Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Vortex exp+para kasma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar vortex de artık imacros kullanamıyoruz.Kullanabilen varsa da çok nadir.Bende biraz araştırdım ve iyi bir otomouse programı ile imacros ile yaptıklarımızı yapabiliriz diye düşündüm.Ama oto mouse kurduğumuzda bilgisayarı kullanamıyoruz kötü yanı o ama olsun geceleri bırakırız otoya :)
burdan indiriyoruz oto mouse programımız bu tamamen türkçe.Zaten linktedi sitedede anlatmış kullanmayı biraz ama ben kendimce düzenledim en uygun şekilde.
Öncelikle ekran boyutunu ctrl - yaparak küçültüyoruz biraz çünkü otoya kurdugun zaman farenin sayfada asagı yukarı gitmesi bıraz sıkıntı.
Spoiler:
[Resim: 4q4ryd.jpg]
bu şekilde yapıyoruz teker teker konumları belirleyip ayarlıyoruz.Tıklamalar arasındaki zaman süreçlerini internet hızınıza göre ayarlayın ama en iyisi (oyunda bazen yavaşlık oluyor) 1500 yapmak.
Her şeyi ayarladıktan sonra ekranı bu şekilde yapmalıyız
Spoiler:
[Resim: zy7uyr.jpg]
Çünkü ekran boyutu daha fazla ve tıklayabileceği yer alanı daha geniş olduğu için oyunda yavaşlık olsa bile zamanla fare kendi ritmini tekrar buluyo bu şekilde.Her türlü denedim ve en yüksek verim aldığım şekil bu.
İmacros da kullandım ve çok hata alıyordum.Ama bu mouse programı internetiniz kesilmezse, oyundan dc yemezseniz  oyun bakıma girmezse asla durmuyor sürekli devam ediyor.
Ben kendime göre böyle ayarladım sizin ekran boyularınızı bilmiyorum ama yardımcı olabildiysem ne mutlu bana kendinize en uygun şekilde ayarlarsanız saatte 1m exp kasarsınız en az.
Deniyorum. Umarım çalıŞır :D

LJok teŞekkür ederim LJalıŞıyor. Ayarlaması Biraz zor ve sinir edici fakat çalıŞtırdıktan sonra yararını gördüm :D

Bu arada 1500 çok yavaŞ oluyor :D ben 3 yapıyorum :D dakikasında iki tane kesiyor. LJok teŞekkür ederim :D