Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 071 - Lights, Camera, Quacktion
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
                                                                [Resim: blmisimleri.png]
                                                                İngilizce Adı: Lights, Camera, Quacktion
                                                                  Japonca Adı: Pokémon: The Movie
                                                              Türkçe Adı: Işıklar , Kamera , Şarlatanlık


                                                                [Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız yeni bir maceraya yürürlerken, kamp yapabilecekleri mükemmel bir yer buldular. Bu arada Pokémon Ligi'ne çok az bir süre kalmıştı. Ama o da ne! Onları takip eden enterasan bir şey vardı.

Kahramanlarımız kamp yaparken aynı zamanda tartışıyorlardır. O sırada bir kız gelip onlara Pokémon çalıştırıcıları olup olmadıklarını sorar. Kızın çok güzel olduğunu düşünen Brock, her zamanki gibi kıza sulanmaya başlar. Adının Katrina olduğunu söyleyen kız iyi bir maç yapmak istediğini ve onlardan birinin onunla savaşmak isteyebileceğini sorar. Katrina hemen Raichu'sunu PokéTop'undan çıkarır. Onun bir Raichu'su olduğunu gören Ash hemen Pikachu'yla savaşmak ister. Tam birbirlerine saldırırken Roket Takımı gelir ve Pikachu'yu yakaladıklarını sanar. Ama Raichu'yu yakaladıklarını görünce Katrina, Raichu'ya Yıldırım saldırısını kullanmasını söyler. Raichu'nun elektriğinden etkilenen Roket Takımı'na Mega Tekme emrini veren Katrina, bu saldırıyı gerçekleştirecekken bir grup insan gelir ve saldırı gerçekleşmez. Gelenler bir yönetmen ve onun yardımcılarıdır. Roket Takımı'na yenildiğini söyleyen yönetmene Rokat Takımı karşılık verir. Fakat yönetmen Roket Takımı'nın sloganına benzer bir slogan söylemeye başlar. Bir film hazırlayıp yarışmada sunmak istediğini belirtir. Ash ve Misty onun kim olduğunu sorarlar. Brock ve Katrina onun büyük bir hayranıdır ve onun bir yönetmen olduğunu söylerler. Roket Takımı onun burada ne yaptığını sorar. Yönetmen ise yeni ve yetenekli oyuncular aradığını söyler. Jessie ve James hemen atılırlar. Yönetmen ise yalnızca Pokémon aktörlerini oynatacağını söyler. Ash bunun çok iyi olacağını düşünür. Yönetmen ise filmin konusunun bir aşk hikayesi olacağını anlatır. Filmin yıldızının ise bir Wigglytuff olduğunu söyler. Meowth, Wigglytuff'la dalga geçer ve dayağı da yer. Brock ise onun sevimli olabileceğinin gerçekten çok zor olduğunu söylemesi üzerine o da kendi payını alır. Yönetmen, filmin yıldızının aslında bir Abra olduğunu fakat; Wigglytuff'ın ondan güçlü olması üzerine onu setten attığını ve yeni yıldızın Wigglytuff olduğunu söyler. Jigglypuff ise onları takip etmektedir.

