Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 075 - Bad To The Bone
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Bad to the Bone
Japonca Adı: Marowak's Friendship
Türkçe Adı  : Kemiğe Ölüm


[Resim: genizet.png]

Her ne kadar Ash Pokémon Ligi Yarışmaları’na elinden geldiği kadar iyi hazırlansa da öğrenmesi gereken çok şey vardı. Bu nedenle Ash ve arkadaşları fikrini almak için Profesör Oak’ı ziyaret etti.

Ash hazırlıklar için Profesör Oak’tan yardım ister ancak Oak hazırlanmak için geç kaldığını söyler. Yine de yarışmak istiyorsa bir an önce yola çıkmalıdır. Çünkü tarih yaklaşmıştır. Bunun üzerine kahramanlarımız hemen yola koyulur.

Ve böylece kahramanlarımız sonunda kasabadan ayrıldı ve uzun süredir bekledikleri Pokémon Ligi’ne katılmak için Indigo Platosu’na doğru yola çıktılar.

Ash ve arkadaşları sakince ilerlerken birden otların arasından sesler gelir. Daha sonra bir gölge etraflarında dolanır ve en sonunda karşılarına çıkar. Kahramanlarımız bu tuhaf adama şaşkınlıkla bakarlar ve ne istediğini sorarlar. Adam onları korkuttuğu için özür diler ve Pokémon Ligi’ne katılacağını öğrendiği Ash’e meydan okur. Eğer Ash kaybederse tüm rozetlerini adama verecektir. Bunu duyan Ash sinirlenir ve savaşmayı reddeder. Adamsa bu korkaklıkla ligde yarışmasının bir anlamı olmadığını söyler. Damarına basılan Ash daha da öfkelenir ve meydan okumayı kabul eder. Misty ve Brock karşı çıksa da Ash kendinden oldukça emindir.

Adam savaş için Marowak’ını gönderir. Ash de Bulbasaur’ı seçer.

Marowak: Kemik toplayan Pokémon. Küçük olmasına rağmen saldırı ve savunma gücü göz ardı edilmemelidir.

Ash Bulbasaur’a saldırı emri verir ancak Marowak ilk saldırıyı atlatır. Ardından Ash Asma Kırbacını kullanmasını söyler. Fakat Marowak enerjisini toplar ve elindeki kemikle kırbaçları uzaklaştırır. Ardından çevik bir şekilde Bulbasaur’a yaklaşır ve kemikle ona vurur. Bulbasaur bayılır. Bunun üzerine Ash Pikachu’yu gönderir. Pikachu hızı sayesinde kemik darbelerinden kurtulur. Ardından Şimşek Şokuyla saldırır ve Marowak’ı yener. Adam yenilince aslında hiç rozeti olmadığı ortaya çıkar. Kahramanlarımız onun bu yolla rozet elde edip lige katılacağını düşünür ancak adam durumu açıklar.

Otoshi ve Marowak’ı sekiz rozeti de toplamak için çok çalışmış ve en sonunda başarmışlardır. Ancak bir gün yolda giderken karşılarına yere öylece konmuş meyveler çıkar. Meyveleri görünce dayanamaz ve yemek için yanlarına giderler ama aslında bu bir tuzaktır. Oraya adım atar atmaz çukura düşerler. Çukuru kazanlar da onun rozetlerini alıp kaçar. Otoshi bütün hayallerinin konuşan bir kedi tarafından elinden alındığını söyler. Bunun üzerine kahramanlarımız rozetleri çalanın Roket Takımı olduğunu anlar ve Ash rozetleri geri alacaklarına söz verir.

