Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Gerçek Dünyada Pokemonlar - Makale
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(21-07-2012, 06:57 PM)H.O.T.D link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Biraz uzun oldu o yüzden Spoiler yaptım.
Spoiler:
Arkadaşlar turkcesorular arkadaşımızın da dediği gibi dostluk asla olmazdı ve hayvanlar gibi onlar da avlanırlardı ayrıca Giratina,Arceus,Dialga vb. pokemonlar bu duruma karşı koyarlardı ve dünyada hiç unutulmayacak bir savaş yaşanırdı ve muhtemelen sonu dünyanın yok olması ya da insanların hepsinin ölmesi ile biterdi.Biraz daha iyimser baksak bile en insanlar rahat durmayıp pokemonları para için dövüştürürlerdi ve birçok pokemon ölürdü.Diğerleri olmadığı için pokemonların doğal dengesi bozulurdu ve kalanlar da ölürdü.Bu arada yukarıdaki arkadaş pokemonların Protect yapıp kendilerini kurşunlardan koruyabileceğini düşünmemiş.

Arceus'un 12. filmde yaptıklarını gördükten sonra  Startle Ayrıca büyük ihtimalle ordular güçlü pokemonları alıp ultra asker filan yaparlardı. Hatta yakında "ditto ditto yaylalar." diye türküler söylenmeye başlardı  Onion021 Ama pokemonların başkaldırmak için birleşmezlerdi. Büyük ihtimalle X-Men gibi yaşarlardı.

(21-07-2012, 11:29 PM)58emreverock63 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arceus'un 12. filmde yaptıklarını gördükten sonra  Startle Ayrıca büyük ihtimalle ordular güçlü pokemonları alıp ultra asker filan yaparlardı. Hatta yakında \"ditto ditto yaylalar.\" diye türküler söylenmeye başlardı  Onion021 Ama pokemonların başkaldırmak için birleşmezlerdi. Büyük ihtimalle X-Men gibi yaşarlardı.
şu ''ditto ditto yaylalar'' olayına koptum  :hehe:
şey bilmiyorum unuttunuzmu ama pokemonu insanlar yarattı yıldırım şoku psijik dalgalar felan hayalet tipi saldırılar felan hep insanoğlunun hayal gücünden cıkmıştır bu da demek oluyorki pokemonlarla insanlar arasında bir savaş çıksa insanlar kazanır tabikide evrendeki en zeki yaratık insan dır sadece silahları felan yok insanoğlunun en önemlisi hiç bi canlıda olmayan zekası var onu geçtim nükleeer patlama denilen birşey var bi yollar füzeyi isterse hepsi birlikte bi koruma yapsın pokemonlar nükleer füzeye ne karşı gelebilirki ? hadi karşı geldiler diyelim biyolojik yapıları bozulur hastalnırlar ölürler çok uzun yazdım neyse herşeyden önce biz insanız bir şeyi gerçekten istediğimiz zaman yaparız ne biliyim belki 10 binlerce yıl sonra felan tabi dünyanın sonu gelmezse belkide insanlar beyinlerin %3 ünü değilde %100 ünü kullansa ben o pokemonların yaptıkları ne biliyim pisijk atack felan onları yapabilceklerini hatta hayal bile edemicegimiz şeyleri yapabilecegimizi düşünüorm ve inanıyorm  <love> çok uzun yazdım bu arada sanırım özür dilerim :)
Peki sana Şunu soruyorum:Pokemon insanların hayal gücünden çıktı.Hayal gücü sınırsızdır.Peki sen aklının alamayacağŸı yerlere kadar uzanan hayal gücünden gelmiŞ canlıları yenebileceğŸini gerçekten düŞünüyor musun?
Not:Nükleer bomba öyle Şıp dediğŸinde atılmıyor dünya krize girse bile toplu bir karar alınmadan böyle bir Şeyin yapılması iç savaŞa neden olur. :bak.:
Edit:turkcesorular ben bunu sana demedim KuLL adlı yeni arkadaŞa dedim.
(26-07-2012, 11:36 AM)H.O.T.D link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Peki sana şunu soruyorum:Pokemon insanların hayal gücünden çıktı.Hayal gücü sınırsızdır.Peki sen aklının alamayacağı yerlere kadar uzanan hayal gücünden gelmiş canlıları yenebileceğini gerçekten düşünüyor musun?
Not:Nükleer bomba öyle şıp dediğinde atılmıyor dünya krize girse bile toplu bir karar alınmadan böyle bir şeyin yapılması iç savaşa neden olur. :bak.:

Hayal gücü sınırsız olabilir ama hayal gücünü gerçeğe dökmek hayal kurmaktan daha zordur.
Zaten makalemi düzgün okumadığın çok belli oluyor. Makalemi bir daha oku. O zaman anlayacaksın.
(26-07-2012, 01:36 AM)KuLL link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şey bilmiyorum unuttunuzmu ama pokemonu insanlar yarattı yıldırım şoku psijik dalgalar felan hayalet tipi saldırılar felan hep insanoğlunun hayal gücünden cıkmıştır bu da demek oluyorki pokemonlarla insanlar arasında bir savaş çıksa insanlar kazanır tabikide evrendeki en zeki yaratık insan dır sadece silahları felan yok insanoğlunun en önemlisi hiç bi canlıda olmayan zekası var onu geçtim nükleeer patlama denilen birşey var bi yollar füzeyi isterse hepsi birlikte bi koruma yapsın pokemonlar nükleer füzeye ne karşı gelebilirki ? hadi karşı geldiler diyelim biyolojik yapıları bozulur hastalnırlar ölürler çok uzun yazdım neyse herşeyden önce biz insanız bir şeyi gerçekten istediğimiz zaman yaparız ne biliyim belki 10 binlerce yıl sonra felan tabi dünyanın sonu gelmezse belkide insanlar beyinlerin %3 ünü değilde %100 ünü kullansa ben o pokemonların yaptıkları ne biliyim pisijk atack felan onları yapabilceklerini hatta hayal bile edemicegimiz şeyleri yapabilecegimizi düşünüorm ve inanıyorm  <love> çok uzun yazdım bu arada sanırım özür dilerim :)

Hiç robotların çıldırıp isyan ettiği filmleri izlemedin galiba  Smile Evet insanların hayal gücünden çıkmış olabilir ama bir şeyin özgür düşünme ve sınırsız öğrenme yeteneği varsa insanlara isyan edebilir. Biliyorsun Mewtwo'da klon ama isyan etti.

Her neyse pokemonların insanlara yararı olsaydı şimdi dünyamızda olurlardı zaten. Dünyamızdaki her hayvanın dolaylı dolaysız bize faydası var. En iyisi herkes kendi dünyasında kalsın Smile

Not: Ayrıca evrendeki en zeki canlı başka gezengenlerde yaşayan canlılar da olabilir  Onion021 Bir de insanlar akıllarının %100'ünü kullansalar çok zeki olduklarından çıldıracaktır. Çok zeki veya çok yaratıcı insanların hepsi çocukken ya otistikmiş ya da asperger sendromlu. Albert Einstein, Newton, Edison, Beethoven, Kant, SATOSHI TAJİRİ  Onion021
Sayfalar: 1 2 3