Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 057 - The Breeding Center Secret
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Breeding Center Secret
Japonca Adı: Pokémon Fostering
Türkçe Adı: Gizli Yetiştirme Merkezi


[Resim: genizet.png]

Kahramanların da seyahat ederek dinlendiği gibi Todd, onların fotoğrafçı arkadaşları, birkaç tane Pokémon fotoğrafı çekmek istedi.

Kahramanlarımız yeni arkadaşları Todd ile beraber seyahat ederken bir ağacın altına oturmuş dinleniyorlardı. Todd bu sırada Togepi’nin resmini çekmek istedi. Fakat utangaç Togepi buna pek razı değil gibi görünüyordu. Sonunda Misty’nin çabalarıyla Todd harika bir fotoğraf daha çekmeyi başarmıştı.

Bu sırada kahramanlarımızın arkasında bulunan dev televizyonda hava durumu haberi verilmekteydi. Hava çok güzeldi ve tam Pokémonlarla oynama zamanıydı. Ardından gelen reklamda ise yeni açılan 5 yıldızlı bir Pokémon Yetiştirme Merkezi’nden bahsediliyordu. Bu yeni açılan merkeze gitmek isteyen kahramanlarımız oraya vardığı zaman büyük bir kalabalıkla karşılaştılar. Brock her zamanki gibi reklamdaki bayanı kalabalığın önünde duran stantta görünce yine âşık moduna geçer. Fakat Misty bu işte bir gariplik olduğunu düşünür. Misty içeri girerek Pokémon’unu bırakmak istediğini söyleyerek Psyduck’ini verir.

Kahramanlarımız Pokémon Yetiştirme Merkezi’nden ayrılırken Ash, Misty’ye Psyduck’ini bir daha almamak üzere oraya bıraktığını söyler. Misty ile Ash bu konuyu tartışırken Todd güzel bir restoran bulur. Restoran’da her şey bedavadır; fakat bir şartla: Aşçıya istediği favori Pokémon’u göstermek! Kahramanlarımız tüm Pokémonlarını gösterir fakat hiçbiri aşçının favori Pokémon’u değildir. Aşçı bir resim göstererek favori Pokémon’unun Psyduck olduğunu açıklar. Misty hemen Pokémon Yetiştirme Merkezi’ne koşar fakat merkez çoktan kapanmıştır. Misty, kapıyı tıklatır fakat kimse açmaz. Fakat kapı zaten açıktır ve Misty’nin tek yapması gereken kapı kolunu çevirmek olmuştur.

Kahramanlarımız içeriyi araştırmaya başlarlar. Misty’nin açtığı bir kapı kapkaranlık bir odaya açılır. Brock el feneri ile odayı aydınlattığında kahramanlarımız korkunç bir şey ile karşılaşırlar: bir sürü Pokémon kafeslerde tutsak! Brock Misty’nin Psyduck’ini bulur. Psyduck’in gözleri bantla geri çekilmiştir. Bu sırada yeni tutsak edilmiş Pokémonlar da kafesler eşliğinde içeriye alınmaktadır. 2 kişi makineden içeri alınan Pokémonları kontrol etmektedir. Bunlar Pokémonlar arasından en iyilerini seçip patronlarına götürmek isteyen sahtekâr insanlardır. Kahramanlarımız bunları duyar ve onları durdurmaya karar verir. Todd bu sırada her şeyin fotoğrafını çekerek insanları aydınlatma fikrini ileri sürer. Todd her şeyin resmini çekerken makinenin de resmini çekince arka tarafa kameranın flash’ı yansır. İçeridekilerden biri olan biteni kontrol etmek için Pokémonların tutsak edildiği odaya gelir. Bir Pikachu kafese elektrik vermektedir. Bu Pikachu Ash’in Pikachu’sudur ve kahramanlarımız harika bir plan ile yakalanmaktan kurtulurlar. Tam oradan ayrılacaklarken Misty Psyduck’ini kurtarmaya çalışır. Fakat kafes kilitlidir. Bu sırada havalandırmanın camı açılır. Gizlice içeriye girenler Roket Takımından başkası değildir.

[b]Videodaki “ Bu Pokémon Kim” Sahnesi: Raticate


Roket Takımı bütün Pokémonlar'ı çalmak için oradadırlar. Bu sırada kahramanlarımız Roket Takımı'nın arkasından çıkarak onları korkutur. Kahramanlarımız ve Roket Takımı tartışırken seslerini çok yükseltmiş ve kendilerini belli etmişlerdir. Pokémon hırsızları odaya gelerek kendilerini tanıtırlar. Bunlar Butch ve Cassidy’dir, Roket Takımının diğer üyeleri. Amaçları yine tüm Pokémonları çalmaktır. Butch ve Cassidy Jessie ile James’i aşağılayarak onların Roket Takımı’na layık olmadıklarını, onların tek layık olduğun şeyin Roket Takımı’ndan atılmak olduğunu söylerler. 2 Roket Takımı tartışa dursun, kahramanlarımız da kaçmaya çalışmaktadırlar. Fakat Cassidy bunu fark edince daha da hızlanmaları gerekir. Bu sırada Jessie ve James’de kaçmaya çalışırlar. Bu sırada James Victreebel’i fark eder. Victreebel James’in kafasını ısırır ve onların yakalanmasına yol açar. Kahramanlarımız da tam çıkışa ulaşacakken Ash, Brock ve Todd da Butch ve Cassidy’nin tuzağına düşer. Misty, Pikachu ve Togepi ile saklanırken Butch kahramanlarımızın yanına gelerek Todd’un kamerasını alır. Cassidy ise dışarıda Memur Jenny’ye hırsızları nasıl yakaladıklarını anlatır. Kahramanlarımız ve Roket Takımı ısrar etseler de suçlu olmadıklarını anlatamazlar. Misty onları kurtarmak için bir yol düşünürken aklına Todd’un çektiği fotoğraflar gelir. Onları Memur Jenny’ye ulaştırmak için bir plan yapar.

