Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 083 - Pallet Party Panic
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Pallet Party Panic
Japonca Adı: Another Departure
Türkçe Adı: Partide Panik


[Resim: genizet.png]

İndigo Plato'sundaki Pokémon müsabakaları bittikten sonra, Ash ve arkadaşları Pallet Kasabası'na döndüklerinde bir kahraman gibi karşılandılar.

Parti açılışında Prof. Oak, Ash hakkında konuşmasını yapar ve ardından ziyafet başlar.

Brock yemeğe başladıktan sonra Misty Pokémonlar'ında bu partiye katılması gerektiğini söyler ve bütün Pokémonlar partiye katılır. Ash, Charizard'ı çağırmak üzereyken Brock ve Misty Ash'i son anda tutup Charizard'ı çağırmaması gerektiğini söylerler. Ash biraz düşündükten sonra Brock ve Misty'e hak verir.

Ash biraz daha yiyecek almak için yakındaki bir yiyecek standına uğrar. Ancak yemek satıcılarının Roket Takımı olduğunun farkında değildir. Ash bütün yiyeceklerden sipariş eder. Fakat Roket Takımı yiyeceklere acı soslar karıştırır. Kahramanımız yiyeceği alıp arkadaşlarının yanına döner. Ancak acı yiyecekleri tadan kahramanlarımız ve Pokémonlar acıdan çılgına dönerler. Misty Staryu'ya herkesi serinletmesi için Su Tabancası'nı kullanmasını söyler. Tam o sırada Roket Takımı gizlice yanaşıp Pikachu'yu kaçırır. Roket Takımı havalı girişini yaptıktan sonra kaçmaya koyulurken Ash, Brock ve Misty yiyecekleri Roket Takımı'na fırlatıp onları kendi silahlarıyla vururlar.

Acı içindeki Roket Takımı Pikachu'yu alıp kaçarken Ash, Squirtle'a Su Tabancası'nı kullanmasını söyler; fakat Su Tabancası balonun yüksekliğine erişemez. Roket Takımı partiye bomba yağdırmaya başlar . Ash Pidgeotto'yu balonu patlatması için yollar ve Ani Saldırı ile balonu patlatır. Ancak Roket Takımı bu sefer hazırlıklı olup yanlarına yedek balon almışlardır. O sırada Jessie Arbok'a Zehirli İğnelerle saldırmasını söyler ve Pidgeotto yaralanır. Ash daha fazla dayanamayıp Charizard'ı seçer. Ancak ne söylerse söylesin Charizard Ash'i dinlemez. Charizard yemeklere doğru yönelirken Roket Takımı'nın bombalarından biri yemeklere isabet eder ve Charizard çılgına döner. Sinirden köpüren Charizard, Roket Takımı'nı havaya uçurur ve Pikachu'yu kurtarır. Ama Charizard tatmin olmaz ve partiyi mahvetmeye başlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Pidgeot

Diğer taraftan Roket Takımı Pidgey ve Pidgeottolar'ın bulunduğu ağaca düşer. Jessie ağacın tepesinden etrafa bakmaya çalışırken Fearow önderliğindeki Spearow sürüsünün saldırısına uğrar. Öte taraftan Proffessör Oak Pidgeotto'yu iyileştirir. Professör Oak, kahramanlarımızdan Valencia'daki Portakal Takım Adaları'na gidip Profesör Ivy'i ziyaret edip esrarengiz bir Pokémon'u ona getirmesini ister. Misty direkt olarak buraya geçiremiyor musunuz der. Ancak Profesör Oak bazı nedenlerden dolayı bunun mümkün olmadığını söyleyerek karşılık verir. Brock sahildeki kızları düşünüp oraya hemen gitmelerini söyler ve Misty'de onu destekler. Esrarengiz Pokémon'u duyan Ash de oraya gitmeyi kabul eder.

