Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Best Wishes Bölüm 85-86'dan Ash Vs Homika
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Eveeet arkadaŞlar Homika ve Ash'in maçı 14 Haziran'da Japonya'da yayımlandı ve internete düŞtü bile. Ama her an kaldırılabilir haberiniz olsun ondan hemen izleyin derim. Maç 3 parttan oluŞuyor.





Bence Ash iyi atlattı çünkü Zehir türü Pokémon kullanan Elit Dörtlü üyesi veya Gym Lideri benim başıma hep dert olmuştur :zx:
Hani "yenildi ama ezilmedi" diye bir laf vardır ya, bence Ash için "yendi ama ezildi" diyebiliriz :zx:
İlgiçtir ben ilk defa böyle bir salon maçı görüyorum. BW hakikaten farklı sanırım diğer serilere göre değil mi?
(16-06-2012, 04:11 PM)ahm_programmer link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlgiçtir ben ilk defa böyle bir salon maçı görüyorum. BW hakikaten farklı sanırım diğer serilere göre değil mi?
Normal çünkü gerçekten bir ilkti bu.Diğer gym maçları böyle değil ama.BW genel olarak bir geçiş ve alıştırma sezonu gibi birşeydi.Pek enteresan şeyler oldu denemez.
Bende şok oldum valla hani Türkiye'de yayınlanmaya devam edilseydi pokemon bu bölümden garanti yasaklanırdı :D En iyi bölümlerden biriydi hani. Kızda insanlıklı çıktı valla Pignite'a Pecha Berry vermeseydi yenilirdi bende :D
Eskilerden poke görmek güzel odu ama :D
ilk defa böle oldu animede salon lideri rakibin pokemonuna pecha berry veriyor ve 6 ya 3 :D 6 ya 4 olsaydı ash bitmişti  :zx:  ama BW farklı diğer serilerden biraz
(16-06-2012, 04:43 PM)Charizard07 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilk defa böle oldu animede salon lideri rakibin pokemonuna pecha berry veriyor ve 6 ya 3 :D 6 ya 4 olsaydı ash bitmişti  :zx:  ama BW farklı diğer serilerden biraz

BF de Spencer' de Swellow' a veriyordu Berry ilk değil bu konuda...
Spoiler:
bence çok güzel bir maçtı ama pikachunun ve pignite'ın maç almasını sevmedim.Özellikle pignite evrimleştiğinden beri her bölümde kullanıldı,yazarlar şu ateş pokemonları sevdalarından bir türlü kurtulamadılar.
Sayfalar: 1 2