Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash'in Butterfree'si Asla Dönmeyecek!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Butterfree kelebek olduğu için ömrü kısa olmalı ama poke topunda olduğu sürece yaşlanmazdı birçok bölümde böyle şeyleri görmüştüm poke topunda hiçbir pokemon yaşlanmıyor içinde olmadığından butterfree ölecektir ama çocukları olmuştur.
(25-06-2012, 12:39 PM)Alpcemos link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Butterfree'nin yakalanma olayı izleyicilere kolay yoldan evrimin nasıl olduğunu göstermek içindi. Ash sürekli kendini tekrar ediyo bildiğimiz gibi hep starter pokemonlar, normal/flying bir pokemon felan. Geri gelecek felan olsaydı gene aynı cins bişey yakalardı bence. Ayrıca o diğer pokemonlar gibi eğitime gitmedi ki çiftleşmeye gitti yani mantıken gelmesi hata

Ama ashin İLK yakaladığı pokemonuna yapılması gereken bir şey değil
resmin altinda pokememe oldugu yaziyor..Sizde kac gundur ciddi bisey gibi konusuyorsunuz bir meme hakkinda :hehe: :hehe: :hehe: Mimlerin gercek konular uzerinde bu kadar etkili oldugunu bilmiyordum  :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
(24-07-2012, 04:00 PM)Armenikhi link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:resmin altinda pokememe oldugu yaziyor..Sizde kac gundur ciddi bisey gibi konusuyorsunuz bir meme hakkinda :hehe: :hehe: :hehe: Mimlerin gercek konular uzerinde bu kadar etkili oldugunu bilmiyordum  :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Zaten resmi bir yazı olduğu yazılmamış ki. Sadece bir teori. :) -Her ne kadar katılmasam da...-
butterfree öldümü ???  :zx:


(24-07-2012, 04:10 PM)XTRM link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zaten resmi bir yazı olduğu yazılmamış ki. Sadece bir teori. :) -Her ne kadar katılmasam da...-
Teori bile degil bildigin dalga gecmisler.Memebase'den alinan hicbiseyin ciddiyeti yoktur ki zaten ;D ;D ::) ::)
Ne animede ne oyunlarda nede mangada Pokemon'ların öldüğünü duymadım,
Pokemonlar sadece En kötü biçimde yaralanıyorlar diye biliyorum
:bak.:

Yani korkulacak bir şey yok ! Sweat
(24-07-2012, 04:51 PM)LJağŸrı Tunca link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne animede ne oyunlarda nede mangada Pokemon'ların öldüğŸünü duymadım,
Pokemonlar sadece En kötü biçimde yaralanıyorlar diye biliyorum
:bak.:

Yani korkulacak bir Şey yok ! Sweat
Mangada ölüm var Red-Blue da Lavander kasabasındaki yaŞlı bir adam Red ile konuŞurken Doduo'sunun öldüğŸünü söylüyor. :bak.:
Edit:Bir de Agatha'nın Arbok'u Koga'nın Arboku'nu ortadan ikiye ayırıyordu gerçi sonra birleŞiyordu ve Golbat Koga'nın kanını emip arbokun suratına fıŞkırtıyordu.
(24-07-2012, 04:55 PM)H.O.T.D link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mangada ölüm var Red-Blue da Lavander kasabasındaki yaşlı bir adam Red ile konuşurken Doduo'sunun öldüğünü söylüyor. :bak.:

Spoiler:
Ama bence bu da anime deki hayvanlar gibi, animede 1. sezonda bir çok yerde hayvanlar vardı ama o sezondan sonra hiç bir hayvan kullanılmadı ve hata olduğu söylendi, yani demek istediğim ölüm konusuna sadece tek bir yerde değinilmiş olabilir ve de bir daha değinilmeyerek unutulmak istenildi. Bence bu da bir hataydı, tabii bu ölüm konusunun başka örnekleri yoksa (Y)
başlığı okuyunca çok korktum. şimdi daha iyiyim.  :)
Sayfalar: 1 2 3