Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Aktarımı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
GBA'da Ruby'yi 6 yıl sonra 2.kere bitirdim ve şimdi yeni bir oyuna başlamak istiyorum. :) Ama pokemonlarım da ziyan olsun istemiyorum.Diamond'da bu özelliğin olduğunu biliyorum ama gba oyunlarından ds'e pokemon aktarımı acaba black&white ve ya ss&hg'de de var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim
pal-pad diye biŞi var.  GBA oyunlarını tüm NDS oyunlarına aktarabilirsin ama bunu geriye yapamazsın(yani NDS'ten GBA'ya)

BilgiğŸim kadar DPPTHGSS ile BWB2W2 arası aktarım yapmak için iki tane nds olması ve ikiside aynı mekanda bulunması gerek.

Transferler ile ilgili mekaleler forumda mevcut.

Edit: Pal-pad değŸil birden yanlıŞ hatırladım.  Pokemon Migrate  olacak.
Ve son olarak iki oyunda aynı dil ve GBA oyunu orjinal olmalı
Evet ben ds'ten gba'ya değil gba'Dan ds'e aktaracağım.Diamond,Pearl ve Platinum'da böyle bir özelliğin kesin bulunduğunu biliyorum hatta denedim ancak şu an Diamondım kayıp.Blackim duruyor bunda belki böyle bir uygulama olmayabilir nesiller farklı olduğu için.Eğer black/white'da da böyle bir uygulama varsa hangi mekandaki adamla konuşup bunu yapıyoruz ve bunu anlatan bir konu var mı ?
"migrate" kelimesinin türkçe anlamı "göç"tür. Az önce okuduğum bilgilere göre; RSE DPPTHGSS e göç mümkün.

DPPTHGSS BW arası mümkün. ancak RSE - BW arası mümkün değil.

yani sıra sıra gitmek zorundasın. :(
BW için benim bildiğim forumda anlatım yok. Ama youtube ve serebii'de anlatımlar mevcut. işte linkleri.
https://www.serebii.net/blackwhite/relocator.shtml

Spoiler:
Doğru migrate deniyordu buna.İyi o zaman ilk SS'ye migrate ettirip sonra black'e transfer ederim.Gold&Silver'dan beri seriyi takip eden biri olarak poketransferi biliyoruz bir zahmet  ;D Yanıt için teşekkürler.