Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 103 - Get Along, Little Pokémon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Get Along, Little Pokémon
Japonca Adı: Magnemite in Vast Plains
Türkçe Adı  : Başarmalısın Küçük Pokémon


[Resim: genizet.png]

Trovito’da ki  Portakal Ligi Salonu'na doğru yola çıkan kahramanlarımız, kendilerini Mandarin Adası'nın engebeli ve ıssız topraklarından geçmeye çalışırken bulurlar.
[i]

Yolda çok yorulan Ash ve Misty, oraya varmanın daha üç gün süreceğini öğrenince en yakın yerde dinlenmeye karar verirler. En yakındaki kasabanın da bir gün mesafede olduğunu öğrenen Ash ve Misty, yorgunluktan kendilerini yere atarlar. Bir anda kara bulutlar üzerlerlerini kaplar. Koşmaya başlayan kahramanlarımız, bir kayanın altına girerler. Havada Magnemite sürüsü görürler.

Magnemite: Mıknatıs Pokémon. Havada uçabilir ve kenarlarındaki mıknatıs şeklindeki parçalarıyla şimşek ışınlarını emebilir.

Kahramanlarımız yukarlarındaki kayalıkta bir de Jolteon görürler.

Jolteon: Fırtına Pokémon. Jolteon ne zaman korksa ya da sinirlense vücudundaki tüm tüyleri ateşlenmiş birer iğne olur. Enerji yüklü atomlar çıkarır ve on bin Wolt elektrik üretebilir.

Jolteon’un arkasından Tauros’un çektiği bir araba, arabanın içinden de bir adam çıkar. Kahramanlarımızı arabasına alır ve birlikte Magnemitelar'ın elektrik depolamalarını izlerlerler.

Arabanın sahibinin bir Magnemite Çiftliği vardır. Magnemitelar düşen yıldırımlardaki enerjiyi emer ve bu adam da enerjiyi komşu kasaba ve şehirleri elektriklendirmek için kullanır. Adam, Magnemitelar'ının ne kadar elektrikle dolu olduğuna bakar. 1,2,3 ve 4'ün tam yüklendiğini, geriye kalan küçük Magnemitelar'ın da %50-60 kadarının yüklendiğini söyler. Adam tüm Magnemitelar'ına bir numara vermiştir ve hepsini birbirinden ayırabiliyordur. Ash ve Misty buna çok şaşırırlar. Adam Jolteon’u bekçi olarak kullanıyordur. Altı Numara’nın ayrılması üzerine Jolteon onu geri getirir. Adama göre Altı Numara isyankarmış. Başına hep bela açarmış.

Arabayla yeniden yolculuğa çıkarlar. Adamın adı Ethan’dır. Ethan onları en yakın kasabaya bırakmaya söz verir. Ethan arabanın dingillerini Ash’e verir. Fakat Ash, Tauros’u ilk başta kontrol edemez ama sonra alışır ve arabayı rahatlıkla sürer. Gece karanlığında dururlar ve Magnemitelar elektrik depolamaya başlar.

Sabah olur. Roket Takımı yukarıdaki kayalıklardan kahramanlarımıza dürbünle  bakmaktadırlar. Alanda bir sürü Pokémon olduğunu gören Roket Takımı, bu fırsatı kaçırmak istemez. Planları; Pokemonlar'ı patrona götürmeden önce Magnemitelar'ın depoladığı enerjiyi parayla satmaktır.

Ethan bilgisayarından Memur Jenny ile konuşmaktadır. Memur Jenny’nin anlattıkları hiç iç açıcı değildir. Çünkü Memur Jenny, şehrin enerji santraline yıldırım düştüğünü söyler ve neredeyse şehirde bir gündür elektrikler yoktur. Şehrin Pokémon Sağlık Merkezi’ni Magnemitelar'ın elektrikleriyle idare ettiklerini fakat onların çok dayanamayacağını söyler. Arkadan Hemşire Joy çıkar ve Tüm Magnemitelar'ın enerjisinin bittiğini söyler ve bilgisayar kapanır.

