Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash'in En iyi Ve En Güçlü Çimen Pokemonu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Arkadaşlar bu konuya benzer Ash'in en güçlü ateş pokemonu diye bir konu açılmıştı :) bende Ash'in en güçlü çimen pokemonu diye bu konuyu açtım, bence Bulbasaur, Bayleef ve Sceptile sizce.
Sceptile net.
Yalnız yanlış yere açılmış konu Pokemon Anket'e açsaydın keşke.
Sceptile her zaman tabii :D
Ash Bir Torterraya Sahip mi ?
Evet :D sinnoh liginde.
(21-06-2012, 01:17 AM)ZexaL link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Ash Bir Torterraya Sahip mi ?

Evet Turtwig son evrimine kadar gelişiyor
Oyum Sceptile'ya. Bazı Pokemonlar diğerinden özel oluyor ve bunu hissettiriyorlar animede. Sceptile bunlardan biri :) 2. olarak Bulbasaur diyorum. Aslında bakınca Torterra çok daha güçlü ama ben Ash'in Torterra'sını güçlü bulmuyorum . Turtwig evrimleştikçe güçsüzleşti gibi geldi bana hep. Ateş ve Bitki tipleri tartışmaya neredeyse kapalı gibi çünkü açık ve netler. En çok tartışılcak tür sanırım Ash'in en güçlü su Pokemon'u kim olurdu :)
(21-06-2012, 01:23 AM)FairyTail link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Oyum Sceptile'ya. Bazı Pokemonlar diğerinden özel oluyor ve bunu hissettiriyorlar animede. Sceptile bunlardan biri :) 2. olarak Bulbasaur diyorum. Aslında bakınca Torterra çok daha güçlü ama ben Ash'in Torterra'sını güçlü bulmuyorum . Turtwig evrimleştikçe güçsüzleşti gibi geldi bana hep. Ateş ve Bitki tipleri tartışmaya neredeyse kapalı gibi çünkü açık ve netler. En çok tartışılcak tür sanırım Ash'in en güçlü su Pokemon'u kim olurdu :)

Evet ben o tartışmada Squirtle derdim mesela.
Ash'ih Bulbasaur'u niye gelişmedi şimdiye kadar hep merak etmişimdir. Gelişmeyi kendi mi istemiyordu neydi? Kaç sezon oldu gelişmedi gitti. Bir Venesaur olmadı. Çimenler içinde ben en çok Venesaur'u beğeniyorum.
Ash'in bulbasauru kanto'da kendi gelişmek istemedi ıvysaur'lar ve venusaur zorladı sonra ash geldi venusaur la konuştu ve venusaur affetti sonra bulbasaur solarbeam öğrendi :) Buda o bölümden 2 resim :)

[Resim: 220px-Ash_Bulbasaur_fight_evolution.png]
[Resim: 208368.jpg]
Sayfalar: 1 2 3 4