Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 100 - A Way Off Day Off
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: A Way Off Day Off
Japonca Adı: Pokemon in Southern Islands
Türkçe Adı  : Beklenmedik Tatil


[Resim: genizet.png]

Morali her zaman yüksek olan kahramanlarımız bir kez daha uzak denizlerde, büyük maceralara doğru yelken açmıştı.[i]

Ash her zamanki gibi açlığından şikayet ederken Pikachu bir ada görür. Ash o adada yiyecek bir şey bulabileceğini düşünür ve Lapras’a oraya doğru gitmesini söyler. Ancak Jigglypuff, gizlice kahramanlarımızın peşine düşer.

Adaya ayak basan kahramanlarımız burayı çok beğenirler. Ash etrafı hayranlıkla izlerken kafasına ceviz düşer. Ash bu cevizin Farfetch’d tarafından atıldığı görür.

Farfetch'd: [i]Vahşi ördek Pokémon. Son derece nadir bulunur. Genellikle elinde yuvasını yapmak için kullandığı pırasa ya da yaban soğanıyla görülür.


Kahramanlarımız Farfetch’d sürüsünü izlerken, Pikachu ve Togepi topladıkları meyveleri dostlarımıza getirirler. Ash, Pikachu’ya meyveleri nerden bulduklarını sorar ve Pikachu da yerini gösterir. Adanın her yanı meyve ağaçlarıyla doludur. Ash ve Misty dalından bir meyve koparıp tadına bakarlar ancak yedikleri meyve çok ekşidir. O sırada Tracey gelir ve Ash ve Misty’e yenilebilen meyveleri gösterir. İlk yediklerinin aksine bu olgun meyveleri çok beğenirler. Yemek bolluğundan dolayı Ash burada Pokémonlar’la beraber bir günlük tatil yapmaya karar verir. Bu fikir Misty ve Tracey’in de çok hoşuna gider.

Dostlarımız tüm Pokémonlar’ı dışarı çıkarırlar. Ama bütün Pokémonlar Tracey’in yeni Pokémon’u olan Scyther’den çok korkar. İlk başta Togepi, Scyther ile tanışır ve onun zararsız olduğunu gören diğer Pokémonlar da Scyther’a yanaşmaya başlarlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Porygon

Ash, Charizard’a Scyther ile tanışmasını söyler ama vurdum duymaz Charizard bunu reddeder. Ash’in ısrarları üzerine Charizard, Ateş Fırlatıcı saldırısını kullanır. Ancak bu saldırı Ash ile beraber Scyther’a da zarar verir. Bunun üzerine Charizard ve Scyther arasında anlaşmazlık çıkar. Ash’in çabalarıyla ayrılan iki Pokémon kendi köşelerine çekilirler.

Bu adada dinlenen sadece dostlarımız değildir. Aynı zamanda adanın diğer ucunda Roket Takımı da tatil yapmaktadır. Roket Takımı dinlenirken, denizde kahramanlarımızın Pokémonlar’ını görürler. Adayı biraz araştıran Roket Takımı bütün Pokémonlar’ın dışarıda olduğunu görürler ve bu fırsatı kaçırmamak için plan yapmaya başlarlar.

Ash, Misty ve Tracey bol bol meyve topladıktan sonra geri dönerler. Ama Snorlax çok açıktığından biraz huzursuzdur. Ash, Snorlax’e biraz sabretmesini söylediği sırada ortaya Jigglypuff çıkar ve kahramanlarımızı şarkısıyla uyutur.

Uyandıktan sonra yemek yapan dostlarımız, Pokémonlar’ın ne kadar mutlu olduklarını görürler ve burada mola verdikleri için çok mutlu olurlar. Tracey’in meyve sandviçinin kokusunu alan Snorlax bütün yemeği tek başına midesine indirir ve ardından uykuya dalar. Bütün yemeği Snorlax yemesine rağmen bütün işi kahramanlarımız yapmak zorunda kalırlar. Scyther ve Charizard haricinde herkes çok mutludur. Ama bu ikisi birbirlerine her an saldıracak gibi bakıyordur.

Gece olunca Ash ve Pikachu haricinde herkes uykuya dalar. Pikachu ile sohbet eden Ash bir an burada yaşadıkları maceraları anımsar. Yaptığı karşılaşmaları hatırlayan Ash’in içi heyecanla dolar ve dört gözle beklediği sıradaki maçını kazanacağını söyleyerek Pikachu’ya güven verir.

Diğerleri uyurken Roket Takımı gizlice gelip Victreebel’in Uyku Tozu’nu kullanırlar. Böylece onlara karşı koyan kimse çıkmayacağını düşünürler. Herkes uyuduktan sonra bütün Pokémonlar’ı ağla yakalayan Roket Takımı onları çalmak üzereyken Charizard ve Scyther ortaya çıkar. Scyther ve Charizard’ın sesiyle uyanan dostlarımız karşılarında Roket Takımı’nı görünce biraz şaşırırlar. Jessie, Arbok’u, James ise Weezing’i seçer. Ash işlerini bitirmesi için Pikachu’yu yollar ancak Weezing’in Duman Perdesi saldırısından etkilenir. Dumanı dağıtmak için Scyther Kılıç Dansı kullanır. Dumanı dağıtan Scyther çok yorulur ve limitine ulaşır. 

Ash Bulbasaur’a Sarmaşık Kırbacı kullanmasını söyler. Weezing ve Arbok zor durumdadır ama Ash bu seferde Squirtle’ı kullanır. Ash Squirtle’a Su Tabancası kullanmasını söyler ve son olarak Pikachu, ıslak Roket Takımı’na Gök Gürültüsü saldırısı kullanır. Ash Pikachu, Bulbasaur ve Squirtle üçlüsüyle işi bitirmeye hazırlanırken Charizard hareketlenir ve Ateş Fırlatıcı kullanır. İşi bitmiş olan Roket Takımı’nın biletini Kafa Darbesi kullanarak Scyther keser.

Herkes galibiyeti kutlarken Charizard ve Scyther birbirlerine yine keskin keskin bakarlar. Korkulan olmaz ve iki Pokémon da kendi yollarına gider. Tracey bu iki Pokémon’un artık birbirlerine saygı duyduklarını söyler. Ash buna sevinir ve böyle bir maça hakemlik yapmak istemediğini söyler.

Dostlarımız bu güzel adadan ayrılıp yeniden yola koyulurlar.

[b]Ve böylece kahramanlarımız yeni bir maceraya doğru yola çıktı. Moralleri tazelenmiş ve eskisinden de umutlu olarak…


[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Tracey
Jessie
James


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani006.gif] [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani131.gif] [Resim: rsiconani143.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani118.gif] [Resim: rsiconani120.gif] [Resim: rsiconani175.gif]


Tracey: [Resim: rsiconani048.gif] [Resim: rsiconani123.gif][Resim: rsiconani183.gif]

 
Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani108.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif] [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani039.gif]


Vahşi Pokémonlar: [Resim: rsiconani083.gif]


[align=center][Resim: olaylar.png]

[b][color=green]- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.




[align=center][Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail