Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Eevee ve evrimleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Eevee'ye hayalet ve böcek evrimleri gelsin istiyorum :)
Bunun için bir hikaye uydurmaları lazım, sonuçta kaç yıldır böyle birşey olmadı, bunların olabilmesi için, uzaydan bir taş falan düşmesi lazım. Özel bir taş. Yoksa çok saçma olur. Bu raichu nun evrimi gibi ilginç birşey olur.
Espeon
(17-07-2011, 12:53 AM)muaet link Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bunun için bir hikaye uydurmaları lazım, sonuçta kaç yıldır böyle birşey olmadı, bunların olabilmesi için, uzaydan bir taş falan düşmesi lazım. Özel bir taş. Yoksa çok saçma olur. Bu raichu nun evrimi gibi ilginç birşey olur.

Raichu olayı tam olarak nedir ?
Bu arada ilk sezonda eeveeye sadece 3 evrim diye biliyorduk sonra 5 oldu sonra da 7 oldu bence her türe çıkrabilirler , steel , ground ,rock , ghost , bug  , fly , yani adamlar devam ettirmek isterlerse bir şekilde yaparlar diye düşünüyorum :)
raichu bir örnekti, raichu nun bir üste evrimleşmesi nekadar saçma olacaksa evee ninki de okadar saçma olur. Bir şey abartılmamalı, tadında bırakılmalı.
ben umbreon ve espeon
Glaceon sonrada Vaporeon :)
1. Jolteon
2. Glaceon
bence evee nin diğer evrimleride olmalı böcek zehir hayalet kaya toprak dövüş yada dragon daha çok çeşidinin olmasını isterim
espeon varken diğer evrimlere laf mı düşer :D geleceği anlıyo espeon :D
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10