Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 099 - Tracey Gets Bugged
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Tracey Gets Bugged
Japonca Adı: Scyther be Soldier
Türkçe Adı  : Tracey onları alacak.


[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımızın yeni durağı, Mirka Adası. Barış dolu görünüyor fakat göreceğiz. [i]

Kahramanlarımız, Mirka Adası’na ayak basınca Ash, Lapras’ı dinlenmesi için geri çağırır. Tracey’de Venonat ve Marill’ı seçer. Bir anda önlerinden Beedrill geçince Misty korkar. Tracey, burada bulunmaktan mutlu olduğunu söyler çünkü Mirka Adası’nda tonlarca tahtakurusu element Pokémon’u vardır. Ash onları yakalamak için koşmaya başlar fakat Misty gelmek istemez. Tracey, Misty’e korkak tavuk deyince Misty sinirlenir ve Tracey’nin ayağına basar.

Hep beraber ormanda gezen kahramanlarımız bir anda dururlar. Çünkü Venonat ve Marill bir şey bulmuşlardır. Tracey ileriye dürbünle baktığında tırtılları görür. Ash tam yakalamak için giderken Misty, onu geri çekmeye başlar. Misty’nin gittiği çalılıkların ardından bir Pinsır çıkar ve Misty korkudan koşmaya başlar. Venonat ve Marill yine bir şey bulurlar. Buldukları, yerde yatan yaralı bir Scyther’dır.

Scyther: Bir Peygamber Devesi Pokémon'u. Güçlü bir uçucudur. İnsanlar tarafından pek görülmez ve asla yakalanamamıştır.

Kahramanlarımız, Scyther’a yardım etmek ister fakat Scyther izin vermez. Bunun üzerine Ash, onu yakalamak ister. Böylece Scyther’ı Pokémon Merkezi’ne götürebileceklerdir. Ash, PokéTopu fırlatır fakat Scyther’ın hala savaşma gücü vardır. Bunun üzerine Venonat Uyku Tozu sayesinde Scyther’ı uyutur. Tracey’de Scyther’ı yakalar. Hemen Pokémon Sağlık Merkezi’ne giderler. Kahramanlarımız yolda giderken Roket Takımı’ da balonlarıyla Pokémon arıyorlardır. Bir Beedrill, Roket Takımı’nın balonunu patlatır ve Roket Takımı aşağı düşer. Düştükleri yerde birçok Pokémon vardır. Bir anda Roket Takımı’nın önünde Scyther sürüsü belirir. Roket Takımı, Scytherlar tarafından saldırıya uğrar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Victreebel

Kahramanlarımız, Pokémon Merkezi’ne gelmiştir. Hemşire Joy, Scyther’ın hala güçsüz olduğunu, iyileşmesinin zaman alacağını söyler. Hemşire Joy, Scyther’ın liderlik savaşını kaybettiğini söyler. Misty, onun neden yalnız olduğunu sorar. Hemşire Joy’da liderlik savaşını kaybedenlerin sürüden ayrıldığını söyler. Eğer Scyther, liderlik savaşını kazanırsa anca o zaman sürüye dönebilir.

Kahramanlarımız Profesör Oak’a olanları anlatır. Profesör Oak, Tracey’nin Scyther’a destek olmasını, ona yardım etmesini söyler.

Roket Takımı, yorgun bir halde çimlerin üzerine çöker. Meowth ile James, Jessie’ye şaşkın şaşkın bakar. James Jessie’ye saçlarının yerinde olmadığını söyler. Aynaya bakan Jessie saçlarının kesilmesine çok sinirlenir. Saçını bu hale getiren Scyther’ı bulmak için koşmaya başlar fakat Meowth onu durdurur. Roket Takımı Scytherlar’ı almaya karar verir.

Tracey, Scyther’dan özür diler. Bunu neden yaptığını açıklar. Ash, Scyther’ın mutlu olması için yeni bir liderlik savaşına katılması gerektiğini söyler. Tracey’de Scyther’a yardım edeceğini söyler. Roket Takımı, Scytherlar’ı bir arada bulmayı başarır. Silahlarından çıkan yapışkan sayesinde Scytherlar bir yere kıpırdayamaz. Ağ sayesinde de hepsini yakarlar. Scyther, arkadaşlarının başının dertte olduğunu anlar. Yataktan kalkan Scyther, arkadaşlarının yanına gider. Kahramanlarımız da Scyther’ı takip eder.

