Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 090 - In The Pink
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: In The Pink
Japonca Adı: Pink Pokémon
Türkçe Adı  : Pembenin İçinde


[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız bugün arkadaşları Lapras ile birlikte Portakal Adası’nı gezmeye devam ederken günlerini de tropik denizlerde eğlenerek geçiriyordu.[i]

Tracey ile Misty Togepi hakkında sohbet ederken denizde aniden büyük bir girdap belirir ve o dev girdap kahramanlarımızı içine çeker.

Bir süre sonra kendilerini kıyıya vurmuş şekilde bulan dostlarımız bulundukları yerin Pinkan Adası olduğunu anlarlar. Pinkan Adası yer şekillerinden dolayı ziyaretçiler tarafından tercih edilmeyen bir yerdi. Tracey burada yeni bir Pokémon türü bulabilceğini umarak Ash ve Misty ile beraber bir tepeye tırmanmaya başlarlar. Dostlarımız tepeye çıktıktan sonra ilginç bir şeyle karşılaşır. Yemek yemekle meşgul olan bir pembe Rhyhorn görürler. Pembe Rhyhorn hiçte alışıldık bir şey değildir.

Rhyhorn: [i]Sert bir Pokémon’dur. Rhyhornlar fiziksel güçleriyle bilinir ve çok sayıda savunma ve saldırı yöntemleri vardır.


Tracey daha yakından inceleme yapmak için Rhyhorn’a biraz yaklaşır ve onun resmini çizmeye başlar. Ancak sabırsızlanan Ash aniden Rhyhorn’un yanına gider ama bu Rhyhorn’u sinirlendirir. Rhyhorn tarafından kovalanan dostlarımız köşeye sıkışmışken onları gizli kahraman Togepi Metronom saldırısıyla başka bir yere ışınlayıp kurtarır. Ash, Misty ve Tracey nasıl kurtulduklarını tartışırken birden Rhyhorn’un bağırışlarını duyarlar. Rhyhorn uçurumdan aşağı düşüp bir dala takılmıştır. O sırada Memur Jenny bir araçla gelir ve kahramanlarımıza Pinkan Adası’nda bulunmalarının yasak olduğunu söyler. Rhyhorn’un başının dertte olduğunu öğrenen Memur Jenny onu kurtarmak için dostlarımızdan yardım ister. Ash ve Tracey bir halat yardımıyla aşağı inip Rhyhorn’u sıkıca bağlarlar ve Memur Jenny’nin aracıyla Rhyhorn’u yukarı çekerler.

Yukarı doğru çekilen pembe Rhyhorn’u gören Roket Takımı’nın yine kötü bir planı vardır. Rhyhorn’u kurtardıktan sonra Pikachu’da bir tuhaflık sezen dostlarımız onun kuyruğunun ve yanaklarının pembe olduğunu görürler. Ama Memur Jenny bunun Pinker Meyvesi’nden kaynaklandığını ve kısa süre sonra normal hale döneceğini söyleyerek Ash’in içini rahatlatır. Ayrıca buradaki Pokémonlar’ın pembe olmasının sebebi de yine Pinker Meyvesi’dir.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Kabuto 

Adaya varan Roket Takımı Jigglypuff ile karşılaşırlar ve Jigglypuff şarkısını söylemeye başlamadan oradan uzaklaşırlar. Kaçarken bir anda kendilerini pembe Pokémon cennetinde bulan Roket Takımı tüm pembe Pokémonlar’ı yakalamayı arzular. James Pokémonlar’ı yakalamak için Victreebel’i yollar ama Victreebel Pokémonlar yerine yine James’i yakalar. Jessie tüm Pokémonlar’ı temizleyebilmesi için Lickitung’ı yollar. Bir Nidoran’ın peşinden koşan Lickitung onun mağaraya girdiğini görür ve arkasından gider. Ama mağaradan Nidoran’ın babası olan Nidoking çıkar. Roket Takımı korkuyla kaçmaya başlar.

Memur Jenny ile birlikte merkeze giden kahramanlarımız Rhyhorn’u kurtarmaya yardım ettikleri için hiçbir ceza almazlar. Ash o arada Profesör Oak’ı arar. Ash, Profesör Oak ile konuşurken merkezde kırmızı alarm verilir. Memur Jenny adaya avcılar geldiğini söyler. Kahramanlarımız Pokémonlar’ı korumak için Memur Jenny ile birlikte yola koyulurlar.

Nidoking Roket Takımı’nı kovalamaya devam ederken Roket Takımı karşı saldırıyla Nidoking’i sersemletmeyi başarır. Nidoking’in saldırıya uğradığını gören Memur Jenny, Roket Takımı’nı uyarır ama bunun yararı olmaz. Bunun üzerine Ash Pikachu’ya Yıldırım Şoku kullanmasını söyler. Pikachu’nun saldırısı Roket Takımı’nın işini bitirir ancak kendisine yapılanlardan dolayı öfkelenen Nidoking kendini kaybeder ve dostlarımızı kovalamaya başlar. Nidoking’i yavaşlatmak isteyen Tracey Marill’i seçer ancak korkutucu Nidoking karşısında bir şansı olmaz. Daha sonra Ash Pikachu’ya Şimşek Şoku kullanmasını söyler ama bu da Nidoking’e zarar vermez. Köşeye sıkışan dostlarımıza Hiper Işın ile saldıran Nidoking’in saldırısını istemeden de olsa yine Togepi savuşturur. Togepi’nin Metronom’u sayesinde kurtulan dostlarımızın arabadan inmesini isteyen Memur Jenny halat yardımıyla Nidoking’i yakalar ve onu sakinleştirir.

Her şey yoluna girdikten sonra Memur Jenny bir tekne ile dostlarımıza girdapları geçene kadar eşlik eder. Memur Jenny dostlarımızdan Pinkan Adası’ndan kimseye bahsetmemeleri için bir söz ister. O sırada Misty bugün onlara Togepi’nin de yardım ettiğini söyler ancak Ash ve Tracey bunun mümkün olmadığını söyleyerek yanıt verirler.

[b]Ve Togepi günün gizli kahramanı oldu. Ama onların Pokémon maceraları devam ettiği sürece onların üzerlerindeki gizemde devam ediyordu.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Tracey
Jessie
James
Profesör Oak
Memur Jenny


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani089.gif] [Resim: rsiconani131.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani175.gif]


Tracey: [Resim: rsiconani183.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani108.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif] [Resim: rsiconani110.gif]
 

Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani039.gif]


Vahşi Pokémonlar: [Resim: rsiconani010.gif] [Resim: rsiconani013.gif] [Resim: rsiconani016.gif] [Resim: rsiconani029.gif] [Resim: rsiconani032.gif] [Resim: rsiconani034.gif]
[Resim: rsiconani045.gif] [Resim: rsiconani046.gif] [Resim: rsiconani048.gif] [Resim: rsiconani050.gif] [Resim: rsiconani056.gif] [Resim: rsiconani057.gif] [Resim: rsiconani069.gif] [Resim: rsiconani103.gif] [Resim: rsiconani111.gif] [Resim: rsiconani112.gif]



[align=center][Resim: olaylar.png]

[b][color=green]- Togepi yine Metronom kullanır.





[align=center][Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail