Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Hack Oyunum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkdaşlar hack oyunumu yapmaya çalışıyorum ama açılmıyor.Örneğin pokemonların evrimlerini ayarlıyorum diyelim tam herşey bitti kaydedidyorum .Oluyor mu diye bakınca oyun açılmıyor Yardım :'( Pikachu_17 :Agla: :CC: Burn
Yaptığın ayarlarda sorun var demektir. Muhtemelen proje çöpe gitti.
(08-07-2012, 05:41 PM)ahm_programmer link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaptığın ayarlarda sorun var demektir. Muhtemelen proje çöpe gitti.

Olsun fazla ilerlemeiştim zaten peki ayarları biliyorsan  söyler misin bir resim de olur Cry
dikkatli davranacaksın. Programlarla yapılan değişikliklerde özellikle belirtilecek bir şey yok pek. Mümkün olduğunca kısa aralıklarla yedeğini al çalışmanın. Böylece çöktüğü zaman sıfırdan değil de son yedekten devam edersin. Bir de aldığın her yedeğin çalışır halde olduğundan emin ol. Bir de pokemon evrimini değiştirmekten bahsetmiştin Bubu biraz açarsan bu konuda da yardımcı olabilirim.
(08-07-2012, 05:54 PM)ahm_programmer link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dikkatli davranacaksın. Programlarla yapılan değişikliklerde özellikle belirtilecek bir şey yok pek. Mümkün olduğunca kısa aralıklarla yedeğini al çalışmanın. Böylece çöktüğü zaman sıfırdan değil de son yedekten devam edersin. Bir de aldığın her yedeğin çalışır halde olduğundan emin ol. Bir de pokemon evrimini değiştirmekten bahsetmiştin Bubu biraz açarsan bu konuda da yardımcı olabilirim.

Örneğin pokemon game editörden togepinin happinesle değilde levella veya charmenderın evrimini  magby yapmak gibi
Tamam o işi yine game editörden yaparsın ama şuna dikkat et. Togepi-Togetic evriminde sorun olmas ama Chamrander - Magmarda işler karışır. Charmander - Magmar' a evrilirse. Charmander ve Magmar' ın orjinal ailesinde açık kalır ve bu olursa oyun çalışmaz. Charmander' i Magmar' evirdikten sonra(lafı kes!) Magmy' nin evrmini kaldırman lazım.(Çünkü o zaman iki farklı pokemon aynı pokeye evrilecek ve bunu farklı pokelerde yapamassın.) (Aslında yaparsın ama yapılışı Eevee gibi)(Eeve' nin bilgilerine bak programda görmek için) (Aynı şekilde Charmander' in evrimini Magmar olarak değiştirdikten sonra, Charmeleon' un önceki evriminden Charmander' i sil yoksa hata alırsın)

Garip bi anlatım oldu anlamadığın yer varsa sorabilirsin....
(08-07-2012, 09:43 PM)ahm_programmer link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam o işi yine game editörden yaparsın ama şuna dikkat et. Togepi-Togetic evriminde sorun olmas ama Chamrander - Magmarda işler karışır. Charmander - Magmar' a evrilirse. Charmander ve Magmar' ın orjinal ailesinde açık kalır ve bu olursa oyun çalışmaz. Charmander' i Magmar' evirdikten sonra(lafı kes!) Magmy' nin evrmini kaldırman lazım.(Çünkü o zaman iki farklı pokemon aynı pokeye evrilecek ve bunu farklı pokelerde yapamassın.) (Aslında yaparsın ama yapılışı Eevee gibi)(Eeve' nin bilgilerine bak programda görmek için) (Aynı şekilde Charmander' in evrimini Magmar olarak değiştirdikten sonra, Charmeleon' un önceki evriminden Charmander' i sil yoksa hata alırsın)

Garip bi anlatım oldu anlamadığın yer varsa sorabilirsin....


Oh be niyahet çok saol
tamamdır merak ettiğin başka konu olursa yazarsın gene yardımcı olmaya çalışırım buradan