyecanla adaya ulaşmayı beklerken birden Pikachu girdaba kapılmış bir kız ve bir Seel görür. Küçük kız çaresizce yardım istemektedir. Misty hemen Staryu ile birlikte kızın yanına gider ve onu boğulmaktan kurtarır. Bu sırada Ash de Lapras’ı ile yanlarına gelir ve kızı sudan çıkarırlar. Onu adaya götürürler ve iskeleye çıktıkları anda genç bir oğlan koşarak yanlarına gelir ve küçük kız da onu görünce koşup sarılır.

Küçük kızın adı Marie’dir ve onu karşılayan da abisidir. Kız kardeşi gerçekten çok endişelenmiştir ve Misty’nin onu kurtardığını görünce ona hayran olur. Yardımcıları Misty’ye çiçekler sunar ve dans müziği açarlar. Misty bir şey diyemeden kendini çocukla dans ederken bulur. Oğlan Misty’ye yanında kalmasını ve salonunda beraber çalışmayı teklif eder. Salon lafını duyan kahramanlarımız onun adanın salon lideri olduğunu anlarlar.

Ash dayanamaz ve hemen ona meydan okur. Oysa Rudy’nin onu dinlediği yoktur. Ash sinirlenince Marie de abisine seslenir. Rudy Ash’i küçümser ve özel bir konuşmayı da böldüğü için kaba olduğunu söyler. Meydan okumayı da kabul eder. Ancak esas maçtan önce bir test yapacaktır.

Hep beraber bir tekneye binerler. Ash’in Pokémonlar’ı tekne ilerlerken karşılarına çıkan hedefleri vurmak zorundadır. İlk hedefi Pikachu başarıyla vurur. Ancak Rudy’nin testle değil de Misty ile ilgilendiğini gören Ash sinirlenir ve o sinirle de ikinci hedef için Charizard’ı seçer. Ancak Charizard hemen Alev Saçıcı kullanır ve alevler Misty’ye isabet eder. Ash özür dileyerek onu geri çağırır. Tekne ilerlemeye devam ederken nehirden Roket Takımı’nın Magikarp aracı çıkar. Ancak tam önlerinde de bir hedef belirir. Ash hemen Squirtle’ı seçer ve Squirtle Su Silahı ile hedefi vurur. Bu sırada Roket Takımı da havaya uçar. Ash böylece Bulbasaur, Pikachu ve Squirtle ile bütün hedefleri vurur.

Test bitince Pokémon Merkezi’ne giderler. Rudy yarın 3 maç yapacaklarını ve 2 tanesini kazanırsa rozeti alabileceğini söyler. Her maçta farklı türde bir Pokémon kullanılacaktır ve Rudy seçme hakkını Ash’e verir. Ash de bir elektrik, bir çimen ve bir su türü Pokémon kullanacağını söyler. Böylece yarınki maç için her şey tamamdır. Rudy ve kardeşi Marie Pokémon Merkezi’nden ayrılırken Misty’yi de alıp götürürler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Rhydon

Rudy, Marie ve Misty akşam yemeğini beraber yerler. Yemeğin sonunda Marie Misty’ye hep onun gibi bir ablası olması istediğini söyler ve ona kalmasını teklif eder. Rudy ise konuyu değiştirir ve Misty’yi Pokémonlar’ının yanına götürür. Pokémonlar müzik eşliğinde dans etmektedir. Rudy bunun da iyi bir eğitim olduğunu düşündüğünü söyler. Daha sonra Misty’yi de alır ve dans etmeye başlarlar. Dans sırasında Marie’nin teklifini bu sefer Rudy yapar ve maçtan sonra misty’nin cevap vermesini ister. Misty ise oldukça şaşırmıştır.

Ertesi gün maç günüdür ve maç kayalıkların üzerindeki bir sahada yapılacaktır. İlk olarak elektrik Pokémonlar’ını seçerler. Ash’in Pikachu’su Rudy’nin Electabuzz’ına karşıdır. Pikachu Şimşek Şoku ile giriş yapar ancak Electabuzz bu saldırıyı emer. Bunun üzerine Ash Hızlı Saldırı emri verir. Ancak Electabuzz da aynı saldırı ile karşılık verir ve üstüne bir de Pikachu’yu çarpar. Ardından da Yıldırım Yumruğu ile Pikachu’yu yener.

