Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 102 - Wherefore Art Thou, Pokémon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Wherefore Art Thou Pokémon
Japonca Adı: Nidoran's Love Story
Türkçe Adı  : Nereye Kayboldun Pokémon


[Resim: genizet.png]

Ash’in Pokémon ustası Prima’ya karşı yeni galibiyetinden sonra kahramanlarımız bir sonraki Portakal Ligi salonuna giderken tuhaf bir kasabadan geçerler

Kahramanlarımız kasabanın içinde dolaşırken küçük bir kızı koştururken görürler. Küçük kız dostlarımıza Maria adını verdiği dişi Nidoran’ını görüp görmediklerini sorar. Ama kasabaya yabancı olan dostlarımız onu görmediklerini söylerler. Küçük kızın üzüldüğünü gören Ash, Pokémon’unu bulmasına yardım edeceğine söz verir.

Kahramanlarımız Emily adındaki küçük kız ile Maria’yı ararken, Ash bir başka çocuğun bir şeyler aradığını görür. Ralph adındaki çocuk Ash ve Misty’e erkek Nidoran’ını aradığını söyler. O sırada Emily ve Tracey geri döner ancak Ralph ve Emily birbirlerine girerler. Ralph, Pokémon’unu Emily’nin çaldığını söyler ve aynı şekilde Emily’de Pokémon’unu Ralph’in çaldığını söyler. Emily ve Ralph kavga ederken Tracey’nin Marill’ı gelir ve onları bulduğunu söyler.

Marill’ın söylediği yere koşarak giden Emily ve Ralph Pokémonlar’ının birbirleriyle olduğunu görürler. Birbirine aşık iki Nidoran eğlenirken, eğitmenleri kendi aralarındaki sorun yüzünden Pokémonlar’ı ayırır ve arkalarına bile bakmadan yola koyulurlar.

Ralph ve Emily arasındaki sorunu çözemeyen kahramanlarımız yemek yemek için kasabadaki bir yere giderler. Dükkandaki adam Emily ve Ralph’in bebekliklerinden beri birbirlerine rakip olduklarını söyler. Emily ve Ralph’in her zaman aynı Pokémonlar’ı yakaladığını ve hatta yarışmalarda bile hep berabere kaldıklarını söyler.

Nidoranlar için endişelenen Misty onlar için bir şeyler yapmak ister. Bir şeyler düşünürken yanlarından erkek Nidoran geçer. Erkek Nidoran’ı takip eden dostlarımız onun Emily’nin Nidoran’ının yanına gittiğini görürler. Erkek Nidoran pencere önündeki dişi Nidoran ile sohbet ederken Emily pencereye çıkar ve erkek Nidoran’ın üstüne bir kova su boşaltır. Erkek Nidoran ıslak ve üzgün bir şekilde yatarken Ralph gelir ve Pokémon’unu götürür. Kahramanlarımız Ralph ve Emily’nin yan yana apartmanlarda yaşadığını farkeder. Misty, o Nidoranlar’ın birbirlerine ait olduğunu söyler ve bu konuda bir şeyler yapmak ister. Bunu konuda bir şey yapmalarının üstlerine vazife olmadığı söyleyen Ash’e, Misty’nin tepkisi çok büyük olur ve Ash, Misty tarafından azarlanmaya maruz kalır. O sırada Roket Takımı kahramanlarımızı izlerler ve Nidoranlar’ı yakalamaya karar verirler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Nidoran

Akşam olunca Misty, Emily ve Ralph’in ağzından iki mektup yazar ve böylece bu ikisinin arasındaki buzların eriyeceğini düşünür. Ayrıca Misty, Emily ve Ralph’in birbirlerini çok sevdiklerini ama birbirlerine itiraf edemeklerini belirtir. O sırada Tracey gelir ve Misty’e, bu durum sen ve Ash için de aynı der. Ama Ash ve Misty’nin, Tracey’e tepki vermesi fazla uzun sürmez.

Diğer taraftan Roket Takımı, Meowth aracılığıyla Nidoranlar’la konuşup kendileriyle gelmesi için ikna etmeye çalışırlar. Nidoranlar her ne kadar birbirlerini sevse de eğitmenlerine ihanet etmeyeceklerini söylerler. Planı başarısız olan Roket Takımı bir dahaki sefere ikinci planlarını uygulayacağını söylerler.

