Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 092 - Stage Fight!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Stage Fight
Japonca Adı: Dance! Pokémon Showboat!
Türkçe Adı  : Sahne Savaşı!


[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız Portakal Adalar'ını araştırmaya devam ederken gerçekten sıra dışı bir şey keşfetmek üzeredir. Bu yüzen bir tiyatrodur. Ve bütün oyuncular, şarkıcılar ve dansçılar Pokémon'dur.[i]

İlk defa bir gösteri gemisiyle karşılaşan kahramanlarımız içeri girmeye karar verirler. Pokémonlar'ın oynadığı tiyatro oyununu izleyen dostlarımız oyuna hayran kalırlar. Ayrıca oyuncu Pokémonlar'ın konuştuğuna şaşıran Ash, konuşan tek Pokémon'un Roket Takımın'daki Meowth olduğunu zannettiğini söyler. Oyunu hayranlıkla izleyen Misty, Togepi'nin onun kucağından ayrıldığının farkında değildir. Bir süre sonra Togepi'nin sahne arkasına gittiğini gören Ash ve Misty, onun peşinden giderler.

Togepi sahneye çıkmak üzereyken Misty onu bulur. Sahne arkasında konuşan 3 kişi olduğunu gören kahramanlarımız Pokémonlar'ın gerçekten konuşmadığını ve onları bu oyuncuların seslendirdiğini anlarlar. Dostlarımızın sahne arkasındaki konuşmalarına gemide görevli olan bir kız son verir. Ash'in Pikachu'sunu görüp biraz yumuşayan genç kız, Ash'e Pikachu ile bu kadar yakın olmasının çok güzel bir duygu olabileceğini söyler.

Ash ile genç kızın sohbetleri devam ederken salondan bir alkış yükselir. Pokémon tiyatro oyunu biter ve Pokémonlar dans etmeye başlarlar. Genç kız Raichu'suna sahneye çıkıp diğer Pokémonlar ile eğlenmesini söyler ama Raichu bir sebepten dolayı çok mutsuzdur.

Ertesi sabah tiyatro gemisinde çalışanlardan gelecek gösteriye katılmak için izin alan Ash, onlara minnettarlığını göstermek için bir şeyler yapmak ister. Orada bulunan oyunculardan biri Ash'ten daha önce tanıştığı Kay'e elektrik türü Pokémonlar ile anlaşma konusunda bilgi vermesini ister. Ash bunu seve seve kabul eder. O sırada Roket Takımı, Magikarp denizaltısıyla birlikte gemiyi takip eder ve gemideki Pokémonlar'ı yakalama hayalleri kurar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Golduck

Ash, Kay'e Brock'tan öğrendiği bilgileri aynen aktarır. Ancak iş uygulamaya geldiğinde Kay ve Raichu'su hiç uyumlu olmazlar. Kay ve Raichu'nun birbirlerine güven eksikliği vardır. Kay, Ash'e  sorunun kendisinden kaynaklandığını söyler. Raichu'dan şok yemekten sürekli korkan Kay yüzünden Raichu ona yaklaşmaya çekinir. Ash, Kay’e hala Raichu'nun eğitmeni olmak isteyip istemediğini sorar. Kay bunu her şeyden çok istediğini söyleyince Ash de ona Raichu'nun onu bir gün anlayacağını söyler.

Gemiyi takip eden Roket Takımı gemiye torpido fırlatır. Patlamadan çok korkan Raichu bir kenara siner. Kay, Raichu'yu gördükten sonra yanına gitmek ister ama Roket Takımı bir torpido daha yollar. Torpido Raichu'nun olduğu yere gelir. Geri savrulan Raichu'yu, Kay bir anlık refleks ile yakalar. Raichu onu çarpmaya başlar ama Kay ona artık çarpılmaktan korkmadığını söyler. Kay sonunda Raichu'yla bağ kurmayı başarır.

Roket Takımı gemiye çıkar ve gemidekilere eğer dediklerini yapmazsalar gemiyi patlatacaklarını söylerler. Geminin sahipleri bu geminin onların her şeyi olduğunu söyler ve Ash'ten karşı koymamasını isterler. Ancak gemideki oyuncular bu duruma daha fazla dayanamayıp Pokémonlar'ına saldırmalarını söyler. Hitmonchan, Ateş Yumruğu ile James'e saldırır. Bunun üzerine Roket Takımı, Weezing'i kullanarak gemiyi dumanla kaplar. Roket Takımı karşılaşmayı kazanmak üzereyken Ash ve Tracey ortaya çıkar. Ash, Pikachu'ya Yıldırım Şoku saldırısı kullanmasını söyler. Büyük bir şok geçiren Roket Takımı'na bir darbe de Tracey vurur. Marill'i kullanan Tracey, ona Su Tabancası saldırısını kullanmasını söyler. İyice ıslanan Roket Takımı'nın işini artık birbirlerine güvenen Kay ve Raichu ile birlikte Ash ve Pikachu bitirir. Pikachu Gök Gürültüsü saldırısını kullandıktan sonra Raichu, Mega Yumruk kullanır. Böylece Roket Takımı her zamanki gibi gökyüzüne uçar.

Ertesi gün Profesör Oak ile konuşan Ash gitmeye hazırlanırken yanlarına koşarak Kay gelir. Pokémonlar'ı konuşturanlardan biri olan Roger'ın Weezing'in dumanı yüzünden sesinin kısıldığını ve onun yerini alacak birine ihtiyaçları olduğunu söyler. Raichu çok istekli bir şekilde Roger'ın yerini Kay'in almasını ister. Bunu seve seve kabul eden Kay, Roger'dan da onay alır. Arkadaşlarına yardım etmek isteyen Ash ve Pikachu da gösteride yer almak ister.

Dostlarımızın yardımıyla başarılı bir oyun sunan Pokémonlar hep beraber dans ederek gösteriyi bitirirler.

[i][b]Evet, bir kez daha Ash ve arkadaşları başkalarına yardım etti. Ama tıpkı gösteri gemisi gibi kahramanlarımızın Pokémon yolculuğu da devam edecek. Ne de olsa gösteri devam ediyor...


[Resim: karakterler.png]


Ash
Misty
Tracey
Jessie
James
Roger
Kay


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani007.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani120.gif] [Resim: rsiconani175.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif] [Resim: rsiconani110.gif]


Tracey: [Resim: rsiconani183.gif]

 
Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Kay: [Resim: rsiconani026.gif]


Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani036.gif] [Resim: rsiconani063.gif] [Resim: rsiconani067.gif] [Resim: rsiconani107.gif] [Resim: rsiconani113.gif] [Resim: rsiconani122.gif] [Resim: rsiconani124.gif]


[align=center][Resim: olaylar.png]

[b][color=green]- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.




[align=center][Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail
ilk teşekkür benden olsun hacı :) eline sağlık
Özet süper  :D  ama yanlış yazmışın State Fight değil Stage Fight olacak bölümün ismi onu düzelt.
Bu bölümde eski anılar geldi gözüme bi an Cry

çok güzel yazmışsın eline sağlık
:alala: Özellikle yanlış yazmayım diye arşivden kopyalıyorum ama bu sefer arşivimdeki isimde hata varmış.  Confused Hemen düzelttim uyarı için sağol :)