Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 054 - Case Of The K-9 Capers
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : Case of the K-9 capers
Japonca Adı : Police Officer Growlithe
Türkçe Adı : K-9 Dosyası



[Resim: genizet.png]

Bugün kahramanlarımız bir sonraki Cinnabar Adası yakınlarındaki Cinnabar sahasına giderken kendilerini bir ormanda buldu. Orada Ash yedinci rozetini kazanmayı umuyordu ama bu orman göründüğü kadar huzurlu bir yer değildi.

Ash, Misty ve Brock sakince ilerlemektedir. Bu arada Jiggylpuff da onları takip etmektedir. Tam şarkı söylemeye hazırlandığı sırada birinin “Şu hırsızı durdurun!” diye bağırdığı duyulur. Kahramanlarımız da hemen dikkat kesilirler. Ash işin altından Roket Takımı’nın çıkacağını düşünürken bir adam ortaya çıkar. Elinde bir silah sırtında ise içi dolu bir bohça vardır. Ash Pikachu’ya onu durdurmasını söyler fakat silahı gören Pikachu korkar. Bu sırada biri saldırı emri verir ve bir Growlithe hırsızın karşısına dikilir. Daha sonra adamın üstüne atlar ve silahını düşürür. Bunun üzerine Ash Şimşek Şoku emrini verir ve Pikachu adamı çarpar. Ancak ters giden bir şeyler vardır. Kahramanlarımızın etrafı birden bir sürü Growlithe ile çevrilir.

Bu sırada Memur Jenny ve iki polis gelir. Pikachu’nun çarptığı adamın yanına koşarlar ve iyi olup olmadığını sorarlar. Ayrıca Memur Jenny işlerine karıştığı için Ash’e kızar. Kahramanlarımız onu hırsız olduğu için durduklarını söyler. Fakat aslında adam hırsız değil, K-9 polislerini eğiten bir görevlidir. K-9 polisleri ise Growlithe’lere verilen addır.

Growlithe: Yavru köpek Pokémon. Growlithe eğiticisine sadıktır. Düşmanlarını havlayarak ve ısırarak uzaklaştırır.


Kahramanlarımız bu Growlithe’lerle tanışırken Roket Takımı da olanları uzaktan izlemektedir. James onları yakalamak için harika bir planı olduğunu söyler.

Ash, Misty ve Brock Memur Jenny ile merkeze gitmiştir. Burada yemek yerler ve Jenny onlara sıcak içecek ikram eder. Sohbet ederlerken Ash gördüğü Growlithe’lerin çok cesur olduğunu, Pikachu’nun da onlar gibi olmasını istediğini söyler ve Jenny’den yardım ister. Fakat Jenny bu eğitimin herhangi bir Pokémon için uygun olamayacağını söyler. Ash yine de ısrar eder. Jenny de sonunda kabul eder.

Ertesi gün sabaha karşı dörtte Jenny hepsini düdük çalarak uyandırır. Ash saate bakar ve çok erken olduğunu söyler. Ancak eğitim saati gelmiştir ve kalkmak zorundadırlar. İlk eğitim Görüş Testi’dir. Pokémonları ve eğiticileri beraber koşacaklardır. Fakat bu eğitim Ash’in sandığı kadar kolay değildir.

Yorucu çalışmanın ardından kısa bir mola vermişlerdir. Bu sırada Growlithe görünümü verilmiş bir kamyonet duvarı kırarak merkezin bahçesine girer. Herkes telaşla oraya koşar. Gelenler Roket Takımı’dır. Growlitheler hemen aracın çevresini sarar. Amaçları Growlitheler'i çalarak hırsızlık için kullanmaktır. Gaz maskeleri takarlar ve bir makineden havaya kötü bir gaz yayarlar. Herkes öksürmeye başlar. Hemen ardından tüpü değiştirirler ve farklı bir gaz yayarlar. Buna maruz kalan herkesin sesi incelir.

Videodaki “Bu Pokémon Kim?” Sahnesi: Growlithe

Jenny Roket Takımı’nın yaptıkları karşısında Growlitheler'e saldırma emri verir ancak hiçbiri yerinden kıpırdamaz. Çünkü Jenny’nin de sesi değişmiştir ve Growlitheler farklı bir sesten gelen emri dinlemez. Bunun üzerine Roket Takımı planlarını uygulamaya devam eder. Üzerlerine polis kostümü giyip ellerine megafon alırlar. Bu megafondaki bir ayar sayesinde sesleri Jenny’ye benzeyecektir. İstedikleri gibi de olur ve Growlitheler onların emrini dinleyerek Jenny’yi bağlarlar. Araca binecekleri sırada ise Ash ve arkadaşları onları durdurmaya çalışır. Ancak Roket Takımı bu sefer onları yakalamalarını söyler. Kahramanlarımız kendilerini savunmak için Pokémonlar'ını ararlar ancak hepsi Pokétoplar'ını içeride bırakmıştır. Bu sırada Pikachu varlığını hatırlatır. Roket Takımı aynı yöntemi kullanarak Pikachu’yu da çalmaya çalışır ancak Pikachu onların hilesine kanmaz. Growlitheler saldırıya geçince Şimşek Şoku kullanır ama gücü tek başına yeterli değildir. Yorgun düşer ve yere yığılır. O anda Jigglypuff ortaya çıkar. Ancak onun da sesi değişmiştir ve doğru düzgün şarkı söylemeden gider. Jenny de bu arada iplerden kurtulmuştur. Growlitheler'e durumu anlatmaya çalışır ancak onlar saldırır. Bir tanesi Jenny’nin elini ısırsa da Jenny vazgeçmez. Nihayet Growlithe de gerçeğin farkına varır ve hepsi Roket Takımı’nın karşısına geçer. Meowth olanları görünce gaza basıp kamyonetle birlikte kaçar. Jessie ve James de onun peşinden koşar.

Olaylar çözülünce kahramanlarımız tekrar yola koyulmak üzere Jenny ve Growlitheler'le vedalaşırlar. Ash aynı zamanda Pikachu’nun o eğitime ihtiyacı olmadığını anlamıştır ve onu olduğu gibi sever.

Zorlu bir mücadele Ash ve Pikachu’nun kalplerini birleştirmişti. Önlerinde ne tür yalanlar olursa olsun bu güçlü arkadaşlık onları koruyacaktı. Cesaretleri yenilenen kahramanlarımız Cinnabar Adası’na ve gelecek maceralara doğru yollarına devam ettiler.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Brock
Jessie
James
Memur Jenny


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Misty:[Resim: rsiconani175.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]



Memur Jenny: [Resim: rsiconani058.gif]


Özel Pokémon: [Resim: rsiconani039.gif]


Vahşi:
[Resim: rsiconani085.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Memur Jenny'nin Pokémon takımı ilk kez gösterildi.


[Resim: EmeiGeenler.png]
Haruka
En iyi kısmı seslerinin değiştiği kısmıydı.  :zx:  çok eğlenceliydi bu bölüm.  :hehe:
haklısın Mehmet abi ya özeti hazırlarken gülmekten yarıldım  :hehe:
Bu bölüm tam komediydi ya :zx: Bu arada havaya sıkılan gazlar olayını biraz daha açalım isterseniz
[Resim: ZJLoE.jpg]
Bu da değiştirilen tüp;
[Resim: gv0lA.jpg] :hehe: