Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 064 - Its Mr. Mime Time
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : Its Mr. Mime Time
Japonca Adı : Mr. Mime and the Pokémon Circus
Türkçe Adı : Mr. Mime Zamanı


[Resim: genizet.png]

Ash, Misty ve Brock Pokemon Ligi konusunda uzman olan Profesör Oak'tan  daha çok bilgi alabilmek için Pallet Kasabası’na doğru yola koyulurlar.

Ash, eve gitmek için sabırsızlanırken bir anda görünmez bir duvara çarparlar. Yukarıya doğru baktıklarında bu görünmez duvara tırmanan bir Pokémon görürler:


Mr. Mime: Bariyer Pokémon' u. Görünmez duvarlar oluşturmak içn Pandomim yapar. Çok ender bulunduğu için bu Pokémon hakkında bilgiler yetersiz.

Ash, tam Mr. Mime'ı yakalayacağı sırada bir kız çıkar ve onu kendisinin yakalamasına izin vermesini söyler. Ash bunu kabul etmez, fakat Brock her zamanki gibi kıza vurulduğu için Ash'i sıkı bir şekilde tutar. Kız tam Mr. Mime'a PokéTop'u atacağı sırada görünmez duvar ile kaçar.

Sonra kahramanlarımız bir sirke gelirler. Kız kendisini tanıtır: Adı Stella’dır. Brock bu sırada kıza kur yapmaya başlar. Sonra başka kızlar da gelirler. Stella Pokémon'u yakalayamadığını söyler. Sonra bir tane daha Mr. Mime olduğunu söyler. Fakat sahneye çıkmak istememektedir. Bu yüzden yeni bir tane yakalamak istediğini söyler. Brock ona yardım edeceğine dair söz verir.


Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Jynx

Roket Takımı’nı ise Giovanni yanına çağırmıştır. Bir tane ender bulunan Pokémon ister. Roket Takım'ı ise bulacaklarını söyler. Balonda uçarlarken Meowth'ın suratına Pokémon Sirki’nin afişi yapışır. Onlarda oraya gitmeye karar verirler.

Bu sırada Ash, Mr. Mime kıyafeti giyerek Stella'ya yardım etmeye çalışır. Stella, Ash'i kırbaçlayarak Pandomim yapmasını söyler. Ash yapmaya çalışır, fakat çok başarılı olduğu söylenemez. Artık akşam olmuştur ve gösteri vakti gelmiştir. Bütün Pokémonlar gösterilerini yaparlar. Ash ve Stella'ya sıra geldiğinde Roket Takımı sahneye çıkar ve Ash'i gerçek Mr. Mime zannederek kaçırırlar. Bu arada ise Ash' in annesi gözükür. Hiç telaşlanmamalarını, bu oyunu anladıklarında onu bırakacaklarını söyler.

Ash ise iplerden kurtulmanın bir yolunu bulmuştur. Kafasındaki maskeyi çıkarır ve Roket Takımı çok şaşırır. Ash, onlara aldırış etmez ve oradan gider. Balonu kullanarak annesinin yanına gitmek istemektedir. Ash'in arkadaşları ise Delia'nın evinde yemek yedikten sonra çıkarlar ve giderler. Delia yolda bir tane Mr. Mime görür. Onu Ash zanneder ve eve alır. Sonra Ash de içeri gelir. Diğerinin gerçek Mr. Mime olduğu anlaşılır.

Roket Takımı tankla sirke doğru saldırmaya gider. Sonra Stella asistanlarına, bütün Pokémonlar’ın toplayıp kaçmalarını söyler. Stella, Mr. Mime'ı sırtına alarak koşmaya başlar. Tam füze fırlatılacağı sırada Ash onu engeller. Sonra tam Ash'e saldıracaklarken Delia'nın Mr. Mime’ı camdan duvar örer ve Ash'i kurtarır. Bu sefer arka tarafa doğru gitmeye çalışan Roket Takımı’na bir sürpriz de diğer Mr. Mime'dan gelir. O da aynı şekilde o tarafa camdan bir duvar örer. Sonra iki Mr. Mime birleşerek camdan duvar ile tankı camdan duvarların içine hapsederler. Roket Takımı sonra duvarlara roket atarak kurtulmaya çalışırlar, fakat kendilerini patlatırlar. Sirk çalışanı olan Mr. Mime ise kendine olan güvenini geri kazanmıştır. Stella ile çalışmak istemektedir. Diğer Mr. Mime ise Delia'nın yanında kalır.


Mr. Mimie Ash' in uzun zamandır bildiği bir şeyi öğreniyordu: Ev gibisi asla olamaz!


[Resim: karakterler.png]

[color=navy][b]Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Profesör Oak
Delia Ketchum
Stella


[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani006.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Delia Ketchum: [Resim: rsiconani122.gif]


Stella: [Resim: rsiconani122.gif]


Diğer Eğitmenler & Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani067.gif][Resim: rsiconani077.gif][Resim: rsiconani078.gif][Resim: rsiconani085.gif][Resim: rsiconani102.gif][Resim: rsiconani114.gif]
[align=center]


[align=center][Resim: olaylar.png]

- Ash'in annesi, bir Mr. Mime yakalar.





[Resim: EmeiGeenler.png]
Geniş Özet: ©asTieL
Düzenleme: maNga
Paylaşım için saol
ben buna altyazı yapıyordum aylar önce :D  bir ara bitirsem iyi olacak.

not: türkçe dublajı cızırtılı olduğu için altyazı yapılıyor.
Bence yapılsın ya :D Ben bu bölümü televizyonda kaçırmıştım.Sonra Türkçe dublajını izleyemedim cızırtılı oldu diye
(06-06-2012, 09:41 PM)Mehmet © link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben buna altyazı yapıyordum aylar önce :D  bir ara bitirsem iyi olacak.

not: türkçe dublajı cızırtılı olduğu için altyazı yapılıyor.

yapsaydın özetlerken rahat ederdik :D  castiel cızırtıdan dolayı çok zorlanmış
3. dk dan sonra bıraktım :D
Bu bölümde Brock' un Ash' a attığı o pis gülüşü hiç unutmam :D