Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: siz pokemon oyunu yapsaydınız?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar sizce bundan sonra çıkacak pokemon oyunları nasıl olmalı nasıl olabilir ve siz pokemon oyunu yapacak olsanız nasıl yapardınız?
(Forumda bu konuyu daha önce de açmıştım ama bir kişi fikrini paylaşmış) Confused
Ash in maceralarını süpersonik bi biçimde anlatan bir oyun. Kantoda başlayıp Unovada biten. Ama tabi leveller fark edicek.

Kanto: 0-60
Johto: 60-120
Hoenn:120-180
Sinnoh: 180-240
Unova: 240-300

Yani max level 100 değil 300 olucak :D
wii u ya güzel 3d bi oyun yapardım. Phoenix in dediği gibi güzel olurdu fakat istediğin bölgeden başlayabilirdin.
herkesin istediği gibi mmo tarzında 3d, ama olmaz tabii nintendo varken :D
Main series'den 3DS'e adam akıllı bir oyun çıkarmadılar.
Şimdi falza uçmayım ama, Bilgisayar için, RPG, grafikleri çok net bi oyun yapardım. DragonAgeOrigins oyununu bilen varsa onun gibi yapmak isterim. Evrim geçirirken durup sayfa yenilenip de tebrikler atıyorum claydol'a evrimleşti yazmıyacak film açılıp evrimleşecek. Max lvl 250 olacak. 108 tane town olacak. Her şehirde 1 gym. İstersen kordinatör istersen eğitmen olacaksın. Belirli Gym'ler savaş sonu rozetini verirken seinle gelmek isteyecek. Yanında 4 antrenör bulundurailirsin. Başlangıç şehrini sen seçiceksin ve istediğin pokemonla başlayacaksın.
İmkansız değil ama yapılması zor gibi. PC için hele çok zor. Nintendo yapıyor hep.
@6 Olması çok zor aslında fikir kolayca uyarlanabilir ama Nintendo bunu yapmaz.Pc için olursa eğer Nintendo bundan kâr sağlayamaz.
belki wii-u için yaparlar bir oyub.
bence xd gale of darkness gibi bir oyun wii için yapılabilir harika da olur ama bu kez bw için

bu arada süper bi resim buldum bi bakın
[Resim: Pok%C3%A9mon.full.994365.jpg]
ben oyundaki amacı biraz değiştirirdim ilk önce gym leri yenmek elite four yenmek hep olan şey amacı daha çok efsane yakalamaya ,dexter ı tamamlamaya yöneltirdim oyunda zaten bunlar var ama önemini arttırırdım gym ler yerine turnuva merkezi yapardım ve 8 den fazla yapıp 8 yerde turnuva birincisi olan büyük turnuvaya katılabilir daha sonra pokemon lwllerini kısıtlardım 100 ne ya 50 ye kadar belkide 30 a kadar indirirdim tabii exp işi zorlaştırılcak ama aynı pokemonun 1 lwl i ve en yüksek lwl i arasındaki farkı azaltırdım (animede acemi bi pokemon bile tecrübelisine karşı savaşabiliyor) ve biraz mantık katardım cutla önündeki ağacı kesmek zorunda olmak tam bi saçmalık onu silerdim sonra surf atağının savaş dışında kullanılması için sadece büyük pokeler kullanma zorunluluğu koyardım bi horsea nasıl eğitmeni taşır :D sonra bi pidgey nasıl seni uçurur bunları güçlü ve büyük poke ler yapmalı uzattım ama bence mantıklı
Sayfalar: 1 2 3