Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Beşiktaş Mediamarkt'ta Orjinal DS Oyunları 20 TL!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Dün Beşiktaş'ta Mediamarkt'ta gördüm, konu açayım, herkesin haberi olsun dedim :) Beşiktaş Mediamarkt'ta orjinal DS oyunları sadece 20 TL'ydi. Pokemon oyunlarından HG/SS/B/W vardı, HG/SS'ye PokeWalker da dahil. Kampanya 1 Temmuz'a kadar galiba. DS'iniz varsa ve İstanbul'da oturuyorsanız bu fırsatı kaçırmayın bence :)
ds im var bw yok bende çınarcıkta oturuyorum ama bilmiyorum bi şekilde alıcam :) 20 tl sudan ucuz hatta 2 3 tane alıcam sonradan satmak için :D
BW var mı? sen onu söyle Shout
Evet, var :)
malesef :D ama olucak gidicem alıcam kesin 3 gün sonra ilk iş yalovaya geçicem ordanda feribotla beşiktaş a geçicem ama gitmişkende bi istanbul u gezmemek olmaz :)
Apartmanın çatısından atacağım kendimi. DS şu an olmasa bile alacaktım ilerde. Oyunları çoğunu hazırlamış olacaktım ne güzel. Çok şanssızım İstanbul'da olmadığım için  Cry Cry
:) Neden sadece Beşiktaş'a özel ve kısa bir süre için mi geçerli ?

Eğer aldırabilirsem abime DS aldırtcam :) Eğer kısa bir süre içinse gidip stoklayım oyunları  ;]
(21-06-2012, 10:32 PM)Haruka link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Apartmanın çatısından atacağım kendimi. DS şu an olmasa bile alacaktım ilerde. Oyunları çoğunu hazırlamış olacaktım ne güzel. Çok şanssızım İstanbul'da olmadığım için  Cry Cry

(21-06-2012, 10:38 PM)FairyTail link Adlı Kullanıcıdan Alıntı::) Neden sadece Beşiktaş'a özel ve kısa bir süre için mi geçerli ?

Eğer aldırabilirsem abime DS aldırtcam :) Eğer kısa bir süre içinse gidip stoklayım oyunları  ;]

İstanbulda değilsen istanbula yakın yerlerdeysen örnek olarak bursa karamürsel çınarcık falan gitmeni tavsiye ederim hem gezmiş olursun hemde oyunları alırsın :) istanbul a özel olduğu kesin oyunların ben stokluycam özellikle bw yi :) yazdığına göre kısa süre için temmuza kadar :)
(21-06-2012, 10:38 PM)FairyTail link Adlı Kullanıcıdan Alıntı::) Neden sadece Beşiktaş'a özel ve kısa bir süre için mi geçerli ?

Valla Beşiktaş'a veya İstanbul'a özel mi bilmiyorum. Belki başka mağazalarında da vardır. Dün Beşiktaş'ta gördüm işte, konu açtım.

Hatırladığım kadarıyla 1 Temmuz'a kadar, ama tam emin değilim. PC oyunlarını da 1 Temmuz'a kadar indirimli satıyorlardı. Hatırladığım kadarıyla mesela Mount and Blade serisi (MB1 + Warband + Fire & Sword + Napoleonic Wars eklentisi) 30 TL'ydi, Napoleon Total War + Empire Total War 30 TL'ydi; Red Alert 3 ve Need for Speed Carbon ikisi de 10 TL'ydi falan.
:) Sabah olsaydı konu şimdiye almış olurdum . Bugün o tarafta işim vardı neyse haftaya tekrar gidicem o zamana kadar kalırsa 3 yada 4 oyun alıcam BW varsa süper olur .
Sayfalar: 1 2 3