Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Slowpoke/Slowbro
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selam arkadaşlar hiç konu açıp mesaj atmışlığım olmasa da zamanımı bu sitede geçirmektem mutluyum yapılmış en iyi pokemon sitesi şüphesiz. Benim bir sorum olacak

Bu Slowpoke ve gelişmiş hallerinin herhangi özel bir şeyi var mı ? O kadar uzun zamandır merak ediyorum ki ama bugün kafama takıldı en iyi bilecek olan sizler olduğunuz için bir sorayım dedim. Ya tipinden midir nedir bana kalsa var kesin bir şeyler yani Slowpoke efsanesi tarzı bir şey bekliyorum ama hiçbir fikrim de yok. Şimdiden teşekkürler :)
benim bildiğim öyle pek efsanela çok konu olacak bir şey yok. Sadece haylaz ve Psychic türü bir pokemon olduğu için merak ediliyor diye geliyor bana.

bazı bölümler slowpoke için önemli. altta ki linkten bölüm isimleri var.
https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/...ppearances
slowpoke'nin üzerinde kaya taŞı varsa ve baŞını shellder ısırırsa slowking'e dönüŞüyor buda bir nadir pokemondur
(12-06-2012, 12:08 AM)mutu007 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slowpoke'nin üzerinde kaya taşı varsa ve başını shellder ısırırsa slowking'e dönüşüyor buda bir nadir pokemondur

O animede dönüşüyor. Anime ile oyunu kıyaslamak mümkün değil. Normalde Slowbro'ya level 37'de Slowking'e ise King Rock varken takas edilirse evrim geçirir. Anime diyorsan shellder ısırırsa evrim geçirir.  :zx:
Evet slowpoke animede shellder ile evrim geçiriyor ama oyunda farklı, slowking nadir bir pokemondur, psychic ve su
tipi olan güçlü ve nadir bir pokemondur.
Slowking ve Slowbro iyi pokeler aslında ama çok yavaş. Ben trick room olarak kullanıyorum. Slowking Nastly Plot+Trick Room ile HG SS'deki adamların 4'ünü yendim Lance'yide yenecem Trick Room teamla.