Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 101 - The Mandarin Island Miss-Match
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Mandarin Island Miss-Match
Japonca Adı: Lorelei of the Elite Four! Ice Duel!
Türkçe Adı  : Mandarin Adası'nda Kaçan Maç


[Resim: genizet.png]

Bugün Ash kazandığı zaferleri kutlamak için bile ara vermiyor. Ash kazandığı üç kesin zarefden sonra kendine oldukça güveniyor.[i]

Ash aldığı galibiyetlerden sonra fazlasıyla havaya girer. Kendisine övgüler yağdırırken çok acıkmış olduğunu farkeder.

Ash ve Misty yemek yerken Tracey elinde bir afiş ile gelir. Afişte adaya Prima’nın geldiğini ve bir savaş gösterisi yapıcağını yazdığını gören Misty mutluluktan havalara uçar. Misty başta olmak üzere kahramanlarımız Prima’yı izlemek ister. Misty, Prima’dan hayranlıkla söz ederken arkasında bir anda Prima belirir. Kahramanlarımızın Prima karşısında dili tutulur. Misty, Prima ile konuşmaya çalışırken Roket Takımı da onları izler.

Ash, bu fırsatı kaçırmayıp Prima’ya maç teklif eder ama Prima hiç oralı olmaz. Ash, Prima’ya kendisiyle maç yapmaktan korktuğunu söyler ve yoldan geçen başka birine maç teklif eder. İkiye iki olacak maçta Ash ilk olarak Squirtle’ı diğer eğitmen ise Persian’ı seçer. Ash Squirtle’a Su Tabancası saldırısı kullanmasını söyler çok hızlı olan Persian bunu kolaylıkla atlatır ve eğitmeni ona Şimşek Şoku saldırısını kullanmasını söyler. Ash, Şimşek Şoku saldırısından direk olarak darbe alan Squirtle’a kabuğuna çekilmesini söyler. Squirtle saldırıdan çok zarar almış olsa da Ash’in güvenini boşa çıkarmaz ve dimdik ayağa kalkar. Ash, Squirtle’ son olarak Kafa Darbesi saldırısını kullanmasını söyler. Bu saldırı Persian’ı saf dışı bırakır.

Ash’in rakibi ikinci olarak Tauros’u seçer ve hemen Boynuz Saldırısı kullanmasını söyler. Persian ile yaptığı maç nedeniyle yorgun olan Squirtle bu darbeden kurtulamaz ve oyun dışı kalır. Ash, ikinci Pokémon olarak beklenmedik bir seçimle Charizard’ı yollar. Ama Charizard Ash’e hiç aldırış etmez. Prima karşılaşmada olanları dikkatlice izler. Tauros, Charizard’a Yere Serme saldırısını kullanır. Canı yanan Charizard, Tauros’un işini Alev Fırlatıcı saldırısıyla bitirir.

Bu karşılaşma Charizard’ı iyice sinirlendirir ve etrafa saldırmaya başlar. Ash her ne kadar Charizard’ı geri çağırmak istese de başarılı olamaz. Dostlarımız korku içindeyken Prima gelir ve Slowbro’yu seçer. Slowbro’yu gören dostlarımız oldukça şaşırır ve Slowbro’nun, Charizard’ı yenmesinin imkansız olduğunu söylerler. Ama Slowbro tek bir hamleyle Charizard’ı aşağı indirir. Ash hareket edemeyecek durumda olan Charizard’ı geri çağırır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Machop

Ash, Charizard’ı artık eğiticek durumda olduğunu düşündüğünü söyler. Prima da bir antrenör Pokémon’u kadar güçlüdür der. Bunu bildiğini söyleyen Ash İndigo Ligi’ni ilk 16 bitirdiğini söyleyerek yanıt verir. Ama Prima, Ash’e hiçbir şey anlamadığını söyleyip yoluna koyulur. Prima giderken dostlarımızı gösterisine davet eder.

