Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Kartları'nı Türkiye'de Sattırma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Almanya'da marketler de satıyordu. Ama bilirsin orası Almanya....
Evet arkadaşlar, önceden söylediğim gibi yaptım ve Nezih Kırtasiye'ye mesajımı ilettim. Sizden istediğim şey atacağınız mektupları Migros'un yanı sıra Nezih Kırtasiye'ye de atmanızdır, zira daha önceden belirttiğim gibi Migros büyük bir firma, Nezih gibi kırtasiyecilerin bu tarz ürünleri satması daha mümkün.

Aşağıda yazdığım mektubun bir örneği var, yararlanabilirsiniz.

Spoiler:
Merhaba,
Mağazanızın köklü müşterilerinden biriyim. Kitap, kırtasiye ürünü dışında sizden Pokemon kartı alıyordum. Alıyordum, çünkü raflarınızda bu ürünü görmez oldum. Açıkçası bu ürünün kaldırılmasının nedenini öğrenmek istiyorum, çünkü benim gibi Türkiye’de birçok Pokemon kartı koleksiyoncusu var. Ayrıca bir o kadar da kolekisyonculuğa başlamak isteyen kişi mevcut. Sadece bir fan sitesi olan pokemonturkiye.com’da bile 27.000 üye bulunmakta. Burada Pokemon ürünlerinin (kartlarının) mağazanıza dönmesini isteyen yüzlerce kişi var, kim bilir dışarıda binlercesi vardır.

Daha önceden belirttiğim gibi bu ürünlerin ortadan kalkmasının nedenini öğrenmek ve mümkünse bu ürünleri mağazanızda yeniden görmek istiyoruz. Başka bir kart serisi olan Yu-Gi-Oh’u mağazalarınızdan temin edebiliyoruz, Pokemon neden olmasın ki?

Teşekkürler, işlerinizde kolaylıklar dilerim.
Ari Nubar Boyacıoğlu
Benim bildiğim pokemon kartlarını Türkiye'ye getiren Ekincioğlu Toys'un kart getirtmeyi bırakma nedeni, Kartların telif hakkı Nintendo'ya geçince irtibatın kesilmesi bu yüzden Ekincioğlu'yu bilgilendirmek daha iyi olur.
yazın amerika'da gördüm pokemon kartlarını ama 1 tane tanıdığım pokemon yoktu almadım. pişmanım :D
(23-12-2012, 07:36 AM)pallet town Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]yazın amerika'da gördüm pokemon kartlarını ama 1 tane tanıdığım pokemon yoktu almadım. pişmanım :D

Sen 5. nesili 4. nesili falan bilmiyor musun? Buraya gelirse de onlar gelir.
hiç anlamam TCG'den ama bende mesaj gönderdim :O
(23-12-2012, 02:11 PM)cem77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hiç anlamam TGC'den ama bende mesaj gönderdim :O

TGC yazmandan anladık zaten :D Onun doğrusu TCG. Ancak yineded teşekkürler
arkadaslar merak ettim, bir sonuc alabildiniz mi?
AAA bende hemen yazıyorum :D getirtsinler ya bizim suçumuz ne :D D&R a da mesaj atabiliriz aslında orada gençlere yönelik daha çok ürün var.

Ben hatırlıyorum bir kaç arkadaşım vardı ve çok büyük Beyoncé hayranlarıydı. 2011 yılıydı sanırım çünkü 4 albümü yeni çıkmıştı ama Türkiye'de yoktu. Protesto etmişlerdi D&R ı. Çok email aldılar ve reddedildiler ama hiç pes etmediler. DVD ye kadar getirtiler sonra :D diyeceğim şu albüm satışları çok daha pahalı ve satışları bir o kadarda düşük. Pokemon kartlarını bence D&R dan istetirsek başarılı olabiliriz. Şimdi müzik albümlerini Türkiye yapımı ve yurt dışından getirterek satıyorlar. Bu benim fikrim tabi ama ben D&R ın fikirleri dinleyerek kendilerini geliştiren bir firma olduğunu düşünüyorum. Gördüğünüz gibi bundan 5 yıl önce yabancı albüm bile yoktu, şimdi ise raflar kaynıyor. bide ilk geldiklerinde fiyatları 45tl'yi falan. şimdi 20-33 arası :D (Lady Gaga'dan The fame monster albumunu 45 tl'ye almıştım ama şuan raflarda 25tl ydi galiba) :D
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6