Jessie sinirli bir şekilde, yakalanan Scytherlar’ın yanına giderken Tracey’nin Scyther’ı diğerlerini kurtarır. Kahramanlarımız, Jessie’nin yeni saç stiliyle dalga geçerler. Roket Takımı bu sefer çok değişik bir slogan atar. Bu arada Roket Takımı tüm Pokémonlar’ını çıkarmıştır. Weezing’in Duman’ını Scyther Kılıç Dansı’yla yok etmeyi başarır.

Kılıç Dansı: Scyther'ın özel saldırısı. Scyther, enerjiyi fokuslayıp saldırı gücünü arttırır.

Roket Takımı, Scyther’ın güçsüzlüğüyle alay eder. Pikachu, Scyther’a yardıma gelir fakat Scyther kabul etmez. Meowth’ı kolayca halleden Scyther, Lickitung ve Victreebel’ı da alt etmeyi başarır. Arkadan gelen Arbok’u gören Scyther, Tracey’nin emriyle İki Takımı uygular. Bu sayede Arbok’un atağını savuşturmayı başarır fakat Scyther çok yorulmuştur. Victreebel Ustura Yaprağını kullanır. Tracey’nin bunu önceden görmesi sayesinde Scyther bu saldırıyı savuşturmayı başarır. Arbok, Zehirli İğne saldırısına başlar. İlk başlarda kaçmayı başarsa da yorulur ve yere çöker. Tam Zehirli İğne saldırısına maruz kalacakken Scytherlar’ın yeni lideri onu kurtarır. Roket Takımı’nın tüm Pokémonlar’ı aynı anda saldırsa da iki Scyther işlerini bitirir. Jessie tam silah kullanacakken Pikachu, Yıldırım Topu ile Roket Takımını durdurur. Scyther’da Jessie ve James’in saçlarını iyice keser. Bu sayede Roket Takımı kaçar.

Scyther, eski arkadaşlarıyla vedalaşır. Scyther’ı PokéTopu’na çağıran Tracey, Scyther’ı yakaladığı için hareket yapar. Ash ise o hareketin öyle olmadığını söyler ve göstermeye başlar.

[i][b]Tracey’nin sabrı ve azmi sonunda kazandı. Artık yeni bir Pokémon’u ve yeni bir arkadaşı vardı. Scyther’ın da yeni bir arkadaşı vardı ve kendine inanması için bir nedeni daha. Evet, iyi bakarsak böyle şeyleri görürüz.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Tracey
Jessie
James
Profesör Oak
Hemşire Joy



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani131.gif]

Misty: [Resim: rsiconani175.gif]

Tracey: [Resim: rsiconani048.gif] [Resim: rsiconani123.gif] [Resim: rsiconani183.gif]

Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani108.gif]

James: [Resim: rsiconani071.gif] [Resim: rsiconani110.gif]
 
Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]

Hemşire Joy: [Resim: rsiconani113.gif]

Vahşi: [Resim: rsiconani010.gif] [Resim: rsiconani011.gif] [Resim: rsiconani013.gif] [Resim: rsiconani015.gif] [Resim: rsiconani046.gif] [Resim: rsiconani049.gif] [Resim: rsiconani123.gif] [Resim: rsiconani127.gif]

[align=center][Resim: olaylar.png]

[b][color=green]- Tracey, bir Scyther yakaladı.




[align=center][Resim: EmeiGeenler.png]
Adige
Haruka
Sanırım ekibe yeni katıldın. Eline sağlık devamını bekliyoruz :D
Teşekkürler var gücümle çalışacağım :)
(09-07-2012, 07:45 PM)Adige link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkürler var gücümle çalışacağım :)

İşte ruh bu!  :rock: Hep böyle devam edersin inşallah  :)
İnşallah :D
2. sezon bölümlerinin dağıtımı bitmediyse ben de başlarım yakında :)
Bence FairyTail çoktan halletmiştir kalanını. Adige de yaptı baya bölüm. Benimse bir tanecik. Utandım valla kendimden  :hehe:
Dağıtımla ben ilgileniyorum Pelin yokken :) Daha var 8-9 bölüm kadar :) Şu anda 10 bölüm hazırda bekliyor. Arada Hatice'nin konusu var onun dışında ben ve Adige'nin 9-10 tane hazırda bölümü var :)

Edit : :D Hatice sen bitirdiğine göre bir tanede sana vereyim :P Pelin'e sözüm var. Gelene kadar bitiricem sezonu dedim. :D
Son bölüm yada ondan önceki bölümü ben istiyorum  :zx:
:D Charizard Chills, Enter The Dragonite ve Viva Las Lapras bölümlerini kendime yazdım :D Şu anda bir özetle uğraşıyorum o bitsin sana bir bölüm ayarlayım :P :D