Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Espeon Sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Tip olarak en çok sevdiğim pokemonlardan biridir Espeon.Dün White'da hile yoluyla Espeon edindim 74 level.Yalnız arkadaşlar bi sorunu var.Nedense Saldırı yapmıyor savaş sırasında uyuyor.Awakening kullanıyorum uyanıyor attack diyip saldırılardan birini seçiyorum ama saldırmayıp uyumaya devam ediyor.Biraz gülünç bi durum.Aynı Ash'in Charizardı gibi.Neden böyle oldu anlayamadım.Yardım edebilicek varmı ?
Eğer level'ı yüksekse emirlerini dinlemesi için bütün gymleri yenmen lazım.
Pokemonun leveli çok yüksek senin için 10 level bir Espeonu kontrol edebilirsin sanıyorum. Kazandığın rozetlere göre pokemonlar sana saygı duyuyor ve söylediklerini yapıyor. Sanırım O 74 Level Espeonu kontrol edebilmen için 7. rozeti kazanmış olman lazım. B-W oynamadım tam emin değilim bu yüzden ^^
Evet doğru. Ayrıca hile yoluyla kazandığın için de olabilir. Tıpkı Mew gibi.
Aslında haklısınız FireRed'den öyle bişeyler hatırlıyorum her lideri yendiğimde pokemonlarla ilgili bişi söylüyordu fakat beyler ve bayanlar benim tek pokemonum espeon değil.yanında haunter , zapdos filanda var zapdos 100 level fakat yinede itaat ediyor.ama bakalım biraz daha araştırıcam internetten.ilginiz için çok saolun.