Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 098 - Meowth Rules
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Meowth Rules!
Japonca Adı: Meowth's Island
Türkçe Adı  : Meowth Kuralları!


[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız Portakal Adası’ndaki seyahatlerine devam ederken kötü adamı sıcak takipteler. Ama şu anda takipleri pek sıcağa benzemiyor.[i]

Jessie ile James başarısızlıklarından yakınırken, Meowth da hayallere dalar. James boş boş yatıp hayal kuran Meowth’a sinirlenerek için onu biraz hırpalar. Ama James Meowth’ı hırpalarken cebinden bir ses gelir. Bunun para sesi olduğunu düşünen Jessie ve Meowth, James’in üstünü ararlar ama sadece bir şişe kapağı bulurlar. James kendisi için çok değerli olan şişe kapağını geri alıp onsuz yaşayamayacağını söyler. O sırada Lapras’ın sırtındaki kahramanlarımızı gören Roket Takımı yeniden onların peşine düşer.

Gece kalacak bir yer arayan kahramanlarımız suyun altında bir ışık görüp duraksarlar. O ışığın altında Roket Takımı vardır. Ash zaman kaybetmeden Squirtle’ı seçer. Squirtle Su Tabancası saldırısıyla Jessie ve James’i havaya uçurur. Ama Squirtle, Meowth’ı ilk denemede vuramaz. Tekrar Su Tabancası’nı kullanan Squirtle, Meowth’ı da havaya uçurur. Fakat bir problem meydana gelir. Meowth, Jessie ve James’ten ayrı bir yere düşer.

Meowth’ın düştüğü yerdeki insanlar yüce Meowth’ın onlara zenginlik getireceğine inanıyorlardı. Bu yüzden Meowth’ı görenler onu tapınağa götürüp tahta oturttu. Meowth’ın konuştuğunu duyan ada halkı Roket Takımı’nın Meowth’ının atalarının bahsettiği yüce Meowth olduğunu düşünürler. Meowth tedirgin olup kaçma planları yaparken insanların ona yüce diye hitap ettiğini duyar ve bu işin tadını çıkarmaya başlar.

Ada halkının saf duygularını kullanan Meowth etrafa emirler yağdırarak bu durumu kendi yararına kullanır. Manzarayı izleyen Meowth’ın aklı, bu adada çok mutlu olmasına rağmen arkadaşlarında kalır. O sırada Ash ve arkadaşlarının adaya geldiğini gören Meowth onların her şeyi mahvedip sırrını açığa çıkaracağını düşünür. Meowth ada halkına o çocukları adadan uzak tutmasını söyler. Her ne kadar isteksiz olsalar da büyük mükafat kutlamasının iyi geçmesi için Meowth’ın dediğini yaparlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Scyther

Adadakiler Meowth’ın korumalığını yapması için hazırladığı altından yapılma Meowth görünümlü dev robotu kahramanlarımızın üstüne yollarlar. Dostlarımız ezilmekten son anda kurtulurlar ve adadan kaçmak zorunda kalırlar.

Bir süre sonra Meowth’a rapor vermeye gelen ada halkı Meowth’a o çocuklardan kurtulduklarını ama adada iki kişi bulduklarını söyler. Bu iki kişinin Jessie ve James olduğunu gören Meowth onları tanımamazlıktan gelir ve adadan atılmalarını emreder. Ama Meowth bunu yaptıktan sonra vicdan azabı çeker.

Bir süre sonra Meowth’ı gizlice izlemeye gelen Jessie ve James onun mutlu olduğunu görüp Meowth için sevinirler. Adadakiler Meowth’a artık mükafat kutlamalarının başlamasını söylerler ve onun keyfini bir anda kaçırırlar. Telaşlanan Meowth kaçmaya çalışırken robot onu yakalar. Meowth Ödeme Günü’nü kullanamadığından kutlamalara katılmasının imkansız olduğunu söyler. Ada halkı buna şaşırır ve sinirlenir ancak adanın en yaşlısı olan iyimser adam Meowth’ın kutlama yapmayalı çok uzun zaman olduğunu söyleyerek insanları yatıştırır. Ayrıca Meowth’ın bunu yapmama sebebinin tecrübe eksikliği olduğunu belirtir.

Bunun üzerine adadakiler Meowth’ı stadyuma götürürler. Adadakilerin amacı Meowth’a tecrübe kazandırıp Ödeme Günü saldırısını öğrenmektir. Meowth’ın karşısına bir Nidoking yollarlar. Adadakiler Meowth’a tecrübe kazandırmak için onun pestilini çıkartırlar. Ada halkı Meowth’a karşı son olarak Onix’i yollarlar. Onix, Meowth üzerinde Sarma saldırısını kullanır. Meowth’ın acı çekmesine daha fazla dayanamayan Jessie ve James ceplerindeki son parayı Meowth’ı kurtarmak için stadyuma fırlatmaya başlarlar Adadakiler Jessie ve James sayesinde Meowth’ın Ödeme Günü saldırısını öğrendiğini düşünürler.

Meowth’a minnettar olan ada halkı onun burada kalmasını isterler. Ama Meowth o paraları arkadaşlarının fırlattığını anlar ve onları çok özlediğini farkeder. Arkadaş hasretine daha fazla dayanamayan Meowth koşarak Jessie ve James’i arar. Dostlarını bulamayan Meowth’dan adadakiler bir kez daha yanlarında kalmasını ister. Meowth hiç oralı olmaz ve arkadaşlarını olmadan mutlu olamayacağını söyler. Bunları duyan Jessie ve James daha fazla daha fazla dayanamayıp Meowth’ı da alıp adadan giderler.

Kahramanlarımız yeniden yollara düştükten sonra o adadan neden kovulduklarını düşünmeden edemezler ve nedenini tartışmaya başlarlar.

[i][b]Ve böylece kahramanlarımız maceradan habersiz, her şeyi kaçırdı ve rahat bir şekilde yollarına devam etti.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Tracey
Jessie
James
Elder
Mikeosu


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani131.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani034.gif] [Resim: rsiconani095.gif]


[align=center][Resim: olaylar.png]

[b][color=green]- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.




[align=center][Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail