Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 005 - Triple Leaders, Team Threats!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: i5761930_bolum-isimleri-png]
İngilizce Adı: Triple Leaders, Team Threats!
Japonca Adı: Sanyou Gym! VS Baoppu, Hiyappu and Yanappu!!
Türkçe Adı: Üçlü Liderler, Takım Tehtidi!

[Resim: i5761931_genis-ozet-png]

Heyecan verici gün başladı. Ash ilk Spor Salonu maçına çıkmak için Striaton Şehri'ne ulaşmayı başardı.

Ash nihayet Unova Bölgesi'nde gideceği ilk Spor Salonunun bulunduğu Striaton Şehri'ne varmıştı. Iris ile aralarında konuşurlarken yanlarına yeşil saçlı biri gelir. Iris ve Axew arasında bir uyum değerlendirmesi yaparak birbirleriyle çok uyumlu olduklarını söyler. Daha sonra Pikachu'yu görür ve oldukça şaşırır. Adının Cilan ve kendisinin bir Pokémon Erbabı olduğunu söyler.

Bir Pokémon Erbabı olarak görevinin Pokémon ile eğitmeni arasında uyumu değerlendirmek, daha yakın ilişkiler kurmalarında yardımcı olmak olduğunu, ayrıca bu mesleğin Unova dışında pek yaygın olmaması sebebiyle Ash'in bunu bilmemesinin doğal olduğunu belirtir. Daha sonra onları Striaton Spor Salonu'nun kapısına götürür. Ash kapıdan içeri girdiğinde karşılaştığı manzaraya çok şaşırır. Geldikleri yer bir restorandır.

Mavi ve kırmızı saçlı garson görünümlü iki kişi sürekli Ash'e öğle yemeği yemesi önerisinde bulunurlar. Ash en sonunda dayanamaz ve sadece spor salonu maçı yapmak istediğini haykırır. Maç lafını duyan herkes heyecanlanır. Daha sonra Cilan, onun kırmızı ve mavi saçlı iki kardeşi orasının spor salonu, kendilerinin de spor salonu liderleri olduklarını söyler. Ash'e savaşması için kırmızı saçlı ateş türü lider olan Chili, mavi saçlı su türü lideri olan Cress veya yeşil saçlı çimen türü lider olan Cilan'dan birini seçmesi gerektiğini söylerler. Daha sonra kullandıkları Pokémonlar'ı çıkarırlar. Chili Pansear, Cress Panpour, Cilan Pansage kullanmaktadır.

Pansear: Yüksek ısı Pokémon'u. Pansear, volkanların yakınlarında mağaralarda yaşar. Kafasının üzerindeki çıkıntının sıcaklığı kızdığı zaman 600 dereceye çıkabilir.

Pansage: Çimen maymunu Pokémon'u. Pansage, düşük enerjili Pokémonlar'a kafasının üzerindeki yaprakları sunar. Yapraklar stresi alır.

Panpour: Sprey Pokémon'u. Panpour uzun zaman önce ormanda yaşardı. Ama su yakınlarında yaşamasını sağlayacak bir beden geliştirdi. Kafasının üzerindeki çıkıntısı su depolayabiliyor.

Ash seçim yapmayacağını, üçüyle birden maç yapacağını söyler. İlk olarak Chili'nin Pansear'ına karşı Tepig'ini yollar. Uzun süren maçta Tepig, Pansear'ı nakavt eder. Ash, bir sonraki karşılaşmasının Cress ile olacağını öğrenir. Ash maç yaparken, Roket Takımı da Striaton Şehri'nde gizli işler çevirmektedir.

Ash ve Cress arasındaki maç başlar. Ash, Cress'in Panpour'una karşı Pikachu'sunu yollar. Maçın galibi Panpour olur. Ash'in rozeti bir sonraki maça bağlı olur. Eğer bir sonraki maçı kazanırsa rozeti alabilecektir, ama kazanamazsa rozeti alamayacaktır. Bütün bunlar gerçekleşirken, Striaton Şehri yakınlarında bir yerdeki dev bir araştırma merkezinde, geleceğin enerji kaynağının araştırıldığını öğrenen Giovanni, o enerjinin en vahşi hayallerini gerçekleştirmeye bile yeteceğini söyler. Roket Takımı'nın yeni görevinin orayı araştırmak olduğunu iletir.

Ash'in bir sonraki maçı Cilan'ın Pansage'i iledir. Ash, Pansage'e karşı Oshawott'unu yollar. Oshawott her ne kadar Pansage ile maç yapmaktan korksa da, Ash onu -kelimenin tam anlamıyla- gaza getirir ve maç yapmaya ikna eder. Maç devam etmektedir. Pansage maçta Oshawott'a göre üstünlük sağlar. Pansage, Güneş Işını saldırısı yapar. Güneş Işını tam olarak Oshawott'un üstüne gitmektedir.

Unova Bölgesi'ndeki ilk spor salonu maçında, sıradışı bir üçlü mücadele ile karşılaşan Ash'in ilk Unova Spor Salonu rozeti şimdilik askıda kaldı. Kahramanımızın başarılı olup olmadığını yakında öğreneceğiz.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Pansage


[Resim: i5762015_karakterler-png]

Ash
Iris
Cilan
Jessie
James
Giovanni
Chili
Cress


[Resim: i5762074_pokemonlar-png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: KIkGq.gif] [Resim: Obpn8.gif]


Iris: [Resim: B9lwz.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Cilan: [Resim: 8bv9r.gif]


Chili: [Resim: 8VhB8.gif]


Cress: [Resim: Eg930.gif]


Özel / Başka Eğitmenlerin: [Resim: vcK02.gif]



[Resim: i5762136_olaylar-png]

- Ash'in Striaton Spor Salonu'ndaki mücadelesi başlar.


[Resim: EmeiGeenler.png]
XTRM

oh oh 5'te geldi :D eline sağlık kardeşim bu hızla devam et çok iyi gidiyorsun :)
Nee Best Wishes'i ben görmemiştim :ohmygod:

Eline sağlık güzel yazıyorsun (Y)
Tüh heyecanlı gidiyodu ya. Neyse 6. yı bekliyorum....