Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yeni Formların Base Statları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Kimse yenilmez değil arkadaşlar. Bu arada bir sorum var. Oyunu Nintendo Dsi ile oynayabilen var mı aranızda? Çalıştıramadım bir türlü.
(17-07-2012, 04:42 PM)turkcesorular link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pardon ama bu arceusa yaklaşmış diye nedn tepki gösteriyorsunuz. Arceus u kimse geçemiyecek yanemeyecek mi
O zaman arceus çıktığında neden mewtwo geçildi diye tepkiler çıkmadı.
Arceus Mewtwo yu geçtiğinde ilk tepki çıktı ama Arceus ''Tanrı Pokemon'' olarak seçildi bu yüzden geçilmesi imkansız.Bunun aksine Mewtwo insanların zekası yettiği yere kadar yapılmış bir pokemon.
(23-07-2012, 01:38 PM)H.O.T.D link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arceus ''Tanrı Pokemon'' olarak seçildi bu yüzden geçilmesi imkansız.
Pokemon Evreninde hiçbir şey imkansız değildir.  (Y)
olsun başka tanrı pokemonlarda çıkar mesela yunan mitolojilerinde fasulye kadar tanrı var



Level 100 bir Arceus'a meydan okuyorum. Bitsin bu konu.
(23-07-2012, 01:47 PM)Red-Trainer link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pokemon Evreninde hiçbir şey imkansız değildir.  (Y)
Animede Arceus'u oyle bir gosterdiler ki sana baksa ölursun tarzinda yani ya onu asla yenmezler ya da baska tanrilar cikarirlar.
(23-07-2012, 10:33 PM)master_ball link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olsun başka tanrı pokemonlarda çıkar mesela yunan mitolojilerinde fasulye kadar tanrı var
Tabi Kyogre'yi binevi Oceanos/Okeanus veya Poseidon/Neptunnius,Groudon'u Gaia/Terra veya Heracles/Hercul,Rayquaza'yi Uranos/Uranus veya Zeus/Iuppiter olarak gosterdikten sonra Pokemon dunyasinda Dionysus cikarmazlar ya dusunsene pokemon dunyasinda icki,sarhosluk ve delilik tanrisi Sweat
Aslinda fena olmaz dusunsene icip icip sehirlere saldiriyor Slobber Startle Smile Shout
Black ve whie Kyurem;reshiram ve zecrom'un birleşimi bir form.Yani digimondaki wargreymonla metal garurumon'un birleşip omnimona dönüşümü gibi birşey.Black kyurem zecrom ile ,white kyurem reshiram ile birleşiyor.Reshiram,normal kyurem ve Zecrom'dan doğal olarak daha güçlü oldukları kesin.
İki pokemonun birleşimi olduğundan dolayı mewtwo ve diğer efsanelerden güçlü olması da mantıklı.Arceus konusuna gelince;adam zaten tanrı pokemon.Yani herşeyin hakimi.İki efsane birleşince bile geçemiyor görüldüğü gibi.Diğer pokemonlardan
güçlü olması zaten normal.Onu geçebilen bir pokemon yapsalar çok saçma olur.Birde Kyurem dragon+Buz tipinde.Reshiram ateş,zecrom elektrik iken birleşiminin buz olması ne kadar mantıklı artık:)
isterse 800 olsun statları toxic saldırısıyla en fazla 5 elde fert
Birincisi, 5 değil 6 tur. İkincisi, ee? Ne yani? Metal veya zehirli türü değilse her Pokemon için geçerli bu. Yorumunun amacı ne?

Toxic iyi bir status tabii ki, ama öyle aşırı iyi değil. Metal veya zehirli türlerine işlemiyor; Rest, Refresh, Taunt, Substitute, Safeguard, Magic Coat, Aromatherapy ve Heal Bell saldırıları; Guts, Natural Cure, Toxic Boost, Quick Feet, Magic Mirror, Magic Guard ability'leri, Lum Berry itemi gibi şeyler tarafından durdurulabiliyor veya avantaja çevrilebiliyor. Ayrıca her Pokemon sadece 4 saldırı öğrenebildiğinden Toxic kullanan az Pokemon var. Buna ek olarak rakip 5 tur boyunca kalıp Pokemon'unu feda etmek zorunda değil, 1 veya 2 tur saldırıp sonra Pokemon değiştirirse Toxic'den çok etkilenmemiş olur.
Benim bildiğim de zaten Blissey gibi uzun süre sahada duracağından emin olduğunuz pokémonlarda rakibi yıpratmak için kullanılıyordu Confuseds diğer şekillerde ana saldırı olarak kullanmak çok mantıksız en azından düşüncem bu ne de olsa benim alanım değil işi uzmanına bırakmak lâzım :D
Sayfalar: 1 2 3 4