Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: İnternet Hızı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Arkadaşlar benim internetim galiba çok yavaş. 50 Mb'lık dosyayı 20 dakikaya yakın indiriyor. İnternette bir program var Hızını Test Et diye download hızı 0.97Mbps çıktı. Sizce ne yapmam lazım bunu nasıl yükseltebilirim bilen lütfen söylesin şimdiden teşekkür ederim , hem hayır duamı alır :) Lütfen yardım ediniz.
sen o hıza kurban ol :) benımki 0.40 ile indiriyor bide sözde 8mbit e kadar
Valla internet hızı için arayıp TTNet'le kavga etmek dışında yapacak pek bir şey yok maalesef  :D
:/ TTNet değil arayıp çok kavga ettim :D başka internet.
Benimki 8.04 Mbps çıktı iyimi? ;D
(02-06-2012, 12:11 AM)MEЯTKoman link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen o hıza kurban ol :) benımki 0.40 ile indiriyor bide sözde 8mbit e kadar

Yeni aya girdik artması lazımdı. Benim düzeldi hızım 10 Mbps.

(01-06-2012, 11:58 PM)Glaceon link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar benim internetim galiba çok yavaş. 50 Mb'lık dosyayı 20 dakikaya yakın indiriyor. İnternette bir program var Hızını Test Et diye download hızı 0.97Mbps çıktı. Sizce ne yapmam lazım bunu nasıl yükseltebilirim bilen lütfen söylesin şimdiden teşekkür ederim , hem hayır duamı alır :) Lütfen yardım ediniz.

Tarifen ne ki senin?
Malesef ülkemizdeki müşteri hizmetlerindeki görevliler hiçbir şeyden anlamıyor.

Eğer kotayı geçtiysen net hızın düşürülüyor. Sınırsız internetin bile belli bir kotası oluyor.. Belki o yüzden yavaşlamıştır hızın.
Bende Electabuzz katılıyorum. Ben şuan bütün serverlerdan çok hızlı indirebiliyorum.
Kotayı geçmiş olacağımı zannetmiyorum , internet sınırsız , UyduNET . İndirdiğim çok az şey var bikaç anime birkaç ta oyun.
(02-06-2012, 12:28 AM)FairyTail link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Malesef ülkemizdeki müşteri hizmetlerindeki görevliler hiçbir şeyden anlamıyor.

Eğer kotayı geçtiysen net hızın düşürülüyor. Sınırsız internetin bile belli bir kotası oluyor.. Belki o yüzden yavaşlamıştır hızın.

Öyle olsa bile yeni aya daha yeni girdik, kotalar sıfırlanır ve hızlar tekrar normal seviyesine gelir.
Sayfalar: 1 2 3 4 5