Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 072 - Go West Young Meowth
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Go West Young Meowth
Japonca Adı: Why Meowth Can Speak
Türkçe Adı  : Batıya Git Genç Meowth


[Resim: genizet.png]

Palet kasabasında güzel bir sabah. Ash ve Brock Pokémon Ligi için hazırlıklara başladılar.

Ash ve Brock dışarıda egzersiz hareketleri yaparken bir mektup gelir. İçeride mektubu açtıklarında ise Hollywood'daki Pokémon Gösterisi'ne davet edilmişlerdir.

Meowth bu bölümde eski anılarını hatırlar. Bir sokak kedisi olduğu için yuvası olmayan Meowth açlıktan çok yorgun düşmüştür. Beysbol toplarını yemek zannederek onların içine atlar fakat yakalanır. Bir ağaca bağlanır. Hollywood' tan bir film izler. Filmde dişi Meowth ve yemekleri görür ve Batı'ya gitmeye karar verir.

Kahramanlarımız da Hollywood'a gelir. Fakat her yer harabe olmuştur. Hiç kimseler yoktur. Meowth James ve Jessie'yi filmi izlemeye gönderir ve işi olduğunu söyler. Sokaklarda dolaşırken eski anılarını ve Meowth çetesine nasıl katıldığını hatırlar.

Meowth bir dükkânın karşısına gelir. Orada dişi Meowth’ı görür. Onun yanına gider fakat Meowsi(Dişi Meowth'un adı) ona yüz vermez ve sahibinin aldığı elmas taneli PokéTopu'na bakakalır. Sonra PokéTopu'na girmeden önce Meowth' a onun insan olmadığını ve sokak kedisi olduğunu söyler. Meowth bu duruma çok üzülür. Güzel sanatlar lisesinin tavan arasına saklanarak bale yapanları ve diksiyon dersi alanları izlemeye başlar. Kısa bir süre sonra insan gibi yürümeyi öğrenir ama daha konuşamaz. Bunun için de çok çalışır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" Sahnesi: Onix

Sonra o eski dükkânın önünde kendisine gelir. Etrafını Meowth' un eski çetesi sarmıştır. Meowth' u eski yerlerine götürürler. Ona çeteye katılmalarını teklif ederler. Meowth bunu kabul etmez ama Persian’ın arkasına baktığında Meowsi'yi görür. Onunla muhabbet etmeye başlar. Sahibinin onu parası bittiği için bıraktığını öğrenir. Sonra o da Meowth çetesine katılmıştır. Meowth Meowsi'nin onunla gideceğini söyler. Fakat Persian izin vermez. Bütün Meowthlar bizim Meowth'un üzerine saldıracakken Roket Takım'ı gelir.

Jessie ve James hemen Arbok ve Weezing'i çıkartırlar ve Meowthları etkisiz hale getirirler. Bir evin çatısında ise Meowth ile Persian karşı karşıya gelirler. Dövüşe hazır olduklarında birbirlerine doğru koşarlar ve Meowth bir pençe darbesiyle Persian'ı yener. Fakat Meowsi Persian'ın yanına koşar. Persian'ın ona daha öncede yardım ettiğini söyler ve asla Meowth' la beraber olmayacağını belirtir. Roket Takımı büyük üzüntüyle geri dönerler. Filmde çoktan bitmiştir. Kahramanlarımız filmde kendilerini göremediklerinden yakınırken Roket Takım'ı sahneye girer. Bir iki dans ve şarkı söyleyerek tekrar çıkarlar.

Düşünüyorum da acaba Meowth hala gökyüzüne bakıyor mu?



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Brock
Jessie
James
Delia Ketchum



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Delia Ketchum: [Resim: rsiconani122.gif]


Diğer Eğitmenler: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani052.gif] [Resim: rsiconani053.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Meowth'ın geçmişi ortaya çıktı.


[Resim: EmeiGeenler.png]
Geniş Özet: ©asTieL
Düzenleme: Haruka