Prima’nın gösterisi başlamak üzereyken stadyum tıklım tıklım doludur. İzleyenlere harika bir şov izleten Prima’dan, Ash çok etkilenir. Prima’nın evine giden dostlarımız yaptığı karşılaşmalar ile ilgili sohbet ederken. Ash çok durgun bir şekilde düşüncelere dalar. Prima, Ash’ Pokémon ustası olması için daha farklı bir güce sahip olması gerektiği ve bu gücün içten geldiğini söyler. Prima’nın dediklerini iyice düşünen Ash, Prima’ya bir kez daha meydan okur. Prima, Ash’in teklifini kabul eder ve maç sahasına doğru giderler.

Karşılaşmada birer Pokémon kullanma kararı alırlar. Ash, Pikachu’yu ve Prima da Cloyster’ı seçer.  İlk saldırıda Ash, Pikachu’ya Gök Gürültüsü saldırısını kullanmasını söyler. Ama Prima, Cloyster’a Geri Çekilme kullandırır. Bu sayede Cloyster saldırıdan hiç etki almaz. Ash, Pikachu’ya bu sefer Çeviklik kullanmasını söyler. Prima da Yansıtma saldırısıyla Pikachu’nun saldırısını geri iade eder. Saldırıdan sonra hemen toparlanan Pikachu bu sefer Şimşek Şoku kullanır. Bu saldırı Cloyster’a isabet eder ama saldırıdan sonra Cloyster kızarmaya başlar. Tracey bunun Öfke saldırısı olduğunu söyleyerek Ash’i uyarır. Ash doğrudan saldırmayı düşünerek Pikachu’ya Hızlı Saldırı kullanmasını söyler. Bunun üzerine Prima, Cloyster’a Aurora Işını saldırısını kullanmasını söyler. Bu saldırıdan sonra Pikachu maça devam edemez ve karşılaşmayı Prima kazanır.

Karşılaşmadan sonra Prima, Ash’e yeteneklerine çok güvendiğini söyler ve sadece yeteneklerini kullanarak Pokémon ustası olamayacağını söyler. Bunun üzerine Ash, birçok rozet kazandığını söyleyerek kendisini savunur. Prima ise bu rozetleri Pokémonlar’ının savaşarak kazandığı ve bu rozetlerin Pokémonlar’ından onu ne kadar sevdiklerini göstermek için verdikleri bir hediye olduğunu söyler. Prima durumu yavaş yavaş anlayan Ash’e kaybetmenin antrenörü daha da güçlü yapacağını belirtir. Prima’dan çok şey öğrenen Ash ona teşekkür eder.

O sırada Roket Takımı ortaya çıkar ve Pikachu’yu yakalayacaklarını söylerler. Prima Ash'e karışmaması gerektiğini ve Roket Takımı’yla kendisi ilgileneceğini söyler. Prima Jynx’i yollar ve Buz Yumruk saldırısını kullanmasını söyler. Buz tutan Roket Takımı’nın işini bitirmek için Jynx, Kar Fırtınası saldırısını kullanarak onları uzaklara yollar.

Artık veda vakti gelir. Prima, Ash’e en yakın salonun Trovita Adası’nda olduğunu söyler. Dostlarımız, Prima’ya yardımları için teşekkür edip yeniden yollara koyulur.

[i][b]Pokémon dünyasını biraz daha tanıyan Ash, hayallerine bir adım daha yaklaşmıştı. Bir başka salon ve bir başka macera dalgaların ucunda bekliyor…


[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Tracey
Jessie
James
Prima


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani006.gif] [Resim: rsiconani007.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Prima: [Resim: rsiconani080.gif] [Resim: rsiconani087.gif] [Resim: rsiconani091.gif] [Resim: rsiconani124.gif]


Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani012.gif] [Resim: rsiconani053.gif] [Resim: rsiconani064.gif] [Resim: rsiconani068.gif] [Resim: rsiconani105.gif] [Resim: rsiconani128.gif]


[align=center][Resim: olaylar.png]

[b][color=green]- Ash, Elit Dörtlü'den Prima ile tanışır.




[align=center][Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail