Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 062 - Clefairy Tales
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
                                                                [Resim: blmisimleri.png]
                                                                       İngilizce Adı: Clefairy Tales
                                                                   Japonca Adı: Clefairy Vs. Jigglypuff
                                                                      Türkçe Adı: Clefairy Hikayeleri


                                                                [Resim: genizet.png]

Dolunaylı bir gecede Jigglypuff ormanda dolaşırken bir yandan da o meşhur şarkısını mırıldanmaktadır. Şarkının etkisiyle uyuya kalan Pokémonlar Jigglypuff'ın resim tuvali olmaktan kaçamamaktadırlar. Bir anda Jigglypuff'ın kafasına bir çaydanlık düşer. Jigglypuff kafasını kaldırır ve düşmekte olan daha büyük bir şey görüp düştüğü yere doğru yönelir. Bu büyük bir robottur ve içinde bir sürü Clefairy vardır.

Ash, 8. ve sonuncu rozeti için yarışmaya Viridian Şehrine gidiyor. Ama en sevimli Pokémon eğiticisi bile birkaç külah dondurmayı reddemez.

Ash, Brock ve Misty dondurmalarını yerken Misty bir Clefairy fark eder. Şirin olduğunu düşündüğü için dondurma kullanarak onu yakalamak ister. Clefairy bunu anlar ve oradan uzaklaşır. Kahramanlarımız da çantalarını orada unutarak Pokémon'un peşinden koşarlar. Tam o sırada çantalar ve dondurmalar esrarengiz birileri tarafından çalınır. Pokémon'u bulamayıp geri döndüklerinde çantalarının yerinde olmadığını farkeden Brock, bu olayı hemen Memur Jenny'e haber vermek ister. Memur Jenny ise o sırada eşyaları kaybolan kalabalık bir grup insanla uğraşmaktadır. Bunu gören Misty aynı şeyin o insanların da başına geldiğini ve esrarengiz bir hırsızın olabileceğini düşünür. Brock ise çalınan eşyaların gereksiz şeyler olduğunu düşünerek buna bir anlam veremez. Tam o sırada bir adam belirir. Bu olayları uzaylıların yaptığını idda eder ve isminin Oswald olduğunu belirtir. Kimse buna inanmaz; fakat Oswald elindeki dergiyi gösterir. Sırada bulunan bir kişi ise dergide bulunan uzay gemisini ormanın tam yanında gördüğünü söyler.

Olayların 3 gün önce başladığını öğrenen kahramanlarımız ve Oswald, uzaylıları aramaya çıkar. Oswald'ın bir uzaylı bulucu aleti vardır. Aletin yanmasıyla uzaylılara yaklaştıklarını anlarlar ve havada parıldayan bir şey görürler. Bu bir uzay gemisidir. Geminin içinden iki uzaylı çıkar ve Pikachu'yu alıp oradan uzaklaşırlar. Aslında o uzaylılar Jessie ve James'tir. Pikachu'yu hemen elektrik geçirmez bir fanusa koyarlar. Binanın tepesinde bulunan Meowth gemiyi yukarı çekerken Ash bunu fark eder ve hemen Pidgeotto'yu göndererek ipi kesmesini söyler. Pidgeotto ipi kestiği an gemi yere çakılır ve kahramanlarımız onların Roket Takımı olduğunu anlarlar. Roket Takımı, her zamanki sloganını söyleyerek öne atılır. Slogan bitiminde bu sefer Meowth yerine Clefairy belirir. Herkes şaşkınken Oswald'ın aleti yanmaya başlar ve Clefairy'nin bir uzaylı olduğunu söyler. Tam o sırada Jigglypuff da oradadır. Oswald onun da bir uzaylı olduğunu söyler. Alet aynı zamanda Misty'nin de bir uzaylı olduğunu gösterir. Aletin bozuk olduğunu anlayan Misty, aleti kırar. Clefairy o anda Pikachu'nun bulunduğu fanusu alarak kaçar. Fakat Roket Takımı pes etmeyerek Clefairy'nin arkasından koşar. Clefairy görünmez duvar ile onları durdurur. Arkalarından gelen Jigglypuff ve kahramanlarımız, Clefairy'i çıkmaz bir sokakta yakaladıklarını zannederler; fakat Clefairy ortadan kaybolmuştur. Jigglypuff yerde bir kuyu bulur ve hemen aşağı inerler. Uzun süre yuvarlanarak sonunda kuyunun dibine varırlar. Kuyunun dibinde daha büyük bir uzay gemisiyle karşılaşırlar. Oswald gemiyi Clefairyler'in inşa ettiğini düşünür. Brock eşyaların Clefairyler tarafından çalındıklarını ve onlarla gemiyi inşa ettiklerini anlar. Misty o sırada Pikachu'yu çalan Clefairy'i görür. Oswald Pikachu'nun elektiriğini gemiyi çalıştırmak için kullanacaklarını, bu yüzden onu çaldıklarını söyler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Arcanine

Ash, Oswald, Misty ve Jigglypuff gemiye koşar. Brock ise Memur Jenny'e haber vermek için oradan uzaklaşır. Orada gizlenen Roket Takımı gemiyi ve Pikachu'yu çalabileceklerini düşünerek onlar da gemiye girerler.

Ash, Pikachu'yu gemide bir alanın içinde bulur, fakat Clefairyler onu korumaktadır. Bunu gören Jigglypuff Clefairy'e Çift Tokat salıdırısını kullanarak onu hırpalar. Diğer Clefairyler'i de hırpalayan Jigglypuff, Oswald ile kontrol merkezine gider. Oradaki Kaptan Clefairy ile Jigglypuff ardı ardına Çift Tokatla birbirlerine saldırırlar. Oswald ise orada bulunan kolu yanlışlıkla kırar ve o kolun aslında Jigglypuff'ın mikrofonu olduğu anlaşılır. Jigglypuff hemen şarkı söylemeye başlar ve oradaki herkesi uyutur. Her zamanki gibi herkesin suratına belirsiz şekiller çizip oradan uzaklaşır. Fakat gemi fırlatılmak üzeredir.

Brock ise derdini Jenny'e anlatamamış, onu inandıramamıştır. O anda yer altından gemi çıkar ve bazı eşyalar yere savrulur. Eşyaların oradakilere ait olduğu anlaşılır. Uzay gemisi ise hızlanır ve binanın üzerinden havalanır. Geminin roket kısmında bulunan Roket Takımı, dışarı çıkmak için duvarı kırarken roket gemiden ayrılır ve roketle birlikte aşağı düşerler. Ash uyandığında Pikachu'nun o alandan kurtulduğunu ve çantaların orada olduğunu görür. Kaçmak için orada bulunan bir gökdelene Balbasaur'ın sarmaşığına tutunup gemiden inerler. Gemi Oswald ile beraber ortadan kaybolur ve başka bir yere düşer. Oswald gemiden çıkar fakat üzerindekilerle bir uzaylıya benzemektedir. Oradakiler ondan korkup kaçarlar. Clefairyler ise etrafa dağılırlar.

Artık herkes eşyasını geri almıştır ve Jenny kahramanlarımıza teşekkür eder.

Ve Ash, Pokémon Ligi'ne katılmak için seyahatine devam eder. Şimdi kahramanlarımızı kimse durduramaz. Tabi Jigglypuff'ın şarkısı dışında.


                                                                [Resim: karakterler.png]

                                                                                          Ash
                                                                                         Brock
                                                                                         Misty
                                                                                        Jessie
                                                                                        James
                                                                                   Memur Jenny
                                                                                       Oswald



                                                                [Resim: pokemonlar.png]

                                                                            Ash:[Resim: rsiconani025.gif]  [Resim: rsiconani001.gif]  [Resim: rsiconani016.gif]


                                                                                     Misty:[Resim: rsiconani175.gif]


                                                                                Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]


                                                                              Özel Pokémon:[Resim: rsiconani039.gif]


                                                                   Vahşi:
[Resim: rsiconani010.gif] [Resim: rsiconani016.gif] [Resim: rsiconani035.gif] [Resim: rsiconani051.gif] [Resim: rsiconani079.gif]

                                                                                                                                                        
                                                                [Resim: olaylar.png]

                                                 - Clefairy'nin dünya dışı faaliyetlerini araştırmaya başlıyoruz.





                                                           [Resim: EmeiGeenler.png]
                                                                         Geniş Özet: [size=12pt]zamazinqo
                                                                           [b]Düzenleme: [size=12pt]maNga
sonunda sen de ilk bölümünü paylaştın :D

yeni birinin daha özetini tebrik etmenin verdiği mutlulukla eline sağlık diyorum :)  aramıza hoşgeldin  (Y) özetlerin devamını bekliyoruz...