Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 082 - Friends To The End
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Friends To The End
Japonca Adı: End Of The Pokémon League
Türkçe Adı: Sonuna Kadar Dost

[Resim: genizet.png]

Pokémon Ligi müsabakalarında ilk dört rakibini yenen Ash, 5. turda yeni tanıştığı arkadaşıyla karşılaşmak zorunda kalmıştı. Her iki çalıştırıcının da ellerinde tek bir Pokémon kaldığında Ash, tercihini Charizard'dan yana kullanmaya karar verdi.

Ash maçı kaybettiği için kendi kendine hergün sızlanır. Profesör Oak, kaybettiğinden beri odasından çıkmadığını duyunca çok şaşırır. Brock, Richie'ye yenildiği için iyi hissetmediğini söyler. Misty dayanamaz ve odaya girer. Ash'e yapabilecekleri birçok şey anlatır, ama Ash onu rahat bırakmasını söyler. Bunun üzerine kavgaya tutuşurlar. Delia ve Brock gelip onları durdurur. Delia, Ash'e Misty'nin sadece yardım etmek istediğini söyler. Profesör Oak içeri gelir ve Ash'e kendine çok güvendiğini belki de böyle yapmasa daha iyi olabileceğini söyler. Misty'nin Pikachu'ya bakarak Ash'e tembel demesi üzerine tekrar kavga ederler. Sonunda Pikachu dayanamaz ve onları şimşeğiyle çarpar. Bu şok üzerine televizyon açılır ve tam o sırada 6. turun başlayacağı duyurulur. Kahramanlarımız hemen koşar ve Richie'nin yanına giderler.

Ash, Richie'nin kazanacağından emindir. Richie, teşekkür eder ve maç zamanı gelir. Maç sırasında iki eğitmende adil bir şekilde savaşır ve ikisinin de tek Pokémonlar'ı kalır. Assunta'nın son seçimi Ivysaur'dır. Richie ise Sparky'i kullanır. Ivysaur maça hızlı başlar ve birkaç hareketle Sparky yere serer. Ivysaur tekrar saldıracakken Richie, Sparky'e hemen şimşeğini kullanmasını söyler. Şimşekler hiçbir işe yaramaz. Ivysaur sarmaşığıyla havalanır ve Güneş Işığı'yla Sparky'e saldırır. Sparky yaralanır fakat tam kalkacakken bir Kafa Darbesi yer ve tekrar düşer. Richie onun başarabileceğini düşünür. Sparky tekrar kalkmaya çalışır ama başaramaz. Maç sona erer ve kazanan Assunta'dır. Ash, Richie'nin kaybettiğine inanamaz. Herkes bu duruma çok üzülmüştür.

Richie sahil kenarında hava almaktadır. Ash yanına gelir. Tam bir şey söyleyecekken Richie ikisinin de artık bir ortak yanı olduğunu söyler. İki Pikachu'da oynamaya başlar. Ash ve Richie güzel manzaranın tadını çıkarırken arkada Roket Takımı belirir ve iki Pikachu'yu da sonunda yakalayabileceklerini düşünerek planlarını hazırlamaya başlarlar. Richie, Pokémon Ligi'nin çok zor olacağını düşünmediğini ve belki de daha çok çalışsaydı başarabileceğini anlatır. Ash, Richie'nin kaybettiği için üzülmediğini, daha iyi olabilmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmasını görünce utanır. Richie ayağa kalkar ve Ash'e iyi bir çalıştırıcı olması için ona söz vermesini ister. Ash heyecanla bağırarak Pokémon ustası olacağını söyler. Tam o sırada Pikachu ve Sparky, Roket Takımı'nın tuzağına düşer. Ash ve Richie, onları kurtarmak için koşarken onlar da bir tuzağın içine düşer.


Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Fearow

İkisi de bunu kimin yaptığını düşünürken Roket Takımı gelir ve sloganlarını söylemeye başlar. Ash kurtulmak için tırmanır fakat tekrar aşağı düşer. Roket Takımı, Ash'in bunu yapacağını düşündüğü için çukurun içine bir çukur daha kazmıştır. Ash ve Richie bir kez daha aşağı düler. Roket Takımı Pikachu ve Sparky'i kafese koyarlar. Şimşeklerini kullanan Pikachular kaçmayı başaramazlar. Roket Takımı tam kaçacakken Ash Pidgeotto'yu, Richie ise Mutlu'yu kullanır ve havalanarak çukurdan kurtulurlar. Ash Bulbasaur'ı gönderir ve sarmaşığıyla kafesi yakalamasını söyler. James, kafesi Bulbasaur'ın sarmaşığından kurtarır. Jessie hemen Weezing'e Duman Saldırısı'nı kullanmasını söyler. Ash Pidgeotto'yu kullanır ve rüzgarıyla dumanı engeller. Richie Zippo'yu yollar. Ash, Bulbasaur'ın jilet yapraklarını kullanarak oltanın ipini keser ve kafesteki Pikachu ve Sparky'i kurtarır. Zippo ateşini kullanır ve Roket Takımı'nı yakar. Ash, Pikachu ve Sparky'e kafesi elektrikleriyle doldurmalarını söyler. Hemen Squirtle'ı çağırır ve Roket Takımı'nı ıslatır. James kafesin gittiğini görür ve Ash, kafesi alabileceklerini söyleyerek onlara doğru fırlatır. Roket Takımı ıslak oldukları için çarpılır ve havaya uçarlar. Richie, Ash'e hayatını kurtardığı için teşekkür eder. Tam o sırada Misty ve Brock gelir. Hemen yemeğe gitmeleri gerektiğini daha sonra da Kapanış Seramonisi'ni seyredebileceklerini söyler. Misty, Richie'yi de davet eder. Richie kabul eder ve Ash bu sefer onu yenebileceğini söyler. Hepsi birlikte eve kadar yarışırlar.

Seramoni başlamıştır ve Pokémon Ligi'ne katılan yarışmacılar stadyumun içine doğru gelirler. Herkes onları alkışlamaktadır. Başkan Goodshow, katılan herkese rozetlerini verir. Roket Takımı, Pokémonlar'ı tekrar çalmak ister. Stadyumun dışından çukur kazmaya başlarlar. Pokémon Ligi bitişinde muhteşem havai fişek gösterisi başlar. Herkes mutlulukla gösteriyi izlerken Roket Takımı doğru yeri bulduklarını düşünür. Çıkmak için yukarıyı kazarlar ve çukura bir havai fişek topu düşer. Havai fişek patlar ve her zamanki gibi Roket Takımı havaya uçar.

Ash ve Richie için ayrılık zamanı gelmiştir. İkisi de birbirine veda eder ve Richie gider. Ash ise Pokémon Ligi'nde yaşadıklarını birer birer hatırlar. Pikachu'ya daha çok çalışmaları gerektiğini söyler. Misty, Ash'e seslenir. Ash ise eve gitme zamanının geldiğini söyler ve onlara doğru koşar.


Ash, Pokémon Ligi karşılaşmalarında cesurca mücadele etti. Her ne kadar bir maç kaybettiyse de kahramanlarımız ömür boyu sürecek bir dost edindiler ve artık Ash gerçek bir Pokémon ustası olmaya her zamankinden daha kararlıydı.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Profesör Oak
Delia Ketchum
Richie
Assunta
Bay Goodshow


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani017.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Richie: [Resim: rsiconani004.gif] [Resim: rsiconani012.gif] [Resim: rsiconani025.gif]


Assunta: [Resim: rsiconani002.gif] [Resim: rsiconani049.gif] [Resim: rsiconani112.gif]


Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani020.gif] [Resim: rsiconani021.gif] [Resim: rsiconani043.gif] [Resim: rsiconani044.gif] [Resim: rsiconani047.gif] [Resim: rsiconani048.gif] [Resim: rsiconani056.gif] [Resim: rsiconani057.gif] [Resim: rsiconani061.gif] [Resim: rsiconani072.gif] [Resim: rsiconani106.gif] [Resim: rsiconani120.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Ash'in etrafındakiler üzülürler çünkü Ash, Pokémon Ligi Çeyrek Finali'nde Richie'ye yenilmiştir.
- Richie, gruptan ayrılır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
zamazinqo