Kahramanlarımız ne yapacaklarını düşünürken Jolteon bağırmaya başlar. Çünkü Magnemitelar bir yere gidiyordur. Herkes Magnemitelar'ın peşinden koşarken Roket Takımı’nın kahkahaları duyulur ve meşhur sloganlarını atarlar. Roket Takımı balonlarına mıknatıs taktırmıştır. Böylece Magnemitelar'ın hepsi mıknatısa yapışır. Penseye benzeyen uzun bir aletle de Pikachu ve Jolteon’u yakalarlar. Pikachu, Yıldırım saldırısı yapsa da işe yaramaz; çünkü alet elektriğe dayanıklıdır. Bunun üzerine Jolteon, Mermi Saldırısı’na başlar. Bu saldırı sayesinde Jolteon ve Pikachu aletten kurtulurlar. Jolteon, Magnemitelar'ı toplamak için Yıldırım Dalgası’nı kullanır. Böylece Magnemitelar balondan ayrılmaya başlar. Jessie ayrılmalarını önlemek için Arbok’u kullanır. Jolteon son Magnemite’ı kurtardığı anda Arbok’un vuruşuyla havalanır ve Ethan’ın üstüne düşer. Pikachu, Yıldırım Topu’nu kullanır ve Roket Takımı’nın balonu patlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Dodrio

Ethan’ın kolu yara almıştır ve Jolteon da çok yorgundur. Fakat şehirde olanlar yüzünden Ethan’ın Magnemitelar'ıyla şehre gitmesi lazımdır. Ash, Magnemitelar'ı Pikachu ile şehre götürebileceğini söyler. Tracey de sizin arkanızda olacağız der. Ash, Tauros’un sırtına biner ve Magnemitelar'la birlikte yola koyulur. Bir süre sonra Magnemitelar yoldan ayrılır. Pikachu’nun elektriği sayesinde Magnemitelar geri döner, fakat büyük bir problem vardır: Altı Numara kayıptır. Ash, Altı Numara’yı bulur ve eline alır. Fakat Altı Numara’da bir gariplik vardır. Çünkü Altı Numara Ash’i kendine doğru çekmeye başlar. Ardından Roket Takımı’nın sloganı belirir. Meowth, manyetik bir aletle Magnemite’ı kendilerine doğru çeker. Ancak Ash Magnemite’ı sımsıkı tutuyordur. Ash, Tauros’un yanına kadar koşar fakat bu sefer de diğer Magnemitelar manyetik alete yakalanır. Pikachu önceden yorulmuş olsa da son gücüyle Magnemitelar'ı çekmek için elektrik verir. İki yandan gelen elektriğin içine giren Altı Numara sayesinde diğer Magnemitelar kurtulur. Bu olay sayesinde Altı Numara, Magneton’a dönüşür.

Magneton: Mıknatıs Pokémon. Magnemite’ın gelişmiş hali. Yer çekimine olan gücü sayesinde batmıyor ve güçlü manyetik elektrik alanları yaratabiliyor.

Magnemitelar'ın elektriği sayesinde Pikachu eski gücüne kavuşur. Tüm Pokémonlar bir anda Yıldırım Topu saldırısını kullanır ve Roket Takımı uçar.

Tracey, Misty ve Ethan şehre geldiklerinde her yerin ışıl ışıl olduğunu görünce sevinirler. Sabah olunca herkes Ash’e teşekkür eder. Ethan onu yanında görmek ister, fakat Ash Portakal Ligi’ne gideceği için bu teklifi nazikçe reddeder.

[i][b] Kötü adamları bir kez daha yendikten ve şehri kurtardıktan sonra, Ash ve arkadaşları bir kez daha yollara düştü. Önlerinde hala onları bekleyen birçok macera vardı.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Tracey
Jessie
James
Hemşire Joy
Ethan



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif]

Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]

 
Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani113.gif] [Resim: rsiconani081.gif]


Ethan: [Resim: rsiconani081.gif] [Resim: rsiconani082.gif] [Resim: rsiconani128.gif] [Resim: rsiconani135.gif]





[align=center][Resim: olaylar.png]

[b][color=green]-Ash, bir Pokémon’u kendisinin olmasa bile, idare etmenin mümkün olduğunu anlar.




[align=center][Resim: EmeiGeenler.png]
Adige
maNga
anlamadığım şey megnamite uçabiliyor ama grounddan 4 yiyor :D
Uçabiliyor ama tipi uçan değil o yüzden tek yiyor :D
levitate olabilirdi abilitysi ::D