İkinci karşılaşma Exeggcutor ile Bulbasaur arasında olacaktır. Exeggcutor’un girişiyle müzik de çalmaya başlar. Bulbasaur Jilet Yaprak saldırısını kullanır ancak Exeggcutor dans ederek tüm saldırılardan kurtulur. Rudy Bulbasaur’a iyice yaklaştığında Yumurta Bombası emri verir. Bulbasaur fazla hasar almaz ancak sahanın kenarına gelmiştir ve Exeggcutor üzerine gelmektedir. Ash tam o anda Uyku Tozu kullanmasını söyler. Exeggcutor tam sınırda uykuya dalınca aşağı düşer ancak Bulbasaur Asma Kırbacı ile onu yakalar ve yukarı çeker. Böylece ikinci karşılaşmayı Ash kazanmış olur.

Son karşılaşma su Pokémonlar’ı arasındadır. Rudy Starmie’yi Ash Squirtle’ı seçer. Rudy kazanacağından çok emindir ve zaferi kardeşini kurtaran ve kalbini çalan kız olan Misty’ye armağan ettiğini söyler. Karşılaşmaya iki taraf da Su Silahı ile başlar. Ancak güçleri birbirine denktir. Rudy beraberliği bozmak için Starmie’ye dans etmesini söyler. Böylece Starmie dönerek Squirtle’ın saldırılarını atlatır. Ardından da Yıldırım saldırısını kullanır. Bu saldırı Squirtle’a oldukça zarar verir. Bu ana kadar da maçı sessizce izleyen Misty dayanamaz ve Ash’e patlar.

Ash’in Rudy’yi tekrar yenebileceğini, öyle boş boş durmamasını söyler. Squirtle’ın gerçek gücünü ortaya çıkarabilecek tek kişi de odur. Ash bunu zaten bildiğini söyler ve Squirtle’a Su Silahı kullanarak saldırıyı atlatmasını söyler. Squirtle saldırıyı yere doğru yapınca havaya uçar ve tam suya düşecekken Su Pompası saldırısını öğrenir ve gösterişli bir şekilde sahaya döner. Ash de Su Pompası ve Kafatası Darbesi kullanarak Starmie’yi yener. Psikolojik çöküntüde olan Rudy de hiçbir karşılık veremeden mağlubiyetini ağzı açık izler.

Kahramanlarımız adadan ayrılırken Rudy Ash’e Dikenli Kabuk Rozetini verir ve Misty’yi kastederek çok şanslı biri olduğunu söyler. Tabi Ash bunu anlamaz.

[b]Ve böylece Ash sonunda üçüncü Portakal Ligi rozetini de kazandı. Ama Misty de bir şey kazandı. Bir erkeğin kalbini…



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Tracey
Jessie
James
Rudy
Marie



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani006.gif] [Resim: rsiconani131.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif] [Resim: rsiconani120.gif]


Rudy: [Resim: rsiconani125.gif] [Resim: rsiconani121.gif] [Resim: rsiconani103.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Marie: [Resim: rsiconani086.gif]


Diğer Eğitmenler/Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani038.gif] [Resim: rsiconani018.gif][Resim: rsiconani049.gif] [Resim: rsiconani076.gif] [Resim: rsiconani112.gif] [Resim: rsiconani065.gif] [Resim: rsiconani107.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Ash Rudy'yi yenerek Dikenli Kabuk Rozetini kazandı.
- Squirtle Su Pompası saldırısını öğrendi.




[Resim: EmeiGeenler.png]
Haruka
:) Bu bölüm Portakal Ligi'ndeki en sevdiğim bölümlerden biri. Birkaç tane güzel olay olmuştu :)
Ah ahh Misty olmasa bu Ash amatörlük yıllarında napıcaktı kim bilir :)
2.sezondaki favori bölümlerimden, çok da güzel yazmışsın ellerine, kollarına, klavyene sağlık :rock:
Psikolojik çöküntüde olan Rudy -süper ya :hehe:
Ayrıca bu bölüm Ash'in gerçek karakterinin bir özeti gibi bence, keşke hep böyle devam etseydi Cry
Bu bölümü çok seviyorum çünkü Squirtle Su Pompası saldırısını öğreniyor . Çok güzel özet olmuş ellerine sağlık ...
hacı ash her zaman amatördü :D ama bölümü bende seviyorum squirtle su pompası ile günü kurtarıyor :)
Ah Misty Ah gerekirse döve döve bizim şoparı adam ediyodun...
Ash bir halt anlamıyor zaten anlasa şaşarım:)Misty Ash için neleri tepiyor o hala uyuyor