Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 087 - Fit To Be Tide
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Fit To Be Tide
Japonca Adı: Orange League! Mikan Gym!
Türkçe Adı  : Dev Dalgalar


[Resim: genizet.png]

Bugün kahramanlarımız Ash’in Portakal Ligi seçmelerine katılması dolayısıyla Portakal Adası’na doğru yeni bir maceraya çıkmak üzereler.[i]

Kahramanlarımız Lapras’ın sırtında yolculuk yaparken acıktıklarını fark ederler. Tracey’in önerisi üzerine istikameti Mikan Adası’na çevirirler. Üstelik Mikan Adası’nda birde Spor Salonu vardır. Mikan Adası’na doğru yol alan kahramanlarımız, her zamanki gibi Roket Takımı tarafından takip ediliyordu.

Mikan Adası’na vardıktan sonra Pokémon Merkezi’ne giden kahramanlarımız, Profesör Oak ile konuşurlar. Mikan Spor Salonu’ndaki karşılaşması için sabırsızlanan Ash, arkadaşlarıyla birlikte salonun yolunu tutar. Salon liderinden önce onun kardeşiyle tanışan Ash, ufak tefek pürüzlerle karşılaşır. Fakat Mikan Adası Salon Lideri’yle karşılaşması çok uzun sürmez. Ash’in meydan okumasını kabul eden Salon Lideri Cissy ile karşılaşma başlar. Ancak Ash’in bilmediği bir şey vardır. Oda buradaki Spor Salonu karşılaşmalarının normalden daha farklı olduğudur. Karşılaşmada 2’şer Pokémon kullanılacaktı. Cissy ilk olarak Seadra’yı seçer.

Seadra:[i] Bir Ejder Pokémon. Çirkin bir görünümü olmasına rağmen hızı ve kuvvetiyle dikkat çeker.


Seadra’ya rakip olarak Ash Squirtle’yi seçer. Bu karşılaşma 2 aşamalıdır. İlk aşamada Seadra ile Squirtle duran hedefleri vurmaya çalışacaklardır. Her iki Pokémon’da Su Tabancası’yla hedefleri başarılı bir şekilde devirirler. İlk karşılaşmanın birinci adımında berabere kalan Squirtle ve Seadra ikinci adımda hareketli hedefleri vurmaya çalışırlar. Başa baş geçen karşılaşmada Seadra ve Squirtle hareketli hedefleri başarıyla vururlar. Beraberliğin bozulması için iki Pokémon’da tek bir hedefe aynı anda vurmaya çalışacaklardı. Ancak eşitlik yine bozulmaz.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Primeape

İlk turda berabere kalan Ash ve Cissy 2. turda Pokémonlar’ının sırtında dalgalara karşı yarışacaklardı. Cissy Blastoise’i ve Ash de Lapras’ı seçer. Yarış başlamak üzereyken Roket Takımı ortaya çıkar. James, Weezing’in Duman Perdesi saldırısı yardımıyla dostlarımızın dikkatini dağıtır. Weezing Duman Perdesi saldırısını kullandıktan sonra Roket Takımı Blastoise’i ağla yakalar. Ancak Blastoise, Roket Takımı için çok güçlüdür ve ağdan kolayca kurtulur. Pikachu, Şimşek Şoku ile Roket Takımı’na saldırdıktan sonra, Blastoise de Su Pompası saldırısıyla onları havaya uçurur. Ash ve Cissy yeniden karşılaşmaya odaklanırlar. Eğitmenler Pokémonlar’ının sırtına çıkarlar ama Ash denge sağlamakta oldukça zorlanır. Nihayet yarış başlar. Başa baş geçen yarışta Blastoise fiziksel gücünü kullanıp Lapras’ın öne geçmesini engeller. Blastoise yarışın kontrolünü ele geçirmek üzeredir ama Ash’in bir planı vardır. Ash, Lapras’tan sahile kadar buzdan bir yol yapmasını ister. Buzun üstünde hızlanan Lapras, Blastoise’e yetişir. Son ana kadar başa baş giden yarışı Lapras burun farkıyla önde bitirir. Ash sonunda Mercan Gözü Rozeti’ni kazanır. Cissy’e veda ettikten sonra Ash ve arkadaşları Lapras’ın sırtında yeniden yola koyulurlar.

[b]Ve böylece ilk rozetini kazanan Ash, diğer ada liderleriyle de yarışmak üzere yola koyuldu. Bakalım diğer rakipleri kolay mı olacak yoksa zor mu?



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Tracey
Jessie
James
Profesör Oak
Cissy
Senta



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani089.gif] [Resim: rsiconani131.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani175.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Cissy: [Resim: rsiconani117.gif] [Resim: rsiconani009.gif]


[align=center][Resim: olaylar.png]

[b][color=green]- Mikan Adası Salonu'nda Cissy ile karşılaşan Ash, Mercan Gözü Rozeti'ni kazanır.




[align=center][Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail
hey maşşallah!    (Y)