Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 060 - Beach Blank Out Blastoise
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: i5761930_bolum-isimleri-png]
İngilizce Adı : Beach Blank Out Blastoise
Japonca Adı : Squirtle İsland
Türkçe Adı : Squirtle Adası

[Resim: i5761931_genis-ozet-png]

Kahramanlarımız  7.rozeti aldıktan sonra yollarına devam etmektedirler. Fakat Cinnabar Adası’na giden gemi kalkmak üzeredir. Bu yüzden koşmaya başlarlar.Fakat Ash’in koşarken bir Wartortle’a çarpmasıyla işler değişir.

O çarpışmadan sonra neler olduğunu anlamak için Squirtle’ı çıkarır ve Squirtle, Wartortle ile konuşur. O konuşmadan sonra Squirtle gözlüklerini takar ve Wartortle ile suya koşarlar. Ash ve arkadaşları da bir kayığa onları bağlayıp onlarla birlikte giderler ve bir adaya varırlar.

Ada da bütün Squirtle ve Wartortlelar'ın uyuduklarını görürler ve başlarında da bir Blastoise görürler. Ash , ardından da Squirtle, Blastoise’a dokunurlar ve anında uyumaya başlarlar. Misty ve Brock seslenirler fakat uyanmazlar. Sonra Pikachu onları yıldırım ile çarparak ancak uyandırır.

Bu arada Roket Takımı da Ash ve arkadaşlarını her zaman ki gibi takip etmişlerdir ve adaya bir Gyarados denizaltısı ile gelmişlerdir. Adadaki Wartortle ve Squirtlelar'ı görünce yine her zamanki gibi onları yakalamak isterler.

Sonrasında Ash uyanınca neden uyuduklarını anlarlar. Sebebi Blastoise’in içinden sesler gelmesidir ve bunu çok merak eden Ash Blastoise’i uyandırmak için oradakilerle takım olurlar. Sonra Brock olanları tam olarak anlamak için adadaki Pokémonlar'a çizdiği resimleri anlatarak onay alır. Sebebi ise buymuş:  “Blastoise bir gün yüzmeye gitmiş bir daha gelmemiş , Squirtle ve Blastoiselar da onu denizde bulup adaya getirmişler ve onlar da onun gibi kabuğuna çekilip uykuya dalmışlar.” Bunu anlayan Brock, doktor gibi davranıp Blastoise'i muayene etmeye çalışır. Tam o sırada Blastoise uyanır. Uyanan Blastoise’in kabuğundan çıkan silahında bir sorun vardır. İçinde bir Jigglypuff vardır ve onun şarkıları yüzünden herkes uyuyakalmıştır. Yine şarkı söylemeye başlar ve herkes uykuya dalar.

Sonra Roket Takım’ı , pokemonların uyuduğunu görür ve onları yakalamak için heveslenirler. Fakat hepsi Blastoise’den korktuğu için öne Meowth’ı sürerler. Adaya giden Meowth da uykuya dalar ve onu yanlarına getirirler. Sonra Jessie, Gyarados yakalayıcısının düğmesine basar ve Blastoise’i yakalarlar.

Videodaki “Bu Pokemon Kim” Sahnesi : Dewgong

Daha sonra kahramanlarımız ve Pokémonlar uyanır. Ortada bir kargaşa çıkar ve Ash’in Squirtle’ı onlara talimat vererek liderlik eder. Wartortle ve Squirtlelar'dan adeta bir ordu kurar ve hepsi suya atlayıp RoketTakım’ını yakalamak için yüzerler.

O sırada Meowth’a vuran James, denizaltını deler ve her tarafı su basmaya başlar. Bununla birlikte Jigglypuff’ın şarkısını da duymaya başlarlar ve hemen uykuya dalarlar. Batan Gyarados denizaltını Squirtle ve Wartortlelar kurtarırlar. Böylece Roket Takım’ı da kurtulmuş olur.

Roket Takımı, kendilerini kurtaran Ash’e ve arkadaşlarına teşekkür edeceklerine daha çok kötülük yapmayı düşünürler. Blastoise’i yakalamaya çalışırlar. Blastoise’i uyandırmak zorunda olan Ash’in aklına bir fikir gelir ve Squirtle’ın su tabancası ile Pikachu’nun yıldırım şoku elektrik/su kombinesi oluşturarak Blastoise’e şok verilir. Böylece Blastoise uyanır. Uyanan Blastoise kendisine saldıran Roket Takımı'nın Gyarados’una saldırır ve son hamleyi bütün Squirtle ve Wartortlelar ile Blastoise yaparlar ve Roket Takımı yine gökyüzüne uçup denize düşerler.

O anda Jigglypuff’ın da robotta olduğunu fark eden Ash, Squirtle’ını onu kurtarması için gönderir. Beklerler ve sonunda Squirtle onu kurtarıp gelir. Jigglypuff gelir gelmez yine şarkı söyler. Herkes uyur ve buna kızan Jigglypuff, onların suratlarına kalemiyle şekiller çizer. Uyandıklarında hepsi şekilleri görür ve birbirlerine gülerler.


Kahramanlarımız Blastoise’i uyandırdıktan sonra adayı barış içinde geride bıraktı. Şimdi Ash 8. rozeti ve sonraki maceralarını dört gözle bekliyor.

[Resim: i5762015_karakterler-png]

Ash
Misty
Brock
Jessie
James


[Resim: i5762074_pokemonlar-png]

Ash : [Resim: i5762131_pikachu-spr-png] [Resim: i5762111_squirtle-spr-png]


Misty : [Resim: i5762122_horsea-spr-png] [Resim: i5762126_goldeen-spr-png] [Resim: i5762127_staryu-spr-png] [Resim: i5762128_starmie-spr-png] [Resim: i5762129_togepi-spr-png]


Roket Takımı : [Resim: i5762132_meowth-spr-png]


Diğer : [Resim: i5762130_jigglypuff-spr-png]


Vahşi : [Resim: i5762111_squirtle-spr-png] [Resim: i5762133_wartortle-spr-png] [Resim: i5762110_blastoise-spr-png]

[Resim: i5762136_olaylar-png]

- Önemli bir olay olmadı.





[Resim: i5762137_emegi-gecenler-png]
Glaceon


Eline sağlık güzel özet olmuş , episode dex ekibi bi ara yavaştı bu aralar takip ediyorum hızlandı iyiye gidiyor onu da ayrıca tebrik ederim (Y)
aman nazar değmesin maşallah!!! :D

Glaceon ilk özetin ekibimize hayırlı uğurlu olsun, aramıza hoşgeldin  :dance:
bu güzel özetlerin devamını bekliyoruz :D
(01-06-2012, 09:49 PM)maNga link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman nazar değmesin maşallah!!! :D

Glaceon ilk özetin ekibimize hayırlı uğurlu olsun, aramıza hoşgeldin  :dance:
bu güzel özetlerin devamını bekliyoruz :D

Saol , evet nazar değmesin :) . Tekrar hoşbulduk , gelicek özetlerin devamı :)