Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Anime İçerisinden Görüntüler (20.06.2012)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Daha önceden paylaşmış olduğum Pokémon Anime İçerisinden Görüntüler konusu vardı, boyutu 400 MB'tı.Uzun bir zaman sonunda bu resimlerin Güncellenmiş halini paylaşıyorum.Tam 963 MB.Sezon 1'den Sezon 7'ye kadar tüm bölümlerden Pokémonların resimleri alınmıştır, Ayrıca Pokémon Chronicles'ten ilk 9 bölüm, Özel Film Pokémon Mystermind Mirage, Pokémon Mewtwo Return's ve Pokémonun 13 Filminden görüntüler alınmıştır.

ÖZELLİKLERİ

+ Her Nesil için ayrı bir klasör açılmıştır. (Kanto, Johto, Hoenn, Sinnoh, Unova)
+ Her Nesil türünün içinde de her Pokémon için ayrı bir klasör açılmıştır. (Numara sırasına göre, #1 - Bulbasaur, #2 - Ivysaur, #3 - Venusaur vb.)
+ Animede görülen çeşitli eşyaların resimleri alınmıştır (Pokéball, GS Ball, Saffari Ball, Thunder Stone vb.)
+ Karakterler klasörü oluşturuldu ve içerisine de Animede Önemli Rol oynayan karakterlere özel klasörler açıldı.(Ash Ketchum, Misty, Brock, May, Prof Oak, Gary Oak, Jessie & James vb.)
+ PokémonTürkiye sitesinde Speedy adlı üyenin yapmış olduğu mükemmel Pokémon Çizimleri eklendi.
+ Topluluk Klasör'ü açıldı içerisine birçok Pokémon'un bir arada bulunduğu resimler eklendi.
+ Mekanlar, Klasörü oluşturuldu, Pokémonda görülen bazı mekanların resimlerini koydum, (Dağlık, Deniz Kenarı vb.) Eğer ki Senaryo sitesi açılırsa Senaryo yazacak arkadaşlar mekanlar konusunda o resimlerden faydalanabilirler.
+ Rozetler Klasör'ü oluşturuldu ve içerisine Ash'in kazandığı Rozetleri ekledim.
+ Bazı sitelerden bulduğum Güzel FanArt Çizimlerini ekledim.



Yapmış Olduğum Projeden Resimler

Spoiler:
[Resim: 8ckmk.jpg]

[Resim: 8cm70.jpg]

[Resim: 8cm9y.jpg]

[Resim: 8cm7w.jpg]

[Resim: 8cmc2.jpg]

[Resim: 8cmd9.jpg]

[Resim: 8cmf5.jpg]

[Resim: 8cmfw.jpg]

NOT : Rozetler Klasör'ünün içerisine İcon resimleri koydum eğer sizde Rozetler klasörü bu şekilde olsun istiyorsanız Her Rozet klasörünü tek tek Özellikler'den - simge değiştir'e tıklayıp Klasör'ün içindeki ico'yu seçip Uygula deyin.Rozetlerin Klasör'ü bu şekilde görünsün. ;)

[Resim: 8cmms.jpg]

[Resim: 8cmnr.jpg]

[Resim: 8cmp5.jpg]

ÖNEMLİ NOT : Karakterler, Rozetler ve Eşyaların resimlerini almaya henüz yeni başladım o yüzden sadece 1 sezon'dan ve 2. sezonun 20. bölümüne kadar olan kısmından var, ve birkaç tane filmden alınmış Karakter Resimleri mevcut.

NOT 2 : Pokémon klasörlerinin hepsi dolu değildir, bazı Pokémon klasörleri boştur özellikle Hoenn ve sonrası, çünkü 7. sezona henüz yeni geçmişken Karakterler, Rozetler ve Eşyalar isteklerinden dolayı 1. sezondan yeniden izlemeye başladım.Yinede Filmlerde görülen Pokémonların resimlerini çektim ve 6. sezonda görülen Hoenn Pokémonları mevcut.Unova klasöründe ise sadece Zorua ve Zoroark Resimleri mevcut.


Rapidshare ve Mediafire'ye Upload yapılmıştır, Partlar birbiriyle uyumludur, Rar Dosya Toplamı 942 MB'tır ve 5 Parta bölünmüştür.Uploadlar tamamlanmıştır.

Download RapidShare

Part-1
Part-2
Part-3
Part-4
Part-5

Alternatif MediaFire

Part-1
Part-2
Part-3
Part-4
Part-5


Rar Pass : pokemonturkiye.com
Bu mükemmel çalışma için seni tebrik ediyorum. Öncekini de arşivlemiştim ama bu çok daha geniş kapsamlı. Diğer partları da sabırsızlıkla bekliyorum. Eline, emeğine sağlık  :)
Beğenmenize sevindim, böyle yapmış olduğum Projeyi takdir eden kişiler olduktan sonra ben Projeye seve seve devam ederim. Shout Part 2 eklenmiştir, 3. part uploadlanıyor, 4. ve 5. partıda yarın sabah upload ederim bir aksilik çıkmazsa, çünkü internetim yavaş, çok ağır upload ediyor. Startle
bana göre emek verilen herşey çok iyidir ve takdire değerdir ben ilk partı indirdim 2 yide indiririm birazdan ama ilgilenmesem bile bi projeyle bi çeviriyle güzel derim teşekkürde ederim kişinin şevkinin kırılmaması için emek verilen herşey çok güzeldir :)
çok güzel gözüküyor ,hepsini çok merak ediyorum buarada bir partı indirince açabiliyormuyuz yoksa bütün partlarmı gerekli bir tanesini açmak için.
Bütün partları indirip birleştireceksin, sadece 1 part'ı indirirsen açamazsın.Ama yarın sabah saat 12'den önce tüm part'ları halletmiş olacağım inşallah. (Elektrik Kesintisi, İnternet Kesintisi gibi beklenmedik bir olay olmasa tabii)
Linki tıklayınca acmıyor  direk full satırı kopyalayın yoksa dosya bulunamadı diyor  Burn  ;D  :pika:
Linkler düzeltildi. İyi forumlar dilerim...
Upload tamamlanmıştır, indirip resimlere bakabilirsiniz, beğenmediğiniz resimler varsa silebilirsiniz.Resimleri istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. (Avatar, İmza, PhotoShop çalışmalarınızda, PT Senaryo bölümü açıldığında senaryolarınızda vb.) Linkleri Düzenlediği için HarLequin'e buradan Teşekkürlerimi sunuyorum. :D
Saol eline saglık kardeşim :D
Sayfalar: 1 2