Bu arada James ve Meowth rozetleri çaldıkları için çok mutludur. Yaptıkları hırsızlıktan gurur duyarak rozetlere tekrar bakmak isterler ancak rozetler orta da yoktur. Üstelik Jessie de yanlarında değildir. Meowth onun çalıntı rozetleri çaldığını söyler ve haklıdır da. Jessie tek başına lige katılıp adını duyurmayı istemektedir.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Moltres

Kahramanlarımız Roket Takımı’nı bulması için Pidgeotto ile çevreyi aramaktadır. En sonunda Roket Takımı’nın balonunu görürler ve Pidgeotto balonu patlatır. Otoshi rozetleri geri ister ancak James ve Meowth rozetlerin onda olmadığını söyler. Kahramanlarımız inanmasa da onları aradıklarında rozetleri bulamazlar. Meowth Jessie’nin rozetleri alıp kaçtığını söyler. Bu sırada Marowak gergin görünmektedir. Meowth onun söylediklerini tercüme eder. Marowak artık Otoshi’nin Pokémonu olmak istememektedir. Eğitmenine katlanmasının tek nedeni lige katılmayı istemesidir. Ancak az bir zaman kala bu olay olunca Marowak gitmeye karar verir. Otoshi yıkılır ama bunu düzeltmenin tek yolu da rozetleri geri almaktır.

Herkes onu ararken Jessie de kılık değiştirerek başka rozetleri de çalmaya çalışmaktadır. Ancak James ve Meowth onu bulur ve rozetleri çalamadan ortaya çıkar. Roket Takımı’nı gören diğer eğitmen hemen oradan uzaklaşır. Jessie buna çok üzülür ancak James ve Meowth ekip olarak daha başarılı olabileceklerini söyleyerek onu teselli eder. Bu arada kahramanlarımız da onları yakalar. Otoshi rozetlerini ister ve Jessie de bunun için Pokémon maçı önerir. Otoshi kabul eder. Jessie’nin Arbok’una karşı Otoshi Doduo’sunu gönderir.

Marowak tek başına üzgün bir halde yürümektedir. İlerlerken eğitmenleriyle çalışan Pokémonlar görür ve Otoshi ile olan günlerini hatırlar. Pişman olup geri dönmeye karar verir. Bu sırada Otoshi için maç hiç iyi gitmemektedir. Doduo şaşırır ve iki kafası birbiriyle kavga etmeye başlar.

Doduo: İki kafalı Pokémon. İki kafa da kavga etmeye başlarsa Doduo etkisiz hale gelir

Doduo’nun savaşamasını fırsat bilen Arbok onu sarar ve Jessie de Pokétopu ile onu yakalamaya kalkışır. Ancak Pokétopu hızla ilerlerken birden bir kemik onu durdurur. Bu Marowak’tır. Bunun üzerine Otoshi Doduo’yu geri çağırır ve Marowak ile savaşa devam eder. Marowak kemiğini bumereang gibi kullanarak Arbok’u yener. James hemen Weezing’i yollar. Ancak onu da Pikachu halleder. Roket Takımı kargaşada rozetleri düşürür ve Misty de rozetleri yakalar.

Böylece Otoshi rozetlerini geri almış olur ve Marowak da tekrar onunladır. Kahramanlarımız da yardımcı oldukları için mutludurlar. Günün sonunda ise Indigo Platosu’na varırlar.

Nihayet kahramanlarımız Pokémon Ligi’nin yapılacağı yere, Indigo Platosu’na varabildi. Yarın Ash yarışmalardan galip çıkmak zorunda. Ama bugün bir galip olarak kendini ispatladı. Yaşama karşı…



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Brock
Jessie
James
Delia Ketchum
Otoshi
Profesör Oak



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani017.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif] [Resim: rsiconani121.gif]


Brock: [Resim: rsiconani095.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Delia Ketchum: [Resim: rsiconani122.gif]


Otoshi: [Resim: rsiconani105.gif] [Resim: rsiconani084.gif]


Lt. Surge: [Resim: rsiconani026.gif]


Erika: [Resim: rsiconani070.gif]


Sabrina: [Resim: rsiconani064.gif]


Aya: [Resim: rsiconani048.gif]


Blaine: [Resim: rsiconani126.gif]


Giovanni: [Resim: rsiconani112.gif] [Resim: rsiconani099.gif]


Özel Pokémon/Diğer Eğitmenler: [Resim: rsiconani106.gif] [Resim: rsiconani032.gif] [Resim: rsiconani136.gif] [Resim: rsiconani123.gif] [Resim: rsiconani113.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Ash bir eğitmenin çalınan rozetlerini geri almasına yardım etti.


[Resim: EmeiGeenler.png]
Haruka