Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 066 - Snow Way Out
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : Snow Way Out
Japonca Adı : Onix as Bivouac
Türkçe Adı : Karlı Çıkış


[Resim: genizet.png]

Ash ve arkadaşları yolculuklarına devam ederken doğru yolda olduklarından emindiler. Ama kader yine de bu dörtlü için ağlarını örecekti.

Kahramanlarımız bir yol ayrımına gelirler. Ash, sağ taraftaki yoldan gidelim der ancak Brock itiraz eder. Çünkü orası dağlara giden yoldur. Ancak Ash, bu itirazlara kulak asmaz ve Pikachu’yu da yanına alarak yola koyulur. Brock ve Misty de mecburen onları takip ederler.

Bu yol onları karlı dağlara getirir. Brock yol yakınken geri dönelim der ancak Ash gene inat eder ve bu küçük karlı tepenin onu yolundan alıkoyamayacağını söyler. Böylece yola devam ederler. Brock ve Misty çoktan üşümeye başlamıştır ve battaniyelerini üzerlerine almışlardır. Çok geçmeden kaybolduklarını fark ederler. Misty, onları bu yola soktuğu için Ash’e kızar. Ash de onlara yolu göstersin diye Pidgeotto’yı gönderir.

Kahramanlarımız Pidgeotto önderliğinde yollarına devam ederken diğer tarafta Roket Takımı da soğuktan nasibini almıştır. James ve Meowth, soğuktan titrerken Jessie karda çılgınca dans ediyordur. Kar, ona geçmişini hatırlattığı için çok mutludur. Eskisi gibi kar yemekleri yemek istediğini söyler. James hava kararmadan balonla oradan havalanırlarsa bizimkilere yetişebileceklerini söyler. Onlar kendi aralarında konuşurlarken balon bir anda kendi kendine havalanır ve Roket Takımı’nı karlı dağda bırakarak gider.

Kahramanlarımız hala tepeye ulaşamamışlardır ve üstüne üstlük kar da yağmaya başlamıştır. Tam kamp yapıp fırtınanın geçmesine karar vermişlerken rüzgar bir anda Pikachu’yu uçurur. Ash de onun peşinden koşar. Pikachu’nun sesini duysa da bir türlü nerede olduğunu bulamaz. Ümidini keseceği sırada bir tepeden aşağı düşer ve aşağıya doğru baktığında Pikachu’nun dağın kenarına zorlukla tutunmakta olduğunu görür. Ash, elini yakalaması için uzatır ama Pikachu’nun eli kayar ve aşağı düşer. Ash artık ona yetişemeyeceği için Bulbasaur’ı çıkarır. Bulbasaur, Pikachu’yu Sarmaşık Kırbacı ile belinden tutarak yukarı çeker.


Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Mr. Mime

Pikachu gelir gelmez Brock’un taklidini yaparak onların nerede olduğunu sorar. Ash de haklısın dönmeliyiz diyerek tepeye tırmanmaya çalışır. Fakat kar onun yukarı çıkmasını engeller. Soğuktan üşümemek için bir çukur kazmaya karar verir. Çıplak elle bunu fazla sürdüremez ve Charmander’ı yardıma çağırır. Charmander, alevi ile kısa sürede onlara bir mağara yapar. Ash, Squirtle, Bulbasaur, Charmander ve Pikachu’yu çıkararak hep birlikte mağaranın ağzını kapatmalarını söyler. Mağaranın ağzı kapandığında fırtınadan kurtulurlar ama içerisi hala çok soğuktur. Bir süre Charmander’ın kuyruğundaki alev ile idare ederler.

Bu sırada Roket Takımı da kendine kardan bir iglo yapıp içine yerleşmiştir. Meowth son mumu da yaktığını söylerek artık ısınacakları bir şey kalmadığından yakınır. Jessie de mızmızlanmak yerine güzel hayallerle ısınmasını söyler. Böylece Meowth bir kaplıcada olduğunu, James bir tatil yerinde güneşlendiğini, Jessie de bir çölde olduğunu hayal eder. Jessie, James ile Meowth’ın uykuya daldığını görür ve onları döverek uyandırır.

Charmander bu soğuğa daha fazla dayanamaz ve alevi yavaş yavaş küçülmeye başlar. Ash de bütün Pokémonları, onlar istemese de, PokéTopu’na çağırır. Bir tek Pikachu Ash ile beraber dışarıda kalmıştır. Bir süre sonra Ash, Pikachu’ya da PokéTopu’na dönmesi için baskı yapar. Fakat Pikachu kabul etmez, hatta diğer tüm Pokémonlar da dışarı çıkarak Ash’e sarılırlar ve geceyi böyle geçirirler.

Sabah olduğunda Ash, Pokémonları ile birlikte mağaradan çıkar. Arkadan Misty’nin bağırma sesini duyarlar ve baktıklarında tepenin yukarısında Misty, Brock ve Onix’i görürler. Onix onları yukarı çıkarır. Brock fırtınanın onlara bir sürpriz getirdiğini söyler. Ash o tarafa baktığında Roket Takımı’nın balonunu görür. Nasıl geldiğini merak eder ama Misty kim bulursa onundur diyerek balonu sahiplenir. Kahramanlarımız, Vulpix’in alevinin yardımıyla balonu uçururlar ve o karlı dağlardan kurtulurlar.

Roket Takımı da aşağıdan onları görür ancak hiçbir şey yapamazlar. Peşlerinden koşarlarken bir kaplıcanın içine düşerler ve orada kalmaya karar verirler.


Böylece Ash ve arkadaşları, dağdan kurtuldu ve bir sonraki maceralarına doğru yol aldı. Yine de merak ediyorum, acaba Roket Takımı dağdan kurtulabildi mi?


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani004.gif][Resim: rsiconani007.gif][Resim: rsiconani017.gif]


Brock: [Resim: rsiconani037.gif][Resim: rsiconani095.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif][align=center]


[align=center][Resim: olaylar.png]

- Önemli bir olay olmadı.





[Resim: bymanga.png]