Daha sonra Misty Pokémon Yetiştirme Merkezi’ne seyahate çıkar kılığında giderek Psyduck’ını geri istediğini söyler. Cassidy Psyduck’ı geri getirmek için gittiğinde Pikachu Misty’nin montundan fırlar ve Todd’un kamerasını aramaya başlar. Cassidy Pikachu’dan hızlıdır ve Pikachu kamerayı bulmadan önce Psyduck’i geri getirir. Misty telaşla biraz daha vaktinin olduğunu söylerken Pikachu Misty’nin ayağına dokunarak kamerayı gösterir. Cassidy şaşkın şaşkın bakarken Misty Psyduck’ı ve Pikachu’yu da alarak hızla oradan uzaklaşır.

Kahramanlarımız bu sırada hapishaneden çıkmak için gerçekleri anlatmaya çalışırlar. James ise yetiştirme merkezinde bulduğu Victreebel’e hayran hayran bakmaktadır. James’in hayranlığı Victreebel’in kafasını ısırmasıyla son bulur. Bu sırada Memur Jenny onlara hâkim karşısına çıkarılacaklarını söylediği sırada Misty, Memur Jenny’ye yanlış yaptığını söyler ve Todd’un kamerasındaki resimleri gösterir. Resimlerde tutsak edilmiş Pokémonlar vardır. Officer Jenny ile kahramanlarımız serbest bırakıldıktan sonra hemen yetiştirme merkezine giderler. Butch ve Cassidy bu sırada çaldıkları Pokémonları kaçırmayla uğraşıyorlardır. Cassidy onlara engel olmak için Raticate’ini gönderir. Ash de Raticate’ye karşılık olarak Pikachu’yu ileri sürer. Pikachu’nun Yıldırım Oku Raticate’i tam 12'den vurur ve Raticate bayılır. Butch ve Cassidy tam kaçmaya kalkarlarken, Ash bu defa Bulbasaur’ını gönderir ve Sarmaşık Kırbacı ile onları durdurmayı başarır.

Butch ve Cassidy hapishanenin yolunu boylarken kahramanlarımız Memur Jenny ile tüm Pokémonları sahiplerine dağıtırlar. Ardından Jenny’nin teklifi üzerine Todd’un bulduğu harika restoran’a gidip yemeklerini yediler. Bu sırada Roket Takımı çoktan hapishanenin içinde bir çukur açarak kaçmaya başlamıştı.

Kahramanlarımız Cinnabar Adası’na doğru yollarına devam ederlerken Todd da dağlarda vahşi Pokémon resimleri çekmeye çalışıyordu.
[/b]

Kahramanlarımızın kafeslerden kurtulmasını sağladığı için o birkaç fotoğrafa teşekkür ederiz. Şimdi seyahatlerine devam ediyorlar. Kim bilir onları ne maceralar bekliyor.

[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Memur Jenny
Giovanni
Todd
Butch
Cassidy



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif]


Brock: [Resim: rsiconani037.gif] [Resim: rsiconani041.gif][Resim: rsiconani074.gif][Resim: rsiconani095.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif][Resim: rsiconani116.gif][Resim: rsiconani118.gif][Resim: rsiconani120.gif][Resim: rsiconani121.gif][Resim: rsiconani175.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Giovanni: [Resim: rsiconani053.gif]


Cassidy: [Resim: rsiconani020.gif]


Diğer Eğitmenler & Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani004.gif][Resim: rsiconani007.gif][Resim: rsiconani010.gif][Resim: rsiconani011.gif][Resim: rsiconani016.gif][Resim: rsiconani019.gif][Resim: rsiconani021.gif][Resim: rsiconani027.gif][Resim: rsiconani032.gif][Resim: rsiconani033.gif][Resim: rsiconani043.gif][Resim: rsiconani046.gif][Resim: rsiconani056.gif][Resim: rsiconani060.gif][Resim: rsiconani062.gif][Resim: rsiconani069.gif][Resim: rsiconani070.gif][Resim: rsiconani104.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Butch & Cassidy ilk defa bu bölümde ortaya çıkmıştır.
- James'in Victreebel'i ilk defa bu bölümde gözükmüştür.
- Todd kahramanlarımızdan ayrılmıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
BrutRe