Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 094 - The Joy Of Pokémon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Joy Of Pokémon
Japonca Adı: Nurse Sailing Raging Waves
Türkçe Adı  : Pokémon Hemşiresi


[Resim: genizet.png]

Bugün kahramanlarımız bir kez daha Portakal Adalar’ı arasında sakince ilerliyor. Ama bu sessiz sakinlik bozulmak üzere.[i]


Denizde sakince yol alan dostlarımız yanlarından bir botla hızla geçen Hemşire Joy’u görünce şaşırırlar. Meraklanan dostlarımız botun peşine düşerler.

Adaya varan kahramanlarımız Hemşire Joy ve Chansey’in ayak izlerine rastlarlar ve izleri takip etmeye koyulurlar. Ayak izlerinin sonuna gelen dostlarımız, Hemşire Joy’u bulamazlar. Dostlarımız Hemşire Joy’un nerede olduğunu tartışırken sudan aniden dev bir Magikarp karaya fırlar. Magikarp’ın havasız kalmasını istemeyen dostlarımız onu suya bırakmak isterler ama Magikarp çok fazla hareket eder. O sırada Hemşire Joy çıkagelir ve dostlarımıza ona yanaşmamalarını söyler. Hemşire Joy, Magikarp’ı sakinleştirip ona kalsiyum ilaci verdikten sonra onu denize bırakır.

Misty, Hemşire Joy’un bu adadaki Pokémon Merkezi’ni yönetiyor olabileceğini söyler. Fakat Hemşire Joy bu adanın Pokémon Merkezi açılamayacak kadar küçük olduğundan Pokémonlar’ı iyileştirmek için ada ada dolaştığını söyler. Dostlarımız, Hemşire Joy ile resmen tanıştıktan sonra iyice acıktıklarını fark ederler. Bunun üzerine Hemşire Joy, dostlarımızı kliniğe, yemek yemeye davet eder. Dostlarımız çok aç olduklarından teklifi seve seve kabul ederler.

Hemşire Joy’un kliniğinde iyi karnını doyuran dostlarımız, Hemşire Joy’un Pokémonlar’a nasıl baktığını izlemeye karar verirler. Hemşire Joy, Ash’in Lapras’ını kontrol ettikten sonra dostlarımızı da yanına alarak bot ile yola koyulurlar. Ama dostlarımız Hemşire Joy’un hızına yetişmekte zorluk çekerler. Hemşire Joy’a yardım eden dostlarımız ada ada dolaşıp Pokémonlar’a yardım ederler.

Bir süre sonra Hemşire Joy’un botunun boş olduğunu gören dostlarımız korkunç fikirlere kapılırlar. Ama korktukları başlarına gelmez ve Hemşire Joy sudan çıkıverir. Hemşire Joy bir Cloyster’i tedavi ettiğini söyler ve dostlarımızı denizin altına çağırıp izlemelerini ister. Ash ve Tracey suyun altında Hemşire Joy’u hayranlıkla izlerken bir Dewgong Ash’i yakalar. Ash az kalsın Dewgong tarafından boğulmak üzereyken Hemşire Joy tarafından kurtarılır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Geodude

Hemşire Joy, Dewgong’un kötü bir niyeti olmadığını ve sadece insanlarla oynamayı sevdiğini söyler. Durumun böyle olmasından kendini sorumlu tutan Hemşire Joy’a Ash endişelenmesine gerek olmadığı söyler. O sırada Tracey, Joy’a diğer Hemşire Joylar gibi bir Pokémon Merkezi'ni yönetmek daha kolay olmaz mıydı diye sorar. Hemşire Joy da böyle olmasının sebebinin küçükken yaşadığı bir olaydan kaynaklandığı söyler. Hemşire Joy daha küçük bir kızken kıyıya vuran bir Magikarp’ı iyileştirdiğini ve daha sonra da aynı Magikarp’ın kendisini kurtardığını söyler. Bunun üzerine Hemşire Joy da kendini sahipsiz ve sevgiye muhtaç Pokémonlar’a adar.

Hemşire Joy bugün gitmesi gereken son bir yer daha olduğunu söyler. Fakat Tracey bu havanın fırtına habercisi olduğunu ve Hemşire Joy’un tekrar açılmamasını söyler. Ama Hemşire Joy gitmesi gerektiğini söyleyerek yola çıkar. İçinde kötü bir his olan Tracey, Hemşire Joy’un peşinden gitmeye karar verir. Aynı şekilde Ash ve Misty de Tracey ile yola koyulur. Fırtınadan dolayı dalgalanan deniz yüzünden dostlarımız suya düşerler. Boğulmak üzere olan kahramanlarımıza Hemşire Joy, su Pokémonlar’ını kullanmalarını ve kendisini takip etmesini söyler. Nihayet küçük bir adaya çıkan dostlarımız Hemşire Joy’dan onun işini aksattıklarını için özür diler. Hemşire Joy bunun önemli olmadığını ve biraz dinlenmeleri gerektiğini söyler.

Bunlar olup biterken Roket Takımı yine takiptedir. Saldırıya koyulan Roket Takımı bir ağ ile dostlarımızı yakalar. Hemşire Joy bu durumdayken bile hasta Seellar’ı düşünür ama kahramanlarımızın elinden hiçbir şey gelmez. O sırada Roket Takımı bir şeyin onlara çarpmasıyla sarsılır. Bu Hemşire Joy’un tedavi ettiği dev Magikarp’tır. Magikarp her ne kadar dev gibi olsa da Roket Takımı’nın metalden yapılma Magikarp deniz altısına zarar veremez. Roket Takımı’na saldırdıkça kendi zarar gören Magikarp, Hemşire Joy’un gözyaşlarına daha fazla dayanamaz ve evrim geçirir.

Korkutucu bir Gyarados’a dönüşen Magikarp, Roket Takımı’nı tek darbeyle havaya uçurur. Gyarados dostlarımızı kurtarır ve Gyarados’un evrim geçirdikten sonra kişiliğinin değişmediğini gören dostlarımız rahat bir nefes alır. Hemşire Joy, Gyarados’un da yardımıyla Seellar’a ulaşıp onları iyileştirdikten sonra Ash’e Neville Adası’nda bir Spor Salonu olduğunu söyler. Dostlarımız Hemşire Joy’a veda edip tekrardan yola koyulurlar.

[i][b]Ve böylece kahramanlarımız Neville Adası’na doğru yola çıktı. Heyecanlı bir macera daha bitmişti. Ama kesin olan bir şey vardı. Yeni bir tanesi daha geliyordu.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Tracey
Jessie
James
Hemşire Joy



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani131.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani120.gif] [Resim: rsiconani175.gif]


Tracey: [Resim: rsiconani183.gif]

 
Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani113.gif]


Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani129.gif] [Resim: rsiconani130.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani016.gif] [Resim: rsiconani027.gif] [Resim: rsiconani045.gif] [Resim: rsiconani056.gif] [Resim: rsiconani060.gif] [Resim: rsiconani086.gif] [Resim: rsiconani087.gif] [Resim: rsiconani090.gif] [Resim: rsiconani095.gif] [Resim: rsiconani099.gif]


[align=center][Resim: olaylar.png]

[b][color=green]- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.




[align=center][Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail
ilk teşekkür benden olmadı ama ilk yorum benden olsun hacı hızına yetişilmiyor ya nasıl bu kadar serisin :D teşekkür etmeye yetişemiyorum yani :D