Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 061 - The Misty Mermaid
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : The Misty Mermaid
Japonca Adı : Battling In Water
Türkçe Adı : Denizkızı Misty



[Resim: genizet.png]

Bugün Ash, Misty ve Brock’a Viridian Şehri’nin girişinde katılıyoruz. Artık Ash bir Volkan Nişanı’nın sahibi olduğundan burada Dünya Nişanı’na sahip olmak için çaba gösterecek. Ancak kahramanlarımız Misty’nin Horsea’sine biraz egzersiz yaptırmak ve Misty’nin ablalarını ziyaret etmek için Cerulean Şehri’ne gitmeye karar verirler.

Kahramanlarımız Cerulean Spor Salonu’na vardıklarında bir afişle karşılaşırlar. Bu afiş Pokémonlar ile birlikte yapılacak bir sualtı balesiyle ilgilidir. Afişte denizkızı kostümü giymiş bir balerin vardır. Brock resme hayran hayran bakarken Ash de kızın Misty’ye benzediğini söyler. Sonrada daha fazla oyalanmadan içeri girerler. Ablaları heyecanla Misty ve arkadaşlarını karşılar. Misty bu faslı uzun tutmaz ve hemen Horsea’yi büyük havuza götürür. Horsea’nin keyfi hemen yerine gelmiştir.

Ash, Brock ve ablaları da Misty’nin yanına gelir. Misty’ye prova için hazırlanması söylerler. Misty bu konu hakkında bir şey bilmediğinden şaşırır. Brock ise afişteki balerinle tanışmanın hayalini kurmaktadır. Onunla bir an önce tanışmak istediğini söylediğinde Misty’nin ablaları çoktan tanıştıklarını söyler. Çünkü denizkızı Misty olacaktır.

Misty bunu öğrendiğinde çok şaşırır ve itiraz eder. Ancak ablaları çok yalvarır ve biraz da duygu sömürüsü yaparlar. Ash ve Brock’un da cesaretlendirmesiyle Misty en sonunda gösteride yer almayı kabul eder ve hemen provaya başlarlar.

Bu arada Roket Takımı da şehre gelmiştir. Gösterinin afişini görürler ve her zaman olduğu gibi Pokémonları çalmaya karar verirler.

En sonunda gösteri günü gelir. Biletler yok satmıştır ve salon bir sürü izleyiciyle doludur. Ash ve Brock da izleyiciler arasındadır ve heyecanla gösterinin başlamasını beklemektedir. Salonun ortasından dev bir cam havuz yükselir. Sahne ışıkları yanar ve Misty denizkızı kostümü içinde ortaya çıkar. Ardından havuza atlar ve Pokémonlar’la dans etmeye başlar. Kötü adamları oynayacak olan Lily ve Violet de perdenin arkasından gösteriyi izlemekte ve sıralarının gelmesini beklemektedir. Bu sırada Roket Takımı arkalarında belirir. Onları etkisiz hale getirerek yerlerine kendileri geçerler.

Videodaki “Bu Pokémon Kim?” Sahnesi: Clefable

Roket Takımı’nın gösteriye dahil olduğunu gören Ash ve Brock hemen onları durdurmak için harekete geçer. Misty de onları karşısında görünce şaşırır. Roket Takımı vakit kaybetmeden planlarını uygulamaya başlar. Önce balonları ortaya çıkar. Ardından Jessie ve James ağ kullanarak havuzdaki Pokémonları yakalar. Misty ise ağa tutunarak onları durdurmaya çalışır. Bu arada prensin de sahneye çıkma vakti gelmiştir. Daisy hazırlıklarını tamamladığı sırada Ash ve Brock onu durdurur. Kötü adamların gerçekten kötü olduğunu söyleyip Daisy’nin yerine gösteriye çıkarlar. Daisy şaşkınlıkla arkalarından bakarken oradaki dolaplardan sesler gelmeye başlar ve kapak açıldığında Lily ve Violet elleri ve ağızları bağlı şekilde ortaya çıkarlar.

Ash ve Brock Misty’ye yardıma gelince Jessie hemen Arbok’u gönderir. Misty de Horsea’ye Baloncuk saldırısı yapmasını söyler. Ancak bundan kurtulmak Arbok için çocuk oyuncağıdır ve Horsea’yi sarmak için harekete geçer. Misty hemen Duman Perdesi'ni kullanmasını söyler. Horsea bu sayede kaçar ve Seaking dumanın içinden ortaya çıkarak boynuzuyla Arbok’a vurur. İşlerin kötüye gittiğini gören James Weezing’i gönderir ama Weezing su altında kalamaz ve bayılarak yüzeye çıkar. Bu sırada Misty’nin ablaları yardım etmesi için Psyduck’ı havuza yollar ancak Psyduck yüzemediği için onun da bir faydası dokunmaz.

Havuzda savaş devam etmektedir. Ash de kendi su Pokémon’u olan Squirtle’ı çıkartır. Starmie, Squirtle ve Seaking beraber Arbok’u durdurmaya çalışırlar. Ancak Arbok onları köşeye sıkıştırır ve saldırıya geçer. Bu sırada Seel Arbok’un karşısına dikilir. Roket Takımı onunla dalga geçer ve Jessie Arbok’a onun işini bitirmesini söyler. Seel ise Arbok’un etrafında dönmeye ve Misty’nin emriyle kafa darbeleri yapmaya başlar. En sonunda da Şafak Işını ile işini bitirir. Bu savaş aynı zamanda Seel’ın evrimleşmesini sağlar. Seel herkesin gözü önünde bir Dewgong’a dönüşür.

Dewgong: Bir deniz aslanı Pokémon'u. Seel'ın evrimleşmiş şekli. Bu su ve buz Pokémon'u soğuğa karşı çok dayanıklıdır.

Artık daha güçlüdür ve Buz Işını ile Roket Takımı’nı dondurur.  Ash, Misty ve Brock Pokémonlar’la birlikte küçük kara parçasının üzerine çıkarlar. Pikachu bütün havuza Şimşek Şoku gönderir ve Roket Takımı patlar. Ancak tamamen havaya uçamaz. Onları uzağa gönderme işini ise Dewgong tamamlar. Kuyruğu ile onları ait oldukları yere fırlatır.

Seyirciler bu olanların hepsini gösterinin bir parçası sanırlar ve bittiğinde heyecanla alkışlarlar. Cerulean Salonu bu sayede eski popülerliğine kavuşur.

Kahramanlarımız Cerulean’dan ayrılırken ablaları Misty’nin Pokémonlar’ını ödünç isterler. Misty pek istemese de Starmie ve Horsea’yi orada bırakır ve Ash ve Brock’la beraber yollarına devam ederler.

Cerulean Salonu’ndaki şovdan ve elde ettikleri büyük başarıdan sonra kahramanlarımız, Ash, Misty ve Brock, Viridian Şehri’ne doğru yola koyuldular. Böylece Ash sonunda o çok istediği Dünya Nişanı’nı almayı deneyecekti. 



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Brock
Jessie
James
Daisy
Lily
Violet


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani007.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif] [Resim: rsiconani120.gif] [Resim: rsiconani121.gif] [Resim: rsiconani116.gif] [Resim: rsiconani118.gif] [Resim: rsiconani054.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]



Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James:
[Resim: rsiconani110.gif]


Daisy: [Resim: rsiconani086.gif] [Resim: rsiconani087.gif]


Lily: [Resim: rsiconani119.gif]


Violet: [Resim: rsiconani090.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Seel Dewgong'a evrimleşti.
- Misty, Horsea ve Starmie'yi ablalarına bıraktı.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Haruka