Ertesi sabah Misty’nin mektupta yazdığı buluşma yerinde saklanan kahramanlarımız, Ralph ve Emily’i beklerler. Ralph ve Emily nihayet gelir ama Misty’nin düşündüğünün tam tersi olur. Birbirleriyle yeniden kavga etmeye başlayan Ralph ve Emily’i kahramanlarımız ayırır.

Dostlarımız olayı değerlendirirken karşılarında bir gelin ve damat görürler. Ama gelin ve damat kostümü altında yine Roket Takımı vardır. Nidoranlar’ı çalan Roket Takımı kimliklerini açıklar ve Meowth balonlarına atlayıp uzaklaşmaya başlarlar. Misty olanlardan dolayı Ralph ve Emily’i suçlar ve bundan ders almaları gerektiğini söyler.

Dostlarımız Roket Takımı’nın bıraktığı izleri takip ederek onları bulurlar. Nidoranlar kaçmak üzereyken Jessie Arbok’u yollar. Nidoranlar’ın başının dertte olduğunu gören eğitmenleri aynı anda Hızlı Saldırı yapmalarını söyler. Bu saldırıdan sonra oyuna James de dahil olup Victreebel’i yollar. Ralph erkek Nidoran’a Hızlı Saldırı yapmasını ve Emily de dişi Nidoran’a Tırmalama saldırısını kullanmasını söyler. Nidoranlar’ın saldırıları başarısız olur.  Arbok, erkek Nidoran’a ve Victreebel de dişi Nidoran’a saldırır. Nidoranlar darbe almalarına rağmen birbirleri için savaşıp Arbok ve Victreebel’in işini bitirler.

Düzenbaz Roket Takımı karşılaşmayı kaybettikten sonra Pokémon toplayıcı makinesini çalıştırırlar. Ama Pikachu makineden kimse zarar görmeden Şimşek Şoku ile onu durdurur. Son olarak Misty, Staryu’yu yollayarak Roket Takımı’nın balonunu patlatır. Böylece Roket Takımı yine havaya uçar.

Emily ve Ralph yaptıkları hatayı anlarlar ve Pokémonlar’ının birlikte olmaları için evlerinin arasına bir ev yapmaya karar verirler. Bu duruma çok sevinen Nidoranlar öpüşürler ve evrim geçirirler.

Nidorina: Zehirli iğne Pokémon’u. Dişi Nidoran’ın şekil değiştirmiş formu. Düşmanlarını şaşırtmak için ağzından süper sonik dalgalar yayar.

Nidorino: Zehirli iğne Pokémon’u. Erkek Nidoran’ın şekil değiştirmiş formu. Çok gelişmiş boynuzu son derece güçlüdür.

Bunca olaydan sonra Ash’in aklında tek bir soru vardır. İnsanların da öpüşünce değişip değişmeyeceğini soran Ash’e, Misty bunu ilerde kendilerinin öğreneceğini söyler.

Nihayet veda vakti gelir. Kahramanlarımız Emily ve Ralph’a veda ederek yeniden yola koyulurlar.

[b]Ve böylece kahramanlarımızın da yardımıyla bir trajedi mutlu sona erdi. Nidoranlar ve antrenörleri bundan sonra mutlu bir hayat yaşayacak. Ve mutlu sonlar herkese mutluluk verir.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Tracey
Jessie
James
Ralph
Emily


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Misty: [Resim: rsiconani120.gif] [Resim: rsiconani175.gif]


Tracey: [Resim: rsiconani183.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif]

 
Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Ralph: [Resim: rsiconani032.gif] [Resim: rsiconani033.gif] [Resim: rsiconani010.gif] [Resim: rsiconani016.gif] [Resim: rsiconani020.gif] [Resim: rsiconani037.gif] [Resim: rsiconani043.gif]

Emily: [Resim: rsiconani029.gif] [Resim: rsiconani030.gif] [Resim: rsiconani010.gif] [Resim: rsiconani016.gif] [Resim: rsiconani020.gif] [Resim: rsiconani037.gif] [Resim: rsiconani043.gif]


[align=center][Resim: olaylar.png]

[b][color=green]- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.




[align=center][Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail
güzel olmuş tebrikler  Startle
Çok güzel emeğine sağlık :)