Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 084 - A Scare In The Air
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: A Scare In The Air
Japonca Adı: Airship Mishap
Türkçe Adı  : Gökyüzünde Tehlike


[Resim: genizet.png]

Bugün kahramanlarımız Profesör Oak'ın istediği esrarengiz PokéTopu almak üzere Valencia Adası'na doğru yola çıkıyorlar. Tek sorun sadece adaya en çabuk nasıl ve nerden varabilecekleriydi.

Brock ve Misty Valencia Adası'na en çabuk nasıl varabileceklerini düşünürken Ash yolculuk için yiyecek depolamakla uğraşır. Zeplin ile 1 günde varabileceklerini öğrenen kahramanlarımız bir şans oyununda büyük ödül olan Valencia Adası'na 3 kişilik zeplin bileti kazanırlar. O sırada Giovanni Roket Takımı'ndan Zeplin Birliği'ne katılmalarını ister. Ancak Giovanni'nin amacı oldukça eski olan zeplinin Jessie, James ve Meowth ile birlikte kaza yapıp zeplin sigortasından yararlanmaktır.

Kahramanlarımız zepline doğru ilerlerken karşılarına çıkan işçiler zeplinin hayaletler tarafından ele geçirildiğini ve bu zeplinle uçmanın çok tehlikeli olduğunu söylerler. Tam o sırada Roket Takımı üyeleri hostes kılığında gelerek ortamı yumuşatıp kahramanlarımızı zepline bindirirler. Ancak uçağa binmek üzere olan bir davetsiz misafirde vardır. Jigglypuff yanlışlıkla zepline binmek zorunda kalır. Zeplin o kadar eskidir ki Ash'in adım attığı zemin çöker ve Ash düşmekten son anda kurtulur. Zeplin havada düzgün uçamadığını farkeden Jessie ve James, Meowth'a pilotun kim olduğunu sorarlar. Ancak zeplinde pilot yoktur. Roket Takımı pilot kabinine gittikten sonra Meowth talimat kitapçığı yardımıyla zeplini uçurmaya çalışır. Ancak dengeyi sağlamakta çok zorlanırlar. Zeplin işinde başarısız olucaklarını anlayan Roket takımı kendilerini patrona affettirmek için Pikachu'yu yakalama planları kurar.

Diğer taraftan Misty zeplindeki sarsıntılardan dolayı Togepi'yi kaybeder. Ash, Brock ve Misty her yerde Togepi'yi ararken yemek masasının üstündeki mumu mikrofon zanneden Jigglypuff masaya doğru koşarken takılıp çarşafa dolanır. Kahramanlarımız zeplinde Togepi'yi ararken çarşafa dolanmış Jigglypuff'u söylentideki hayalet zannedip korkudan çığlık çığlığa kaçarlar. Aynı şekilde Roket Takımı'da Pikachu'yu ararken Jigglypuff ile karşılaşırlar ve onlarında tepkisi aynı olur. Kahramanlarımızı gören Roket Takımı Arbok ve Weezing'i seçerler. Jessie Arbok'a Isırık saldırısını kullanmasını söyler buna karşılık olarak Ash Pikachu'ya Şimşek Şoku saldırısı ile karşılık vermesini söyler. Ancak zeplin metal gibi bir iletkenle çevrili olduğundan Şimşek Şoku saldırısından herkes nasibini alır. Ayrıca Şimşek Şoku'nun balonu patlatmasından korkan Misty, Ash'e Pikachu'yu kullanmamasını söyler ve bu sefer Brock Geodude'u yollar. Geodude, Weezing'i yukarı doğru fırlatır fakat bu zeplinde koca bir delik açılmasına sebep olur.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Vulpix

Tam o sırada Misty, zeplinin tepesindeki demirlerde yürüyen Togepi'yi farkeder. Misty Togepi'yi kurtarmak için merdivene tırmanıp demirlerin üstüne çıkar ve Ash'in Bulbasaur'ından dengesini sağlamasına yardım etmesini ister. Sarmaşık Kırbacı kullanan Bulbasaur, Misty'i dengede tutar. Ancak Misty Togepi'yi tam alıcakken aralarına Jigglypuff girer ve şarkı söylemeye başlamak üzereyken zeplindeki sarsıntı buna engel olur. Roket Takımı'nın tutunduğu kumaş sarsıntıyla birlikte yırtılır ve aşağı düşmeye başlarlar. Şansları yaver giden Roket Takımı kumaşı bir paraşüt gibi kullanıp yere güvenli bir şekilde inmeyi düşünürken Jigglypuff' paraşütün üstüne düşer ve şarkı söylemeye başlar. Bununla birlik uykuya dalan Roket Takımı denizin dibini boylar.

Misty sonunda Togepi'yi alır ancak kahramanlarımızı daha büyük bir sorunları vardır. Zeplin fırtınadan ve saldırılardan çok zarar görür ve düşmek üzeredir. Neyse ki Brock'un aklına bir plan gelir. Pokémonlar'ın ağırlıklarını kullanarak güvenli bir şekilde zeplini indirmeyi planlar. Zorda olsa acil durum inişiyle ve birazda şansla zeplini indirmeyi başarırlar. Kahramanlarımız sonunda Valencia Adası'na varırlar.

[b]Roket Takımı'nın tüm engellemelerine rağmen, Ash ve arkadaşları Valencia Adası'na vardı. Artık genç kahramanlarımız esrarengiz PokéTopu bulup Profesör Oak'a götürmek için işe başlayabilir. İçimden bir ses bunun kolay olmayacağını söylüyor...


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Giovanni


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani007.gif]


Brock: [Resim: rsiconani037.gif] [Resim: rsiconani041.gif] [Resim: rsiconani074.gif] [Resim: rsiconani095.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani120.gif] [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Giovanni: [Resim: rsiconani053.gif]


Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani039.gif]


[align=center][Resim: olaylar.png]

[b][color=green]- Ash ve arkadaşları Valencia Adası'na ayak bastı.




[align=center][Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail
maNga