Ash ve diğerleri Pokémonlar'ının yeni filmde oynayabileceklerini düşünerek onları seçime sokarlar. Togepi de katılmak ister fakat; Misty onun daha çok küçük olduğunu düşünür. Ash Pikachu'yu, Brock Vulpix'i film için iyi birer star olabileceklerini düşünürler. Misty ise Staryu'yu göndermek ister ama Psyduck aniden Staryu yerine PokéTop'undan çıkar ve seçimler başlar. Seçimde aynı zamanda Meowth, Weezing, Arbok ve bir kaç Pokémon daha vardır. Yönetmen iyi bir starın dans edebilceğini söyler ve Pokémonlar dans etmeye başlarlar. Yönetmen bu Pokémonlar arasından sadece 7 Pokémon seçebileceğini söyler. Bunlar ise; Pikachu, Raichu, Arbok, Weezing, Vulpix, Psyduck ve Meowth'dır. Yönetmen, 2. tur da ise onların seslerini duymak ister. Sahnede bir anda Jigglypuff belirir ve şarkısını söylemeye başlar. Herkes uyuya kalır. Jigglypuff ise her zamanki gibi herkesin suratına garip şekiller çizer. Uyandıklarında herkes suratlarının çizilmesine çok kızar. Yönetmen tekrar Pokémonlar'ın seslerini duymak ister ve seçilenin Wigglytuff'la şarkı söyleyebileceğini söyler. Meowth ise tek başına söylemek istediğini söyleyince Wigglytuff sinirlenir ve ona Çift Tokat saldırısını kullanır. Arbok ve Weezing de Wigglytuff'dan dayak yer. Bunun üzerine yönetmen Arbok, Weezing ve Meowth'un elendiğini söyler. Roket Takımı Pokémonlar'ını oynatmadığı için onlara saldırmalarını söyler fakat; Arbok ve Weezing üzüldükleri için saldırmadan oradan uzaklaşırlar. Wigglytuff herkese saldırdığı için Psyduck hariç diğer Pokémonlar da oradan uzaklaşır ve oynamak istemezler. Yönetmen kimse kalmadığı için Psyduck'i seçer.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" Sahnesi : Snorlax

Misty buna çok sevinir. Brock ise Psyduck'in aptal olmadığını sadece aptal rolü yaptığını düşünür. Yönetmen kahramanlarımıza filminden biraz bahsetmek istediğini söyler ve film şu şekildedir; Film başlarken Wigglytuff ve Psyduck görüşmeye daha yeni başlarlar. Psyduck, Wigglytuff'ı evine kadar bırakır ve evin altında serenat yapar. Gökyüzü yumuşak bir tavan gibidir. Fakat aileleri ve arkadaşları onları ayırmak ister. Onlar ise bu durum karşında birbirlerini sevdiklerini ve yaşayıp aşkı neden tatmadıklarını söylerler. Bunun üzerine Wigglytuff'a bir ok fırlatılır fakat Psyduck Wigglytuff'ı koruyarak okun önüne atlar ve Wigglytuff'ın kollarında ölür. Bu trajedi iki aileyide bir araya getirir. Misty filmin orjinal olmadığını düşünür fakat; Brock ve Ash çok iyi bir hikaye olduğunu söylerler. Herkes film için onlara yardım edebileceğini söyler ve yönetmen onları kıramaz. Roket Takımı ise hâlâ pes etmemiştir. Fakat Arbok ve Weezing oynamak istemezler. Jessie ve James onları ikna etmeye çalışır ve başarırlar.

