Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 079 - Fourth Round Rumble
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Fourth Round Rumble!
Japonca Adı: Formidable Rival In Grass Field
Türkçe Adı  : Ve Dördüncü Raunt! Saldır!


[Resim: genizet.png]

Bir kere daha müthiş bir kalabalık Pokémon Ligi müsabakalarındaki dördüncü turda yarışacak çalıştırıcıları alkışlamak üzere sahadaki yerini almıştı. Ama bu defa kahramanlarımız seyirci olarak yerlerini almışlar ve muhtemelen Gary’nin zaferle çıkacağı maçı seyrediyorlardı.

Melissa ve Gary arasındaki savaşın son anlarıdır. Gary, Nidoking’e Boynuz Saldırısı emri verir ancak Melissa’nın Golem’i onu yakalar ve Sismik Çarpma ile işini bitirir. Gary’nin kaybetmesi kahramanlarımızı şaşırtır ve Ash bir kez daha bu maçların ne kadar zor olduğunu anlar.

Ash maçtan sonra Gary ile konuşmak ister. Ancak Gary bu mağlubiyetin bir şanssızlık olduğunu söyleyerek onu başından savar ve arabasına binip gider. Ash onun kaybetmesine gerçekten şaşırmıştır ve bu kendini de sorgulamasına neden olur. Vazgeçmeyi düşündüğü sırada Brock buna asla izin vermeyeceğini söyler. Hem Pikachu da ona inanmaktadır. Bu sırada Misty de gelir ve Ash’e çim sahadaki maçının başlamak üzere olduğunu hatırlatır.

Ash çim sahadaki yerini alır. Ardından Jeanette’ı çağırırlar. Jeanette’ın tarafından bir kırmızı halı serilir ve Jeanette müzik eşliğinde sahaya girer. Sonra da vakit kaybetmeden başlama komutu verilir. Ash Bulbasaur’ı seçer. Rakipse Beedrill’dır. Bulbasaur Jilet Yaprak saldırısıyla başlar. Beedrill da iğneleriyle karşılık verir. Ardından Zehirli İğne ile saldırır ancak Bulbasaur bunu atlatır. Durumun kötüye gittiğini gören Ash, Sarmaşık Tohumu kullanmasını söyler. Beedrill’ın vücudunu saran sarmaşık onun enerjisini emer ve Bulbasaur Çarpma saldırısı ile Beedrill’ı yener.

Jeanette’ın sıradaki Pokémon’u bir Scyther’dır. Scyther Dilimleme saldırısı ile hızlı bir başlangıç yapar. Bulbasaur bunu atlatır ve Ash, Sarmaşık Kırbacı emri verir. Ancak bu saldırı Scyther’a dokunmaz bile ve Scyther hemen ardından İkili Takımı kullanır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Bellsprout

Bulbasaur Asma Kırbacı ile Scyther’ın kopyalarını yok eder. Scyther bunun üzerine hemen saldırır ve ardından tekrar İkili Takımı kullanır. Bulbasaur bir süre saldırılara maruz kalır ancak Ash sonunda Sarmaşık Kırbacı ile üçüne birden saldırmasını söyler ve en sonunda Bulbasaur Scyther’ı yere yapıştırır. Böylece Ash, Jeanette’ın iki Pokémon’unu yenmiş olur.

Jeanette’ın artık bir Pokémon’u kalmıştır ve o da Bellsprout’tur. Ash onu çok hafife alır ve Bulbasaur’ın kafa darbesiyle bu işi bitireceğini düşünür ancak Bellsprout esnek vücudu sayesinde bu saldırıyı atlatır ve Bulbasaur’ı da tuttuğu gibi fırlatır. Bulbasaur öfkelenerek tekrar saldırır ama hiçbir saldırı işe yaramaz ve en sonunda Bellsprout Bulbasaur’ı yener. Ash de bunun üzerine Pikachu’yu gönderir ve Şimşek Şoku ile başlar. Ancak Bellsprout adeta dans ederek bunu atlatır ve Jilet Yaprak ile saldırır. Pikachu ardından Şimşek yollar ama bunun da Bellsprout üzerinde pek bir etkisi olmaz. Son çare olarak Pikachu fiziksel saldırılara başlar. Bellsprout’u yumruklamayı, tekmelemeyi ve ona kuyruğuyla vurmayı dener ancak yine isabet ettiremez. En sonunda Bellsprout ayağıyla Pikachu’nun kafasına vurur ve zaten yorulan Pikachu bayılır. Böylece Ash’in de geriye sadece bir Pokémon’u kalmış olur.

Ash’in son Pokémon’u Muk’tır. Bellsprout bir tekme ile maça başlar ancak işe yaramaz. Muk’ın vücudu bütün saldırıları emmektedir. Ash en sonunda Muk’a Vücut Çarpması emri verir ve Muk Bellsprout’ı ezer. Sonuçta zafer Ash’in olur.

[b]Ve böylece bir anda gelişmiş bir taktikle Ash, Bellsprout’ı çimlere gömdü ve dördüncü raunt maçını da kazandı. Artık rüyaları Indigo Stadyumu’nun tepesinde yanan ateş kadar parlak. Ama acaba Ash bir Pokémon ustası olabilmek için her şeye sahip mi? Bunu müsabakalar devam ettikçe anlayacak.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Brock
Jessie
James
Delia Ketchum
Gary
Profesör Oak
Memur Jenny
Hemşire Joy
Melissa
Jeanette



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani089.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Gary: [Resim: rsiconani034.gif]


Melissa: [Resim: rsiconani076.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Jeanette: [Resim: rsiconani015.gif] [Resim: rsiconani069.gif] [Resim: rsiconani123.gif]


Memur Jenny: [Resim: rsiconani058.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Gary, Pokémon Ligi'nde dördüncü tura geçemedi.
- Ash, çim sahasındaki maçı kazandı.




[Resim: EmeiGeenler.png]
Haruka
Tüm indigo ligindeki en güzel maçtı bu. Bellsprout Pikachu' yu evire çevire dövünce ne sevinmiştim.
Niye benim özetlerim daha uzun da seninkiler daha kısa anlayamıyorum. Ben mi bi yanlışlık yapıyorum yoksa sen mi doğru yapıyosun  Confused
(29-06-2012, 01:53 PM)BrutRe link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Niye benim özetlerim daha uzun da seninkiler daha kısa anlayamıyorum. Ben mi bi yanlıŞlık yapıyorum yoksa sen mi doğŸru yapıyosun  Confused

Onu nerden çıkardın ya  :hehe: Herkesin yazıŞ tarzı farklı. Sen daha detaylı yazıyorsun hepsi bu. Hem benim de uzun yazdıklarım oluyor :D