Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 093 - Bye, Bye Psyduck
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Bye, Bye Psyduck
Japonca Adı: Adios Psyduck, Hello Golduck
Türkçe Adı  : Güle Güle Psyduck


[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız Profesör Oak’a gizemli GS Topu'nu getirebilmek için Palet Kasabası’na doğru gitmekte. Ama bugün biraz dinlenip, rahatlamak için durdular.[i]

Dostlarımız dinlenirken Pikachu, Togepi ve Psyduck, Lapras ile birlikte denizde vakit geçirirler. Lapras’ın sırtında uyuya kalan Psyduck, suya düşer ve kimse bunun farkına varmaz.

Bir süre sonra Pikachu telaşlı bir şekilde Ash’e bir şeyler anlatmaya çalışır. Misty Psyduck’in onlarla birlikte olmadığını görünce çılgına döner. Psyduck, denizde sandalıyla vakit geçiren bir kızın oltasına takılır.

Kahramanlarımızın tartışmalarını duyan genç kız Psyduck’i onlara getirir. Psyduck’i gören Misty çok sevinir ama Psyduck’te bir farklılık vardır. Misty, Psyduck’in kuyruğunun parladığını farketmesi üzerine genç kız Psyduck’in evrimleşmeye hazırlandığını söyler. Psyduck'in gelişince bir Golduck olacağını söyleyen Ash, bir kontrol etmek ister.

Golduck: [i]Ördek Pokémon. Psyduck’in gelişmiş formudur. Golducklar perdeli el ve ayaklarını kullanmakta o kadar başarılıdır ki Pokémonlar’ın içinde en hızlı yüzücüdür.


Genç kızın adının Marina olduğunu öğrenen Misty, ona su Pokémonlar’ı hakkında çok şey bildiğini söyler. Marina’nın da kendisi gibi bir su Pokémon’u eğitmeni olduğunu öğrendikten sonra ikisi birbirlerine su Pokémonlar’ına olan sevgilerinden heyecanla bahsederler. Marina hazır fırsatını bulmuşken Misty’e, Psyduck’in neden yüzme bilmediğini sorar. Misty bundan Psyduck’inin çok özel olduğunu söyleyerek sıvışır. Misty gibi su Pokémon’u eğitmeni olan Marina Misty’e maç teklif eder ve Misty de teklifi kabul eder.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Mewtwo

Maçı 3’e 3 yapmaya karar verdikten sonra Marina ilk olarak Tentacruel’u, Misty ise Goldeen’i seçer. Marina, Tentacruel’a Sarma saldırısını kullanmasını söyler ve Goldeen bu saldırıdan Çevikliğini kullanarak sıyrılır. Tentacruel’in Sarma saldırsından kurtulan Misty, Goldeen’e Boynuz Saldırısı’nı kullanmasını söyler. Goldeen’in, Tentacruel’a iyice yaklaşmasını bekleyen Marina, Tentacruel’e Zehirli İğne kullandırır. Direk bir darbe alan Goldeen daha fazla devam edemez.

İkinci olarak Staryu’yu seçen Misty, Staryu’ya Hızlı Saldırısı'nı kullanmasını söyler ve yorgun Tentacruel, Staryu’nun tek saldırısıyla saf dışı kalır. Marina ikinci Pokémon olarak Psyduck’i seçer. Ama bu Psyduck, Misty’nin Psyduck’inden çok daha farklıdır. Misty Staryu’ya Su Tabancası’yla saldırmasını söyler ancak Psyduck Karmaşa saldırısıyla Su Tabancası’nı Staryu’ya geri gönderir. Psyduck’in saldırısı Staryu’yu oyun dışına itmeye yeter.

Marina Misty’e, Psyduckler’ini karşılaştırmayı önerir. Misty tedirginlik duysa da bu savaşın Psyduck’in evrim geçirmesi için yeterli olacağını düşünüp onu yollar. Ama Misty’nin yolladığı PokéTopu boş çıkar. Yanlış PokéTopu’nu aldığını düşünen Misty, Ash’ten çantasını atmasını ister. Ash çantayı düzgün bir şekilde atamaz ve çanta suya düşer. Çantayı sudan almak için eğilen Misty gözlerine inanamaz. Kafası çantaya girmiş olan Golduck’u gören Misty, Psyduck’inin evrimleştiğini düşünür ve sevinçten havalara uçar.

Roket Takımı dostlarımızı izlerken Golduck’ı görür ve onu çalmak isterler. Misty ve Marina maça devam etmeye karar verirler. Marina Psyduck’a Karmaşa saldırısını kullanmasını söyler. Misty de aynı şekilde Golduck’a Karmaşa kullandırır.

Golduck’ın saldırısı Psyduck’i vurmak üzereyken aniden Roket Takımı belirir. Roket Takımı, Magikarp denizaltını bu sefer elektriğe dayanıklı yaptıklarından Pikachu’nun saldırılarından etkilenmez. Asıl amaçları Pikachu ve Golduck’ı yakalamak olan Roket Takımı, ağlarında Psyduck ve Tentacruel’i görünce pek tatmin olmazlar. Marina Pokémonlar’ını kurtarmak için Starmie’yi yollar ve Misty de Golduck’a ona yardım etmesini söyler. Starmie’ye gerek kalmadan Golduck, Psişik saldırısıyla Roket Takımı’nı etkisiz hale getirir. Tentacruel ve Psyduck’a hala sahip olan Roket Takımı onları  Pikachu’yla takas yapmak ister. Ash bunu kabul etmeyince Marina Pokémonlar’ını kendi başına kurtarmak ister. Buna izin vermeyen Jessie, Arbok’u seçer.