Artık çekimler başlamıştır ve ailelerin kavga ettiği sahne çekilmektedir. Ash, rüzgarlı bir hava atmosferi yaratmak için Pidgeotto'yu gönderir. Misty ise Staryu ile Su Silahı'nı kullanarak yağmur efekti verir. Ardından Pikachu ve Raichu Şimşek Şoku kullanarak oradaki atmosferi tamamlarlar. Yönetmen artık savaşmaları gerektiğini söyler ve savaş başlar. Wigglytuff'ı ve Psyduck'i onları durdurmaları için yollar. Wigglytuff tam bir şeyler söyleyecekken kalabalığın arasından üzerine Pikachu atılır ve Wigglytuff sinirlenir. Birden etraftan dumanlar çıkmaya başlar. Yönetmen, duman efekti istemediğini ve bunun ne olduğunu sorar. Dumanların arasından Roket Takımı belirir ve sloganlarını kameraya doğru söylemeye başlarlar. Ash, Pokémonlar'a Roket Takımı'na saldırmalarını söyler. Pokémonlar ve Roket Takımı savaşırken kameraman gelir ve yönetmene çekimi durdurup durdurmayacağını sorar. Yönetmen ise durdurmamasını ve çekime devam etmesini ister. Ardından kavgaya onlar da karışır. Ash, Pikachu için endişelenir fakat tam o sırada kamera ona doğru dönmüştür ve Ash kendisini tanıtmak ister. Brock ve Misty kamerayı boş görünce onlarda atılır ve bir kaç şey söylerler. Meowth'ın gizlice gelip yeni araçlarıyla Pokémonlar'ı yakalaması üzerine Katrina bağırmaya başlar. Psyduck hariç tüm Pokémonlar yakalanmıştır. Misty Psyduck'a beceriksiz olduğunu ve yakalanmayı bile beceremediğini söyleyerek ona kızar. Hiçbir çareleri olmadığını düşünen Misty, Psyduck'a saldırmasını söyler. Fakat Psyduck korkmuştur ve etrafta dönerek koşmaya başlar. Misty ona çok kızmıştır ve Wigglytuff da kurtarılması için Psyduck'a bağırır. Psyduck Kargaşa saldırısını kullanarak Pokémonlar'ı kurtarır ve Roket Takımı'nı da havaya uçurur. Saldırıdan sonra Psyduck bayılır ve Wigglytuff koşarak gelir. Kendisini kurtardığı için ona sarılır. Hepsi birlikte kameraya doğru "Mutlu sonlar harikadır" diye bağırarak çekimi bitirirler. Olanlar gerçekten olmuştur fakat yönetmen bunları film için çekmiştir ve bu filmin harika olacağını söyleyerek teşekkür eder.

Akşam olmuştur ve herkes ateşin başında kamp yapmaya devam eder. Ash, Pokémon Ligi yakşaltığı için Katrina'ya başarılar diler. Yönetmen ise bir sonraki filminin konusunu bulmuştur. Aynı hayali olan biri erkek biri kızın hikayesidir. Psyduck ve Wigglytuff ise gölün başında beraber oturmaktadırlar.

[i] Ve böylece Ash ve arkadaşları film yapmanın çok eğlenceli ve zor bir iş olduğunu öğrendiler. Ve buluşma da zor iş. Ash'in de yapması gereken zor bir işi var. Pokémon Ligi'ne sadece birkaç hafta kaldı. Kımıldamak zorunda, Roket Takımı'ndan farklı olarak.[i]




                                                                [Resim: karakterler.png]

                                                                                          Ash
                                                                                        Brock
                                                                                        Misty
                                                                                        Jessie
                                                                                        James
                                                                                        Katrina
                                                                                 
                                                                                   

                                                                [Resim: pokemonlar.png]

                                                                                  Ash:[Resim: rsiconani025.gif]  [Resim: rsiconani017.gif] 


                                                                                    Brock:[Resim: rsiconani037.gif]


                                                                                    Jessie:[Resim: rsiconani024.gif]


                                                                                    James:[Resim: rsiconani110.gif]


                                                                                Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]


                                                                                    Katrina:[Resim: rsiconani026.gif] 


                                                                          Özel Pokémon:[Resim: rsiconani039.gif]  [Resim: rsiconani040.gif]

                                      Vahşi:
[Resim: rsiconani014.gif]  [Resim: rsiconani009.gif]  [Resim: rsiconani020.gif]  [Resim: rsiconani022.gif]  [Resim: rsiconani029.gif]  [Resim: rsiconani050.gif]  [Resim: rsiconani062.gif]  [Resim: rsiconani063.gif]  [Resim: rsiconani081.gif]  [Resim: rsiconani084.gif]  [Resim: rsiconani091.gif]
 
                                                                        [Resim: rsiconani098.gif]  [Resim: rsiconani106.gif]  [Resim: rsiconani113.gif]  [Resim: rsiconani128.gif]  [Resim: rsiconani130.gif]                                                                                                                                                         
                                                                [Resim: olaylar.png]

                                                                  - Misty'nin Psyduck'i filmde rol aldı.





                                                          [Resim: EmeiGeenler.png]
                                                                                  zamazinqo