Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: II. Nesil Pokédex Konularımız Tamamlandı!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Büyük bir "Ohh!" çekmek istiyorum. Sonunda 2. nesilin pokedexide bitti. İlk nesile göre az olduğu için daha çabuk bitirdik. Bence çok güzel bir iş çıkardık. Sağolsun çalışanlarda canla başla çalıştılar. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Katılmak isteyen çok kişi oldu ama bazı durumlardan dolayı olmadı. Şuan 3 kişiyiz ve 2 arkadaşımda ilk nesilden beri beni yalnız bırakmadılar. Gerek EpisodeDex, gerek Pokedex’deki çalışmalarından dolayı kazandıkları o rütbeleri sonuna kadar hakettiklerini düşünüyorum. Bazı arkadaşlarıda bazı durumlardan dolayı çıkarmak zorunda kaldım ama onlarında bu projemizdeki katkıları asla azımsanamaz.  :bak.:

Neyse offf acayip sıkıldım yukardaki yazıyı yazarken. Biraz ciddi oldu :D Ama şimdi mutluyum, mutluyuz, mutlular. Herkese çooooooooooook teşekkürler tekrardan.  :guitar:

3. nesilde görüşmek üzeree ama söylemek istediğim bişey daha var. 3 nesilde konularımızda biraz yenilik yapıyoruz. Bu yenilikler tabii ki görsellikle alakalı. Yeni şeklimizi görmek için örnek Mudkip konusuna bakınnn . Ayrıca bir de Photoshop dersi ekledim nasıl yapıyoruz diye Eeeee yenilere kapım açık :(.D Bu arada bayadır pokemon incelemesi yapanlarda gözüm vardı keşke birkaçı gelse diye InFamous 3. nesilde bizimlee ne mutlu banaaa :(.D :(.D :(.D

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Bu da kutlama şarkımızzzz " Party For Everbody Dance "  :hehe:


:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Ayrıca bide disco müziğimizde gelsinn



:dance: :dance: :dance:
Emeğine geçen herkesin eline koluna sağlık :) Tebrik ediyorum hepinizi. Ayrıca yenilikler çok hoş olmuş :D  (Y) :dance:  :rock:
elinize sağlık nice nesillere :)  :dance:
Kocaman bir "Yehhu!" çekmek istiyorum şu an. Bunu da alnımızın akıyla tamamladık. Önümüzde hiçbir nesil duramadı duramayacak. Emek veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum.  :dance:
Yenilik süper olmuş Tebrikler  :dance:
Tebrik ederim, ayrıca yeni tasarım da çok iyi olmuş  ;D :rock:
Bende tebrik ederim, çok güzel olmuş  Shout
[move]
:dance: [/move]
Süpersiniz zevkle okuyorum doğruyu sölemek gerekirse bilmediğim çok şey çıkıyor  :rock:
Vallaha iyi gidiyosunuz
Yeni gördüm konuyu bitti sonunda kerata  :D  Darısı 5.nesile.
Sayfalar: 1 2