Arbok Marina’ya saldırmak üzereyken Golduck, Su Tabancası’yla onu kurtarır. Oldukça öfkeli şekilde gelen Golduck’a Arbok, Zehirli İğne ile saldırır. Ama bu hiçbir işe yaramaz. Golduck Hiper Işın saldırısıyla Roket Takımı’nı havaya uçurur ve Marina’nın Pokémonlar’ını kurtarır.

Marina ve Misty Pokémon maçlarını bitirmek için yine aynı yere giderler. Bu sefer Marina Starmie’yi seçer. Misty’nin seçimi ise aynıdır. Marina, Starmie’ye Çarpma saldırısını kullanmasını ve Misty de Golduck’a Hızlı Saldırı’yı kullanmasını söyler. Golduck Starmie’den daha çok zarar alır ve Starmie bu sefer de Balon saldırısını kullanır. Golduck’ın hasar aldığını gören Misty maçı çabucak bitirmek için Hiper Işın saldırısını kullanmasını ister ama Marina bu saldırıya hazırlıklı olduğundan Starmie’ye Işık Perdesi’ni kullanmasını söyler. Ancak Hiper Işın’ın gücüne dayanamayan Starmie karşılaşmayı kaybeder.

Misty, Golduck ile galibiyeti kutladıktan sonra Golduck’ı dinlenmesi için PokéTopu’na çağırmak ister. Ama PokéTopu’ndan Psyduck çıkar. Misty başta olmak üzere herkes şok olur. Ama bir süre Misty’nin kendisinin sandığı Golduck, sahilde güzel kızların peşine takılır. O Golduck’ın sadece kızlara hava atmayı seven bir Pokémon olduğunu anlayan Misty, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Ayrıca Marina ile karşılaşmasında kendi Pokémon’unu kullanmadığı için maç sayılmaz.

Misty bir gün Psyduck gelişirse bir maç daha yapma sözü vererek Marina’ya veda eder. Dostlarımız Lapras’ın sırtında yeniden yola koyulurlar.

[b]Misty belki de asla Golduck’ına sahip olamaz ama Pokémon ustası olmak için gereken yeteneklere sahip olduğunu gösterdi. Dikkat et Ash, bir rakibin var…



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Tracey
Jessie
James
Marina



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani131.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani118.gif] [Resim: rsiconani120.gif]  [Resim: rsiconani175.gif]


Tracey: [Resim: rsiconani183.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Marina: [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani073.gif] [Resim: rsiconani121.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani055.gif]


[align=center][Resim: olaylar.png]

[b][color=green]- Misty, Psyduck'in Golduck'a evrimleştiğine inanır.




[align=center][Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail
Eyvallah Olcay abi, çok güzel olmuş.
Bir de Déx yetenek ister, sende de bu yetenek var  (Y)
Prettiness Çok büyük yetenek lazım değil ya.

Özetlerime sevgi katıyorum ben :P
(05-07-2012, 12:59 AM)FairyTail link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Özetlerime sevgi katıyorum ben :P

ne güldüm ya  :hehe:  senin özetlerin sırrı buymuş demek ki  :zx:

bu arada yeter yav habire yeni bölüm geliyor, index'i güncellemeye yetişemiyorum  :P
Agilitymi kullandınız bune hız  :D


Biz daha 2.nesili bitirmeden bitirirsiniz ya siz  :D  Özet 10 numara.
Zaten bugün ilgi az  :döverim: Açmıcam bugün daha :D Zaten 3 bölüm kaldı onları da yarın açarım artık :D
(05-07-2012, 01:09 AM)FairyTail link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zaten bugün ilgi az  :döverim: Açmıcam bugün daha :D Zaten 3 bölüm kaldı onları da yarın açarım artık :D

Hacı ben yeterim sana ya sen de bana açtım konu 1 teşekkürün var :D ama benim 1 teşekkürüm 1000 teşekküre bedeldir :P:D ellerine sağlık
(05-07-2012, 01:06 AM)Jolteon link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Agilitymi kullandınız bune hız  :D


Biz daha 2.nesili bitirmeden bitirirsiniz ya siz  :D  Özet 10 numara.

bırak da bitirelim yav :D  sizin bitirecek 5 nesiliniz var. Bizim ise 14 sezonumuz  :ohmygod:
(05-07-2012, 01:06 AM)Jolteon link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Agilitymi kullandınız bune hız  :D


Biz daha 2.nesili bitirmeden bitirirsiniz ya siz  :D  Özet 10 numara.
:D Bir şeye kafaya taktımı kolay kolay bırakmam ben :D

---

Açıkçası teşekkürü pek önemsemiyorum ama o kadar uğraşıp sadece 10 kere okunma görünce canım sıkılıyor biraz. :) Teşekkür olsa iyi olur ama olmasa da olur gibi bir şey :D
animede en sevdiğim bölümlerden birisidir  Onion021
Sayfalar: 1 2