Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Teorileri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Voltorb teorisi gayet hoş :D Onun dışında ben Cuboneların, kafasına Charmander/charmeleon kafatası geçirmiş Kangaskhanlar oldukları görüşündeyim.
Şok edici teoriler buldum:
[Resim: tumblr_lxt3tiio5G1r8suc9o1_500.png]
[Resim: tumblr_ly0f0bAy6V1r8suc9o1_r1_500.png]
[Resim: tumblr_ly8pnr2fuO1r8suc9o1_500.png]
[Resim: tumblr_lyolpqRMwB1r8suc9o1_500.png]
Ve ayrıca Golduck ve Psyduck'ın isimleri ters
zaten ilk başta venonat teorisi doğruymuşsoradan değiştirmişler
Arkadşalar Clefable teorisi doğru sanırım.
Favori pokedex sitem https://pokemondb.net/pokedex 'dne Gengar'a bakıyordum ki adının Döppelgengar (Görsel İkiz)'den geldiğini öğrendim. Teoride zaten Clefable'nin gölgesi olduğunu söylemiyormu Gengar'ın?
Kesinlikle doğru olma payı çok yüksek.
ilginç teoriler.bu arada emeğine sağlık.
Benim bildiğim (bi yerde okumuştum)ilk tasarım aşamasında Gengar - Clefable'in kötü versiyonu olarak düşünülmüş. Ama sonradan değişiyor tabiii. Diğer teorilerden Togepi ve Eevee ile ilgili olanlar güzel olmuş..
Eevee li olanı duymuştum ama togepiyi ilk kez duyuyorum :o güzelmiş :D
Ben de Z the Zorua'dan almıştım teorileri hani üstlenmiyim (Gerçi altında kocaman kocaman yazıyor Zthezorua.tumblr.com diye Confused
Öncelikle emeğe saygı :)

Katılmadığım konu Cubone konusu. Charmender olamaz. Madem charmender kuyruğunda ateşi olmadan ölüyorsa o zaman onun ölmesi lazımdı. Birde şöyle bir fikrim var Kanghaskan diyorlarda onun yavrusunun rengi mor. Pokemonda şöyle bir olay vardı yanlış hatırlamıyorsam mesela iki tane nidokingin çiftleşmesinden küçük ama gene nidoking doğuyordu. Hatta hatırlarmısınız bilmiyorum gizli bahçe bulmuşlardı yavru rhyhorn küçük nidokingmiydi nidoqueenmiydi onlardan vardı. Bunu anlatmamın sebebide işte eğer kangaskhanlar çiftleşmişse küçük hali oluyor o da cubonenin maskesiz halini andırıyor. Ayak kısmı olsun gövdesi olsun ben benzettim yani :))
[Resim: ezjbkV8lDEGxDfWOVNv1GQ2.png]
Sayfalar: 1 2 3 4