Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Best Wishes 2.Sezon Açılış Fragmanı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Çok sevindim ya harika oldu evin içinde taklalar attım yani o derece
şu an çok mutluyum satoshi tajiri sesimizi duydu  Shout
ya keşke lapras da olsaydı
Hıçkırarak önce Güldüm  Shout

Sonra Bastım Eksiyi :d Sweat Fire
Herkes tamamda Primape nasıl dönmüş onu çok merak ediyorum ve ayrıca çok duygulandım , Primape'li bölümü izlediğim gün bıraktı diye ağlamıştım :D daha ilkokul2deydim hey gidi günler hey :D
Bulbasaur reyiz  :yourock:
Gözümde tütüyodu hepsi.
Bu Ash'in anılarının sıfırlanmadığı anlamına geliyor, çok iyi haber.
Yalnız şu da var. Battle Frontier'in ikinci açılışının japoncasında da ash'in o zamana kadarki bütün pokemonları gösteriliyordu.Yani sırf burda gösterildi diye animede hepsinin görüneceğini çıkarmak bence biraz yanlış olur.Bana kaç sezondur gözükmeyen özellikle primeapein ortaya çıkacağı pek mantıklı gelmiyor şuanda,pokemonun son sezonu filan olsa neyse ama bwnin son sezon olmadığını da biliyoruz.
Ama işin ilginç yanı hepsinin aynı yerde olması. O kısmı enteresan. bu arada bende çok feci şekilde yanıldım Ash' in anıları konusunda ama bu haliyle Dawn' ı nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum. Bu adam BW' tek bir eski anısından bahsetmedi artık çok acemice hareketleri oldu. Şimdi Dawn' ı görünce ne dicek mesela Iris'e. Bak Iris bu dawn onunla sinnohta gezdim. Sinnoh'ta Sceptile' m Darkrai devirdi. Dawn' da izledi falan mı? Sanmıyorum. Anılar yine de farklı olacak sanırım..... Neyse bekleyip göreceğiz.
(18-06-2012, 08:47 PM)InFamous link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yalnız şu da var. Battle Frontier'in ikinci açılışının japoncasında da ash'in o zamana kadarki bütün pokemonları gösteriliyordu.Yani sırf burda gösterildi diye animede hepsinin görüneceğini çıkarmak bence biraz yanlış olur.Bana kaç sezondur gözükmeyen özellikle primeapein ortaya çıkacağı pek mantıklı gelmiyor şuanda,pokemonun son sezonu filan olsa neyse ama bwnin son sezon olmadığını da biliyoruz.
katılıyorum bence sadece görmeye gider veya bikaçtanesinin alır  :-\
(18-06-2012, 08:54 PM)ahm_programmer link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ama işin ilginç yanı hepsinin aynı yerde olması. O kısmı enteresan. bu arada bende çok feci şekilde yanıldım Ash' in anıları konusunda ama bu haliyle Dawn' ı nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum. Bu adam BW' tek bir eski anısından bahsetmedi artık çok acemice hareketleri oldu. Şimdi Dawn' ı görünce ne dicek mesela Iris'e. Bak Iris bu dawn onunla sinnohta gezdim. Sinnoh'ta Sceptile' m Darkrai devirdi. Dawn' da izledi falan mı? Sanmıyorum. Anılar yine de farklı olacak sanırım..... Neyse bekleyip göreceğiz.

Orası bana oak in laboratuvarı gibi göründü ama tam emin değilim ve daha önce gösterilen videolardan gördüğüm kadarı ile ash kanto ya geri donecek bir uçağa falan biniyor ama tabi bunlar teori yayınlanana kadar bilemeyeceğiz malesef.. :(
Sayfalar: 1 2 3 4