Yola koyulan kahramanlarımız aniden Fearow'un önderliğindeki Spearow sürüsünün saldırısına uğrar.

Fearow: Gagalı bir Pokémon. Spearow'dan gelişmiştir. Geniş ve kuvvetli kanatlarıyla bütün gün havada kalabilir. Gagasının kuvveti ise olağanüstüdür.

Ash Fearow'un durduk yere neden saldırdığını düşünürken aklına eski bir anısı gelir. Saldıran Fearow, Ash'in eğitime başladığı ilk zamanlarda yakalamaya çalıştığı Spearow'dur. Fearow, Ash ve Pikachu'yu yakalayıp yükseğe uçar. Ash Pikachu'ya Şimşek Saldırısı yapmasını söyler. Acıya dayanamayan Fearow, Ash ve Pikachu'yu bırakır. Ne tesadüftür ki Ash ve Pikachu, Roket Takımı ile aynı ağaca düşer. Roket Takımı Ash'e olanları anlatır. Ash, Roket Takımı'nı Spearow sürüsünün dikkatini dağıtması için ağaçta zıplayarak aşağı düşürür. Spearow sürüsünün dikkatini dağıttıktan sonra Pidgey ve Pidgeottolar'a gitmelerini söyler. Ancak onların bunu yapacak cesaretleri yoktur. Ash onları cesaretlendirmesi için kendi Pidgeotto'sunu kullanır ve Pidgey ve Pidgeottolar'ın uzaklaşmasını sağlar. Ancak tam uzaklaşırlarken Fearow geri döner ve Ash'in Pidgeotto'suna saldırır. Arkadaşlarının zor durumda olduğunu gören Pidgeotto evrim geçirir.

Pidgeot: Bir kuş Pokémon. Pidgeotto'dan gelişmiştir. Yerden yaklaşık 2 km yükseklikte sesten 2 kat hızlı uçabilir.

Pidgeot, Ash ve Pikachu'nun onun sırtına binmelerini ister. Pidgeot artık karşı saldırıya geçmiştir. Fearow'a oldukça zarar veren Pidegot'un ardından Ash, onu yakalamak ister ve Pikachu'ya Şimşek Şoku saldırısı yapmasını söyler. Fearow çok fazla zarar almasına rağmen pes etmeyi kabul etmez ve Ash'in PokéTopu'nu ona geri yollar. Ancak bu sefer Pidgeot önderliğinde Pidgeotto ve Pidgeyler, Fearow'a saldırır. Onca saldırının ardından Fearow'un kaçmaktan başka çaresi kalmaz.

Fearow'un yeniden saldırmasından korkan Ash, Pidgeot'a bir süre diğer Pokémonlar'a göz kulak olmasını ve Profesör Oak'ın PokéTop'unu aldıktan hemen sonra geri döneceğini söyleyerek eski dostuna veda eder. Pidgeot, sürüyle beraber gözden uzaklaşır. Ash ve arkadaşları ise yeniden yola koyulurlar.

[b]Acaba Ash'i Portakal Takım Adalar'ında bekleyen sürpriz neydi?


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Profesör Oak
Delia Ketchum


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani006.gif] [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani017.gif] [Resim: rsiconani018.gif]


Brock: [Resim: rsiconani037.gif] [Resim: rsiconani041.gif] [Resim: rsiconani074.gif] [Resim: rsiconani095.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani118.gif] [Resim: rsiconani120.gif] [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi Pokémonlar: [Resim: rsiconani016.gif] [Resim: rsiconani017.gif] [Resim: rsiconani021.gif] [Resim: rsiconani022.gif]




[align=center][Resim: olaylar.png]

[b][color=green]- Ash'in Pidgeotto'su evrimleşti.
- Ash, Pidgeot'u Viridian Ormanı'nda bıraktı.




[align=center][Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail
maNga
ehh artık 2. sezona da başladık. Hadi hayırlı olsun  :dance:

gelsin peş peşe bölümler  8)